Mesečni horoskop Škorpijon – DECEMBER 2010

By | 01/12/2010

SPLOŠNO

V prvih dneh decembra boste načrtovali z ljubljeno osebo, prijatelji ali sodelavci, morda o tem, kam bi se odpravili na novoletno praznovanje, ali pa o novih projektih za naslednje leto. Vsekakor boste tudi fizično zelo obremenjeni, zato se vam bo energija ob koncu tedna še zmanjšala. Mogoče se boste celo vprašali, čemu je sploh pomembno vaše bivanje. Tudi v začetku naslednjega tedna boste še slabe volje, kar bodo predvsem občutili vaši bližnji. Popaziti boste morali tudi na zdravje, ki bo le izražalo vaše napetosti. Ob koncu tedna boste storili nekaj dobrega ali nekomu podarili prijetno presenečenje. Z lahkim srcem se boste poslovili od neke osebe, okoliščin ali stvari. Počutili se boste zadovoljne in svobodne. Če se boste odpravljali na pot, bodite čim bolj previdni. V zadnjem tednu boste polni nemirne energije, ki jo boste komaj brzdali. Obenem bi radi prekinili tudi neke vezi, se uprli nekim omejitvam. Ker boste veliko v gibanju, se družili z ljudmi, se smejali in veselili, boste tudi sami ob koncu leta sijali kot pravi sonček.

NIHALO: + 95 %

POSEL IN DENAR

Vaše sodelovanje v začetku meseca bo uspešno, vendar ne boste vedno v celoti zadovoljni. Finančno stanje bo stabilno in tako bi imeli tudi dovolj prilivov za pokritje izdatkov. Nek navdih ob koncu prvega tedna vas bo mogoče usmeril drugače, kot bi načrtovali. Mogoče se boste bolj kot delu posvečali sanjarjenju o neki osebi, ki pa je že oddana. Vaše misli bodo preobremenjene, zato si boste ob koncu drugega tedna vzeli čas samo za svoj notranji mir. V tretjem tednu boste vse bolj težko sodelovali z ljudmi, ki niso na vašem mentalnem nivoju. Morda bo to privedlo do prepira ali glasnega obtoževanja ter iskanja grešnega kozla. Še bolj vam bo prekipelo, če bi vam ob koncu tedna delila nasvete oseba, ki se stalno vtika v vaše življenje. Notranje napetosti bodo prisotne še v zadnjem tednu. V pravem trenutku se boste odločili za primeren kompromis, ki vam bo povsem ustrezal. Mogoče materialno stanje na koncu leta ne bo povsem zadovoljujoče za brezskrbno življenje, si boste pa kljub vsemu privoščili zadovoljive trenutke v dvoje ali v družbi.

NIHALO: + 70 %

POČUTJE IN ZDRAVJE

V začetku decembra boste občutili veliko nove energije, kar bi se odrazilo tudi na vašem videzu. Vendar se boste že v začetku tedna srečali z nekim težkim pretresom, ki vas bo čustveno zelo obremenil. Morda se je to zgodilo ob pravem času, saj so se napetosti dogajale že dolgo. Ob koncu tedna se vam bo zdelo, da ste popolnoma osamljeni, morda pa se boste tudi sami odločili za odmik. Vse težje boste namreč delali in razmišljali tako, kot hočejo drugi, ker imate dovolj inteligence in samozavesti, da se ne boste hoteli poistovetiti s povprečnostjo. Vendar boste ob takem stanju naleteli še na večje težave in prepirljivost. Morali si boste priznati, da ste tudi sami krivi za nastalo situacijo. V tretjem tednu se boste spet odprli, podarili nekomu nekaj lepega, se opravičili, ali nekomu pomagali. Spoznali boste blišč in bedo materialnih dobrin, če niso povezane z medsebojno energijo. Morda boste tudi vi deležni podpore od osebe, ki ste jo mogoče v preteklosti celo zapostavljali. Nekaj lepih trenutkov bi si lahko izbrali tudi v naravi ali pa se sami predali prijetni glasbi. Še najbolj vam bi prijala tišina. Misli se ob zadnjih urah starega leta kar ne bodo mogle umiriti. Bodite pozorni na občutke tesnobe, na dihala ali aritmijo, kar bo posledica vaših notranjih napetosti.

NIHALO: + 50 %

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja