Mesečni horoskop Rak – DECEMBER 2010

By | 01/12/2010

SPLOŠNO

Že v začetku decembra vas bo nekaj zelo pretreslo. Mogoče vam bo prav ta čustveni šok pomagal, da se boste otresli določenih vezi, saj ste že dolgo težko prenašali bližino drugače mislečih. Zdelo se vam bo, da boste v njihovi bližini tudi vi postali kot trop dresiranih ovac, ki sledi slepo svojemu vodniku. Ob koncu tedna boste razmišljali o svojem življenjskem smislu, pomenu vašega obstoja. Zato se boste le težko približali drugim in boste čutili okrog sebe neko izolacijo. Vendar se boste v sebi počutili vse bolj harmonični. Mogoče se boste zamislili tudi nad svojim finančnim stanjem. Čeprav vedno bolj čutite neko materialno praznino, pa vedno najdete v sebi še kanček sočutja, da bi pomagali drugim. Zato boste v tretjem tednu zelo radodarni, mogoče ne ravno z denarjem, ampak tudi z dobrimi deli ali pozitivno energijo. Odločno pa boste povedali neki osebi, da imate njenega bremena dovolj. Lahko bi tvegali zamero, a vendarle si boste v svoji notranji tišini priznali, da ste imeli prav. V zadnjem tednu boste zelo uporniško razpoloženi in nihče vam ne bo storil prav, kar bi pričakovali. Vedno boste iskali neko primerjavo z drugimi, nikar, saj je vsak čisto posebno bitje, ki ima v sebi vse svoje potenciale za samostojno rast. Ob koncu leta boste nekoliko bolj otožni, kot bi se za praznične dni spodobilo.

NIHALO: + 40 %

POSEL IN DENAR

Tudi na poslovnem področju boste morali v prvem tednu razčistiti določene okoliščine, kar bo seveda povezano tudi s financami. Mogoče se morate zamisliti tudi nad svojimi stroški, ki jih bo potrebno vsekakor uskladiti s prilivi. Le težko boste sodelovali s svojimi sodelavci ali bližnjimi osebami. Zato boste ob koncu tedna v pravi ledeni izolaciji, vendar boste prepričani, da so vam vsi obrnili hrbet. Mogoče je čas, da se tudi vi s kom pogovorite in podelite svoje solze izkušenj. V naslednjem tednu boste še bolj uživali v samoti. Lahko se boste odpravili po trgovinah, še posebej, če se boste s svojim partnerjem ali družbo odpravili na kakšno novoletno praznovanje. Vsekakor boste ob koncu tedna že lagodno počivali. V tretjem tednu boste občutili čar novoletnih pričakovanj in lepote, ki vas obdaja. Še najbolj boste uživali, če boste to raziskovali sami. V zadnjem tednu boste zelo utrujeni in morda se bodo temu pridružile še finančne težave. Neko prijateljstvo bo na preizkušnji. V zadnjih urah boste namesto veselja občutili nemir in stres.

NIHALO: + 10 %

POČUTJE IN ZDRAVJE

V prvih dneh decembra se boste predali lagodnemu tempu vsakdanjih obveznosti. Tudi če vas bo priganjalo delo, se ne boste preveč obremenjevali. Zato boste čutili v sebi umirjenost in ubranosti. Izžarevali boste prijetno toplino in senzibilnost. V drugem tednu se boste nekaj odločili, kar bi morali že davno storiti. Če imate kakšne zdravstvene težave, bi bilo dobro, da si poiščete strokovno pomoč. Ne bo nič hudega, le malce boste negotovi. V tretjem boste spet polni silovite energije in novih načrtov. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste bolj potrpežljivi. Če boste v zadnjem tednu iskali kakšno pomoč pri svojih bližnjih, bi bili bolj razočarani kot zadovoljni. Zelo boste bojeviti, zato bodo temu prijetne tudi vaše reakcije. Če ste v tem letu dosegli kakšno pomembno zmago ali uspeh, bi bilo čisto v redu, da se ob koncu leta poveselite. Ampak zdi se, kot da zato ne boste našli pravega razpoloženja. Depresivni boste in mogoče vas bo večkrat bolela glava.

NIHALO: + 40 %

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja