Letni horoskop 2010 za astrološko znamenje Dvojčka

By | 02/07/2010

SPLOŠNO – Letni horoskop Dvojčka

V mesecu januarju boste imeli veliko energije in si boste postavili visoke cilje. Mogoče je to dobro, toda ne pretiravajte, saj se bodo že v februarju pojavile nekatere težave, ki so povezane s preteklostjo. Lahko rečemo, da jih boste uspešno rešili, tudi v marcu se boste veliko bolj zanesli na svoj notranji glas, kot da bi spet poslušali druge. Čisto možno je, da boste v aprilu spoznali, kako dvoličen je vaš prijatelj, v katerega ste preveč verjeli. To vas bo nekoliko prizadelo in še v maju se nekako ne boste mogli prav navezati na drugo osebo. Zato boste kot ledena sveča, ki je čisto zamrznila vse svoje občutke. Počasne spremembe na bolje lahko pričakujete v juniju. V juliju se boste odločili, da morate nekaj storiti, ker se ne morete več prilagajati drugim. Morda bo dobro, da si vzamete dopust in si pošteno očistite dušo in telo ob morju ali vodi. Vrnili se boste kot prerojeni in to boste odločno pokazali tudi bližnjim. Tudi vaša bremena in težave se bodo hitreje reševale. V oktobru lahko pričakujete neke nove načrte, ki vas bodo žal razočarali. Zato boste v novembru zelo depresivni. Šele praznični december vas bo nekoliko razveselil in boste lažje premagali stres, v katerem se boste znašli..

NIHALO: + 40 %

POSEL IN DENAR – Letni horoskop Dvojčka

Januar vas bo popolnoma izčrpal, zato boste zelo utrujeni, pa tudi finančno stanje vam ne bo prinašalo zadovoljstva. Mogoče se boste v februarju odločili za nek dogovor, ki vam bo vsaj malo olajšal finančno luknjo. Vendar boste v marcu namenili več časa sebi in boste tako spoznali, da ste tudi sami krivi za nastalo situacijo. Preveč dolgo ste čakali in se zanašali na druge. Mogoče ste bili tudi preveč nedostopni in ste se sami zaprli v svoj svet. V maju bodo nove energije prebujajoče se pomladi, vi pa boste vedno bolj nepotrpežljivi. Nič ne morete prehiteti, dokler ne pride pravi čas. Nekoliko lažje vam bo v mesecu juniju, ko bi vam lahko nekdo pomagal s finančno pomočjo ali vam ponudil neko poslovno sodelovanje. Preden se dejansko odločite za ta korak, zelo dobro premislite, saj bi veliko tvegali. Še posebej vas bo prizadelo, da vas je nek prijatelj bolj izkoriščal, kot bi sploh upali pomisliti. Tudi vi se boste septembra odločiti, da pokažete svoje skrite adute. V oktobru boste nekoliko žalostni ali depresivni, v novembru pa lahko pričakujete veliko pozitivnih trenutkov. Leto boste zaključili z nekoliko kislim obrazom. Kljub vsemu bo vaša finančna situacija vsaj nekoliko nad negativnim izidom.

NIHALO: + 20 %

POČUTJE IN ZDRAVJE – Letni horoskop Dvojčka

V januarju boste čutili veliko nove energije, zato si boste postavili tudi visoke cilje. Ne pretiravajte, saj bi vam lahko že v tem mesecu zagodlo zdravje. Tudi v februarju bi lahko spet doživeli neke fizične ali psihične težave, ki jih poznate že iz preteklosti. V marcu se boste sprostili, vendar boste nekatere spremembe težje sprejemali, kot bi bilo koristno. Tudi v aprilu boste pogosto zelo slabe volje, vendar boste le težko priznali svoje napake. Morda. boste imeli v maju občutek, da ste upravičeno ponosni na nek uspeh in to vam bo vrnilo samozavest. Še vedno boste živeli v preteklosti. V poletnih mesecih boste veliko časa namenili duhovnosti. Pripravljeni boste pomagati drugim z materialnimi dobrinami ali s kakšno pomočjo. V septembru pa se boste zelo težko privadili vsakdanjim delovnim obveznostim in odnosom z drugimi Tudi v oktobru boste pogosto izčrpani, sicer bolj na psihičnem kot na fizičnem nivoju. Zaradi nekega dogovora se nikakor ne boste mogli popolnoma sprijazniti, zato boste vse do konca leta imeli občutek, da vas ljudje ne razumejo. Vaše občutljivo področje bo v letu 2010 dihalni sistem in tudi motnje srčnega ritma.

NIHALO: .+ 40 %

————— VAŠ HOROSKOP ZA LETO 2010 —————
Horoskop, ki sem ga pripravila kot splošno vodilo za posamezna znamenja horoskopa, vam je lahko v dragoceno pomoč pri potovanju skozi leto 2010. Vendar ima vsak človek čisto svojo zgodbo, ki se sicer nekoliko ujema z nasveti iz splošnega horoskopa.

Če želite izvedeti čim več podrobnosti, ki vas čakajo v letu 2010, potem me lahko pokličete na številke, ki so objavljene na spletnih straneh. V razgovoru vam bom razgrnila karte za 12 mesecev prihodnjega leta. Tako kot v letnem horoskopu, bom tudi za vas pripravila nasvete v zvezi z zdravjem, denarjem in kariero, ter splošno vodilo po posameznih mesecih. Kot posebno darilo vam bom predala sporočila angelov. Ko se boste srečali z energijo angelov in si zapomnili njihov nasvet, boste prav gotovo našli najboljše napotke za vaše življenje.

Prav tako bom izračunala kako bo v novem letu 2010 delovala energija glede na vaše osebno število.

Naj vam nasveti čim bolj pomagajo. Vi ste tisti, ki se boste svobodno odločili, ali jih boste resnično sprejeli v svoje življenje.

Želim vam obilo zdravja, ljubezni in seveda tudi čim bolj polno denarnico. Ne pozabite, da je na svetu naša najbolj pomembna naloga ŽIVETI.

Ljubimo sebe, bodimo dobri z vsem stvarstvom. Tako bomo skupaj prinesli v življenje svetlobo, mir in našli varno zavetje na našem planetu.

Vaša Reneja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja