Letni horoskop 2010 za astrološko znamenje Bik

By | 02/07/2010

SPLOŠNO – Letni horoskop Bik

V januarju se boste počutili zdravi in vse vam bo šlo gladko od rok. Znali boste povezati svoje srčne želje z mislimi, prav tako jih boste spretno uresničevali. Nekoliko bolj nepotrpežljivi boste v mesecu februarju. Če ne boste umirili svoje nestrpnosti, potem ne morete pričakovati primernih rešitev, kajti za vse je primeren pravi trenutek. V marcu bo zelo pomembno, da imate čim več stvari pod svojim nadzorom, posebej pri poslu in denarju. Ne pozabite na mirne živce in ne kažite preveč očitno, da bi imeli radi glavno besedo. V aprilu boste doživeli nekaj posebno lepega, kar vas bo osrečevalo še v mesecu maju. Počutili se boste kot majhen igriv otrok. Tudi v sebi boste v toplejših pomladnih dneh spoznali, da se vse spreminja v pravo smer, čeprav nekoliko bolj počasi, kot bi si želeli. Juliju boste iz trenutka v trenutek bolj sproščeni in lahkotni. Prav bi bilo, da ste tudi previdni pri navezovanju novih stikov, da ne bi bili kasneje razočarani. V oktobru prihaja neka zelo pomembna sprememba, na katero se boste morali šele navaditi, možna je celo menjava stanovanja. V novembru boste zelo kreativni in boste veliko časa namenili ureditvi svojega bivalnega ali delovnega okolja. Morda boste celo načrtovali kakšno romantično potovanje ali drugo dejanje, ki bo povezano z ljubljeno osebo.

NIHALO: + 70 %

POSEL IN DENAR – Letni horoskop Bik

V januarju si boste zaželeli, da bi si še nekoliko podaljšali praznike, ali zapravili na kakšno razprodaji. V zadnjem hipu se boste zresnili in pomislili, da je pred vami še dolgo leto. V februarju boste nekoliko bolj osamljeni, kar nekako ne boste mogli najti pravega stika z drugimi, v resnici pa tudi sami ne boste vedeli, če si to tudi želite. Neko hrepenenje v mesecu marcu vam bo zelo prijalo, tako, da boste pripravljeni tudi slediti svojim sanjam, to pa bo povezano tudi z novimi stroški. V aprilu boste nekoliko preveč nestrpni, zato tudi rezultati na delovnem mestu ali finančna stabilnost ne bodo taki, kot bi pričakovali. Zelo prijetno se boste počutili v maju, ko boste čutili, da ste dosegli veliko notranjo spremembo. Ne pretiravajte z zapravljanjem ali prevelikimi poslovnimi stroški, saj bi se lahko že v juniju znašli v popolni blokadi ali doživeli kakšen neprijeten hladen tuš. Boljše novice vam sporočamo za julij, saj boste veliko lažje sodelovali z drugimi, bodisi na delovnem področju ali v morebitnem partnerstvu. V avgustu boste zelo razočarani nad nekim prijateljem, saj boste ugotovili, da ta energija ni obojestranska. Mogoče vas bo nekoliko potrlo, vendar boste obenem spoznali, da ste tudi to potrebovali za notranji razvoj. V oktobru boste veliko potovali in se družili z ljudmi, prav tako bo krožil vaš denar. V novembru vas čaka neko krajše potovanje ali sprememba, kar bo zelo pomembno, da se bodo uredile vaše finance in odprle se bodo tudi prave poslovne poti. Zato boste ves december zelo dobre volje.

NIHALO. + 40 %

POČUTJE IN ZDRAVJE – Letni horoskop Bik

V januarju bo zelo pomemben nek dogovor, kar bo ugodno vplivalo na vaše osebno počutje in zdravje. Tudi če bodo kakšna odstopanja, se boste s tem kar sprijaznili. V februarju boste imeli veliko energije, obenem pa boste spoznali, da morate nekaj v osebnem življenju spremeniti, ker tako ne more iti več naprej. To breme boste odložili v marcu, vendar še vedno ne boste povsem pozabili na preteklosti. V aprilu, ko bo pomlad najlepša, se boste predali tej neokrnjeni lepoti, ki jo boste videli z očmi modreca. V maju boste imeli veliko dela ali drugih obveznosti in se boste zato počutili zelo izčrpani. Zato bi bilo morda najbolje, če se podate na dopust že v začetku poletja in si za oddih izberite kakšen kraj ob vodi. V juliju boste spet polni nove energije in se nikakor ne boste mogli spustiti na realna tla. V avgustu boste mogoče izvedeli nekaj, kar prej niste opazili in se boste zavedali, da bi tudi vi morali pokazati pravi obraz. V septembru boste nekoliko bolj previdno razmišljali o svojih načrtih. V oktobru boste igrivi, skoraj otročji, zato boste z lahkoto opravljali vsakodnevne obveznosti. Mogoče rezultati ne bodo taki, kot ste pričakovali glede na vloženo delo, ampak vi se ne boste pretirano obremenjevali. Zelo veliko energije boste občutili v sebi v zadnjih dneh leta 2010. Najbolj občutljivo področje bo vrat in ramenski obroč, zato se čim bolj razbremenite tujih bremen.

NIHALO: + 50%

————— VAŠ HOROSKOP ZA LETO 2010 —————
Horoskop, ki sem ga pripravila kot splošno vodilo za posamezna znamenja horoskopa, vam je lahko v dragoceno pomoč pri potovanju skozi leto 2009. Vendar ima vsak človek čisto svojo zgodbo, ki se sicer nekoliko ujema z nasveti iz splošnega horoskopa.

Če želite izvedeti čim več podrobnosti, ki vas čakajo v letu 2010, potem me lahko pokličete na številke, ki so objavljene na spletnih straneh. V razgovoru vam bom razgrnila karte za 12 mesecev prihodnjega leta. Tako kot v letnem horoskopu, bom tudi za vas pripravila nasvete v zvezi z zdravjem, denarjem in kariero, ter splošno vodilo po posameznih mesecih. Kot posebno darilo vam bom predala sporočila angelov. Ko se boste srečali z energijo angelov in si zapomnili njihov nasvet, boste prav gotovo našli najboljše napotke za vaše življenje.

Prav tako bom izračunala kako bo v novem letu 2009 delovala energija glede na vaše osebno število.

Naj vam nasveti čim bolj pomagajo. Vi ste tisti, ki se boste svobodno odločili, ali jih boste resnično sprejeli v svoje življenje.

Želim vam obilo zdravja, ljubezni in seveda tudi čim bolj polno denarnico. Ne pozabite, da je na svetu naša najbolj pomembna naloga ŽIVETI.

Ljubimo sebe, bodimo dobri z vsem stvarstvom. Tako bomo skupaj prinesli v življenje svetlobo, mir in našli varno zavetje na našem planetu.

Vaša Reneja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja