Mesečni horoskop Lev – DECEMBER 2010

By | 01/12/2010

SPLOŠNO

V prvem tednu decembra se boste predali novoletnim pričakovanjem, kar bo zelo dobro vplivalo tudi na vaše splošno počutje. Zdelo se vam bo, kot bi se z novim letom tudi pripravljali na novo rojstvo. Uspešno lahko pustite iz svojega življenja oditi neko osebo ali se poslovite od nekih okoliščin in tako se boste počutili še bolj svobodne. Tudi v naslednjem tednu se boste radostno veselili vsakega življenjskega trenutka. Proti sredini tedna se bo zgodilo nekaj, kar vas bi morda čustveno pretreslo, a prav ta dogodek vas bo pripeljal do odločitve, da prekinete z določenimi ljudmi. V tretjem tednu boste spet pozitivno razpoloženi in boste vse okrog sebe doživljali z nekim posebnim čarom in senzibilnostjo. Mogoče boste šele takrat dojeli vso čarobnost življenja v teh trenutkih. Vse se vam bo zdelo polno igrivosti in vredno vašega zaupanja. Odločili se boste, da boste v zadnjem hipu nekaj spremenili in se morda odločili tudi za nov korak. Občutili boste silovit preboj notranje energije, ki vam bo prinesel veliko optimizma in veselja v zadnjih trenutkih leta.

NIHALO: + 90 %

POSEL IN DENAR

Na poslovnem in finančnem področju vas čaka v prvih dneh decembra precej stresa, ki vas bo sicer pozitivno motiviral. Zelo ubrano boste delovali tako v psihičnem kot tudi v fizičnem sistemu. Mogoče je še najbolj primeren trenutek ob koncu tedna, da se odločite za nek korak. Zaradi tega bi imeli v naslednjem tednu mogoče nekaj občutkov, ki bodo povezani s prepirom, občutki krivde ali samoobtoževanjem. Nekoliko bo to vplivalo tudi na vaše zdravstveno ravnovesje. Sodelovali boste uspešno, vendar mogoče ne ravno v celoti tako, kot bi bilo po vašem okusu. V tretjem tednu boste veliko psihično razmišljali o nekih občutkih razdvojenosti, ki se bodo stopnjevali proti sredini tedna. Odločili se boste tako, da bo za vas najbolj sprejemljivo, pri tem se boste ravnali po svojem notranjem občutku. Blokade in druge težave bodo minile v zadnjem tednu. Uživali boste v delu in mogoče boste s svojim partnerjem tudi načrtovali drugačno novo leto, kot ste si ga prej zamislili.

NIHALO: + 50 %

POČUTJE IN ZDRAVJE

V prvem tednu decembra vam pustolovska žilica ne bo dala miru. Vedno boste v nekem gibanju, raziskovanju ali ogledovanju novoletnih izložb. Mogoče boste nekaj načrtovali z osebo nasprotnega spola ali s prijatelji. Vaša pričakovanja bodo zelo silovita in kar nekako vas bo nosilo proti nebu. Bodite kar se da prizemljeni, da ne boste potem na koncu razočarani. Raje v miru premislite o tem, kaj bi lahko sledilo onstran vaših utvar, kajti iluzije vas bi lahko pripeljale stran od vaših dejanskih zmožnosti in priložnosti. V tretjem tednu boste zelo svobodomiselni, morda pa tudi zelo nepremišljeni. Bodite pazljivi v nevarnih situacijah, kajti za spremembo ne boste imeli vsemogočne sreče, ki vas običajno varuje. Če se boste morali nekaj dogovoriti, vsekakor ne boste v celoti zadovoljni, ali pa bo dogovor težko uresničljiv. Spremembe, ki bi si jih želeli, vas bi pripeljale ravno v obratno smer. V zadnjem tednu se boste počutili nekoliko odrinjene in boste premišljevali, da vas ljudje ne razumejo. Morda bi se zatekli celo k kakšnemu poživilu v obliki alkohola ali droge. Popustile bodo zavore, a na koncu se boste le morali strezniti s težko glavo. Vaše občutljivo področje so dihala ali nekoliko težav s srcem.

NIHALO: + 30 %

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja