Mesečni horoskop Devica – DECEMBER 2010

By | 01/12/2010

SPLOŠNO

V začetku prvega tedna boste zelo izčrpani. Zdelo se vam bo, da nosite na svojih plečih najtežjo skalo, ki vas bo uničila. Pokate po šivih, ne morete se rešiti vezi, ki vas priklepajo na te okoliščine. Spoznali pa boste, da ste sami živeli v svoji kletki. Sami ne zmorete poleteti v drug svet, med druge ptice, med ljudi, ki vam bi znali pomagati. Ob koncu tedna se boste nekoliko bolj umirili in prisluhnili svojim notranjim občutkom. V drugem tednu boste načrtovali z ljubljeno osebo, prijatelji ali sodelavci o nekih novih ciljih. Mogoče bodo precej ekstremni, vendar vam bodo prinesli tudi občutek silovite notranje sprostitve. Iz trenutka v trenutek boste lažje stopali po vsakdanjih poteh. V tretjem tednu boste spet prijetno razpoloženi in boste z lahkoto reševali vsakdanje situacije. Nekoliko težje boste v družbi ljudi, ki so na drugačni valovni dolžini razmišljanja. Morda boste ob koncu tretjega tedna začutili moč, da se poslovite od neke osebe. Zadnji teden se boste zato počutili kot ledena gora, vendar bo tak občutek prinesel tudi kakšno dragoceno izkušnjo. Zdelo se vam bo, da se le počasi, prepočasi premikate proti cilju. Neka oseba vas bo ob tem še bolj prizadela, vendar ste že dolgo vedeli, da nekaj naklepa.

NIHALO:+ 30 %

POSEL IN DENAR

Čeprav vaše materialno stanje ne bo ravno zadovoljujoče, se boste kljub vsemu zavedali svojega življenjskega poslanstva. Ste del okoliščin, v katerih vsi nekako životarimo. Denar je minljiva dobrina. Tudi tisti , ki ga imajo, ne bodo srečni, če ga ne morejo koristno in tvorno uporabiti. Vi pa znate poleg denarja nuditi drugim tudi pozitivno energijo in svojo dobroto. V drugem tednu boste še vedno zelo depresivni in se vam bo zdelo, da ste se znašli v ledenem oklepu finančne suše. To bi vas vzpodbudilo, da bi še bolj zavestno iskali nove priložnosti. V tretjem tednu se vsekakor kažejo zelo dobrodejne spremembe. Mogoče bo najpreprostejša rešitev tudi najbolj uspešna. Videti je, da bi lahko našli nov vir denarja ali poslovno priložnost. Tako bi lahko odložili breme preteklosti. V dvoje boste sanjali o pozitivnih spremembah, saj bi čutili v sebi tudi nov zagon. Morda se vam bodo odprle oči in novo zavedanje vam prinaša tudi pogumen začetek novega leta.

NIHALO: + 30 %

POČUTJE IN ZDRAVJE

Kljub splošnim slabšim razmeram boste še vedno v sebi čutili dovolj notranjih moči, da se spremenite in izrazite tudi svojo ustvarjalnost. Ob koncu prvega tedna se boste nekaj upravičeno veselili, kar vam bo dajalo pozitivno in razigrano energijo tudi v naslednjem tednu. Mogoče se boste dogovorili o nekih načrtih, ki pa bodo namesto pozitivnega razpoloženja ob koncu tedna prinesli občutek utrujenosti in skrbi. V miru se boste v tretjem tednu zavedali zunanjih dejavnikov s povsem drugim zavedanjem. Odločneje boste izrazili tudi svoja pričakovanja. Mogoče se boste bolj kot prej zavedali svojega duhovnega poslanstva in življenjskega smisla. Z denarjem ne boste v celoti zadovoljni, vendar ste se s tem že nekako sprijaznili. V zadnjem tednu boste vse bolj tičali v svoji kletki in bili boste prepričani, da so se ljudje odvrnili od vas, ker vas ne razumejo. Niti vaši najbližji vam ne bodo v primerno oporo. Zato boste v zadnjih dneh starega leta vse bolj napeti in boste svoje stiske skrivali v sebi. Zelo bi bilo dobro, da popazite na svojo imunsko odpornost, ki se bo le počasi izboljšala.

NIHALO: + 20 %

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja