Letni horoskop Kozorog 2018

By | 25/10/2017

Letni horoskop Kozorog 2018 SPLOŠNO

Samski boste v tem letu pripravljeni na nove priložnosti in odločili se boste, da boste dobili partnerja svojega življenja. Predvsem pa boste na list papirja pričeli pisati, kaj si od partnerja želite in kakšne lastnosti želite od njega. Svetujem vam, da najprej pri sebi pogledate ali imate te lastnosti. Kajti če se sami sebe ne cenite in da se obsojate potem boste takšnega partnerja pritegnili v letošnjem letu. Tako da vam skozi leto 2018 svetujem, da zgradite telo trden odnos s samim seboj. To vam bo posledično prineslo tudi partnerja takšnega kot si želite. Vezani, pred vami je leto idile in predvsem harmonije. Tudi, če se bo v odnosu pojavil kakšen konflikt boste v poiskali pozitivno stran. Skozi vse leto boste partnerja podpirali. In mu stali ob strani. Tudi če si tega ne bo vedno zaslužil.

Meseci za ljubezen za Kozoroga v letu 2018: januar, februar, april, marec, avgust, december.

Za vedeževanje, za vpogled v vašo prihodnost, mi pošljite sms ali me pokličite. Kliknite semle

Letni horoskop Kozorog 2018 OTROCI

V tem letu bodo zelo pridni in redoljubni. Vsega kar se bodo odločili bodo izpeljali do konca. Zelo jim bo prijala pohvala po opravljenem ali pa kašen priboljšek. Starši ne pozabite jih v tem letu še bolj objemati. Kajti s tem jim boste napolnili baterije za naprej. Predvsem ne bodo prenesli kritike za slabo oceno. Kajti vedeli bodo da so se potrudili maksimalno.

Letni horoskop Kozorog 2018 POČUTJE

V letu 2018 po dolgih letih ne boste imeli problemov s počutjem. Vsak mesec se boste bolje počutili in okolica vas bo spraševala kaj počnete, da ste tako dobro videti. Malokdo bo vedel, da je bilo za vas leto 2017 glede počutja peklensko in da ste se morali vzeti resnično v roke. In prvi rezultati se bodo pričeli kazati že v začetku januarja. Zelo boste srečni in napisali boste manjši priročnik o zdravemu počutju. Morda bo le malo vam ponagajala obremenitve za radi osebe, ki vam je blizu. Otrok ali partner. Ampak mu boste pomagali z nasveti in poslušal vas bo. Le majhen nasvet kakšne prekršek in razvado si le privoščite vsaj za praznike.

Kristal za Kozoroga v letu 2018: oniks.

Zdaj je pravi trenutek, da mi pošljete sms ali me pokličete. Za vedeževanje, nasvet, prerokovanje ali toplo besedo kliknite sem. Tukaj sem za vas in pričakujem vaš sms.

Letni horoskop Kozorog 2018 POSEL in SLUŽBA

V letu 2018 boste poplačali vse dolgove, ki so vas bremenili. Zdelo se vam bo da vam je kamen padel z ramen. Tisti ki ste v pokoju, si boste v poletnem času poiskali zaposlitev za nekaj ur na teden, kajti želeli se boste v jesenskem času razvajati in predvsem zapravljati brez slabe vesti. Kar vam bo uspelo. Brezposelni boste dobili službo za nedoločne čas. Rešile se, bodo vse zadeve povezane s financami, ki so vas bremenile. Vsi, ki se boste pripravili vlagati vam svetujem, da zmanjšate znesek in da to počnete konec pomladi. V primeru, da greste v večje naložbe bi vam svetovala finančnega svetovalca. Konec leta, ko boste potegnili črto bo ta zelo produktivna in uspešna. Nasmehnili se boste sami sebi. In v tem letu ne bo večjih prask, saj je bil že čas.

Srečne številke za Kozoroga v letu 2018: 3, 77, 90 in 100.

Letni horoskop Kozorog 2018 AFIRMACIJA

JAZ SEM KREATORKA SVOJEGA ŽIVLJENJA.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja