Letni horoskop 2010 za astrološko znamenje Devica

By | 02/07/2010

SPLOŠNO – Letni horoskop Devica

V januarju boste nekoliko bolj osamljeni, vendar boste imeli občutek, da so za to krivi drugi, ki vas nikakor ne sprejmejo takšne kot ste. Vprašajte se raje, kaj ste vi storili, da bi vas sploh spoznali. Tudi vi ste pogosto nedostopni. V februarju pa vas bo ravno nasprotno vleklo ven, v nove izzive. Kot radovednega otroka vas bo zanimalo vse, brez strahu in z veliko nedolžnega miru boste stopali v prihodnost. V marcu boste uspešno prekinili neke odnose z osebo, ki vam je jemala notranjo moč s svojimi nadležnimi vplivi. Že v naslednjem mesecu boste lažje razmišljali o novih načrtih. V maju bi lahko uspešno rešili neko zagonetko ali dokončali pomembno dejanje. V juniju se boste zato počutili povsem prerojeni. V juliju boste zelo zdravi, še bolj kot fizično počutje pa se bo okrepila vaša samozavest. Mogoče lahko v avgustu pričakujete kakšno pomembno darilo, ki vas bo še posebej osrečilo. V septembru boste sicer veliko delali, zato boste izčrpani, obenem pa bo popustila notranja napetost. Mogoče se boste na dopust podali šele oktobra, ko se boste lahko povsem sprostili. V novembru boste nekomu pomagali s svojim znanjem ali finančno pomočjo. Dokončno boste zapustili neko osebo ali zgolj spomine na preteklost. Ob tem boste začutili, kako notranje rastete in se osvobajate vseh solza ali grenkih trenutkov.

NIHALO: + 40 %

POSEL IN DENAR – Letni horoskop Devica

V začetku leta se boste bolj kot delovnim obveznostim posvetili nekim pričakovanjem ali sanjam, ki so morda povezane z vašim čustvenim svetom. Lahko bi tudi razmišljali o novih poslovnih načrtih, ki pa bodo bolj vaše „pobožne želje“. V februarju že prihaja bolj pozitivno obdobje, ki vam omogoča razcvet tako v poslu, kot tudi v vašem osebnem počutju. Kar naenkrat se bodo sprostile poslovne ovire in tudi v marcu boste ugotovili, da iskreno in dobronamerno sprejemate vse priložnosti, ki bodo prišle v vaše življenje. V aprilu boste sicer bolj varčni ali skopi, če bi vas kdo zaprosil za pomoč. V maju se boste zavedali, da ste tudi sami veliko krivi, ker niste dosegli boljši rezultatov, saj sploh niste bili dovolj prepoznavni in prepričljivi. V juniju boste spretno znali izraziti tako svoje znanje kot občutke, ki vas bodo zelo dobro pripeljali v pravo smer. V juliju boste zelo zadovoljni z denarjem pa tudi z drugimi energijami in se boste počutili skoraj sanjsko. V avgustu boste prekinili vezi s prejšnjim življenjem in zaživeli neobremenjeno za prihodnost. Nekoliko boste razočarani v septembru, saj boste dobili zahrbtni udarec od osebe, ki vam je bila zelo blizu. V oktobru se bo čas nekako ustavil, vi pa boste spet utrujeni in izčrpani od vseh problemov, ki jih nosite pod svojim oklepom. Nekoliko bolj lahkotno in sproščujoče bo vaše finančno stanje v novembru, ko boste spet iz trenutka v trenutek bolj sigurni vase. V decembru boste našli neko zelo preprosto in učinkovito idejo, ki pa bo prave učinke pokazala šele v pomladnih dneh naslednjega leta.

NIHALO: + 70 %

POČUTJE IN ZDRAVJE – Letni horoskop Devica

V januarju bo imela velik vpliv na vaše počutje oseba, kateri ste slepo zaupali in vam bo zadala usodni udarec. Spoznali boste njen resnični pokvarjeni obraz, toda vi ji ne boste ostali dolžni. S primerno potezo, ji boste vrnili milo za drago. V februarju se boste odlično počutili, kot da bi se morali prav to zgoditi za vaš notranji mir. V marcu boste zelo skeptični ali v neki dilemi, ki bo povezana z vašim zdravjem. Vendar se boste na koncu meseca le pravilno odločili. Mogoče se vam bo zdelo, da bodo spremembe vodile v nasprotno smer, kot bi si želeli, a boste le spoznali, da je to potrebno tudi za vaše celovito zdravje. V maju bi lahko doživeli nek čustveni šok ali se podali v kakšno temeljito očiščevalno kuro. V maju boste bolj molčeči in boste pogosto meditirali. Ker bi se lahko v juliju spremenili neki načrti ali bi se prekinila vaša čustvena veza, boste še v avgustu čutili nekoliko slabše zdravje. V septembru se boste predali brezdelju ali odšli na dopust, ki ga boste nekoliko podaljšali v oktober. V oktobru boste samemu sebi zadostovali in se boste spet umaknili v svoj svet. Če boste še vedno imeli neke zdravstvene težave, se boste morali o tem odločiti novembru, pa le pogumno. V decembru se boste imeli za kaj veseliti, zato se vam bo zdravje zelo izboljšalo. Nekoliko več pozornosti morate nameniti svojemu predelu ramen in vratu ter z vsemi povezanimi simptomi (grlo, ščitnica in ustna votlina).

NIHALO: + 40 %

————— VAŠ HOROSKOP ZA LETO 2010 —————
Horoskop, ki sem ga pripravila kot splošno vodilo za posamezna znamenja horoskopa, vam je lahko v dragoceno pomoč pri potovanju skozi leto 2010. Vendar ima vsak človek čisto svojo zgodbo, ki se sicer nekoliko ujema z nasveti iz splošnega horoskopa.

Če želite izvedeti čim več podrobnosti, ki vas čakajo v letu 2010, potem me lahko pokličete na številke, ki so objavljene na spletnih straneh. V razgovoru vam bom razgrnila karte za 12 mesecev prihodnjega leta. Tako kot v letnem horoskopu, bom tudi za vas pripravila nasvete v zvezi z zdravjem, denarjem in kariero, ter splošno vodilo po posameznih mesecih. Kot posebno darilo vam bom predala sporočila angelov. Ko se boste srečali z energijo angelov in si zapomnili njihov nasvet, boste prav gotovo našli najboljše napotke za vaše življenje.

Prav tako bom izračunala kako bo v novem letu 2010 delovala energija glede na vaše osebno število.

Naj vam nasveti čim bolj pomagajo. Vi ste tisti, ki se boste svobodno odločili, ali jih boste resnično sprejeli v svoje življenje.

Želim vam obilo zdravja, ljubezni in seveda tudi čim bolj polno denarnico. Ne pozabite, da je na svetu naša najbolj pomembna naloga ŽIVETI.

Ljubimo sebe, bodimo dobri z vsem stvarstvom. Tako bomo skupaj prinesli v življenje svetlobo, mir in našli varno zavetje na našem planetu.

Vaša Reneja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja