Letni horoskop 2010 za astrološko znamenje Kozorog

By | 02/07/2010

SPLOŠNO – Letni horoskop Kozorog

V januarju boste še vedno povezani s preteklostjo, vendar boste obenem rešili tudi neke probleme, ki vam bodo omogočili, da z večjim optimizmom razmišljate o vaši prihodnosti. V februarju se boste znašli v nekem obdobju, ko se nikakor ne boste mogli pohvaliti z napredkom in dobro voljo. Lahko boste samo slabe volje ali pa boste pričakovali neko rešitev, ki jo ne bo od nikjer. V marcu se bodo razmere zelo izboljšale, zato boste spet razmišljali o dolgoročnih ciljih, ki bodo mogoče precenjeni. V aprilu se vam bo zelo okrepila samozavest in ustvarjalnost. Povsem drugače boste razmišljali o nekih zadevah, pa tudi sami boste pokazali, kdo se skriva za vašo neopazno zunanjo podobo. Spremembe vam bodo več kot na zunanjem nivoju pomenile v duhovnem smislu. V juliju boste zelo dobre volje, v avgustu pa bodo vaša pričakovanja nekoliko preveč zahtevna, zato boste pogosto izgubljali potrpljenje. V septembru se boste nekaj odločili, kar ste že dolgo čakali . V oktobru boste doživljali svoje vsakdanje dni z veliko pozitivne energije, pogosto pa boste v stiku z drevesi in gozdovi. Neke spremembe v novembru bodo bistveno spremenile vsakdanje tokove življenja, ki pa vam bo prinesla tudi pozitivne notranje občutke. V decembru bi radi imeli vse pod kontrolo in do izraza bo prišla vaša trmoglavost, a le pazite, da si ne razbijete svoje glave.

NIHALO: + 60%

POSEL IN DENAR – Letni horoskop Kozorog

V januarju boste veliko bolj kot s fizičnim in konkretnim delom obremenjeni z razmišljanjem o možnosti, da bi izboljšali finančno situacijo ali si zastavili konkretne naloge na poslovnem področju. V februarju bi si lahko rešili neke finančne težave, zato boste zelo dobre volje in boste uspešni na vseh področjih. Neke načrte, ki jih boste ustvarjali v mesecu marcu, boste mogli temeljito preveriti, sicer bi bil učinek manjši ali bi se lahko znašli v neki zagonetki. V aprilu boste dokazali svoje izkušnje in sposobnosti na delovnem področju, zato bi bili lahko veliko bolj zadovoljni tudi s plačo. V maju boste zelo kritični do nekaterih dejstev, pridige pa ne boste namenili le drugim, ampak boste o tem razmišljali tudi sami. Spet pa boste v juniju dokazali, da znate spretno reševati poslovne in finančne težave. Poguma in iznajdljivosti boste imeli dovolj tudi v juliju. Prilivi in odlivi, prav tako pa delovne obveznosti bodo v avgustu ravno primerni, vendar se ne boste mogli pohvaliti s kakšnimi večjimi prihranki. Zato boste v septembru le težko komu kaj podarili ali namenili za osebno zadovoljstvo. V oktobru bi se lahko nekoliko spremenili neki načrti, ki so povezani s skupnim življenjem ali podpisom pogodbe. V novembru se boste zelo težko zbrali, še posebej, če boste o nečem sanjarili ali delali račune brez krčmarja. V decembru bo zavladalo neko zatišje, brezdelje, ali celo finančna suša. Izkoristite ta čas za počitek in mogoče se vam bo v tem času porodila celo kakšna zanimiva ideja za prihodnje leto.

NIHALO: + 50 %

ZDRAVJE IN POČUTJE – Letni horoskop Kozorog

V januarju boste največ energije namenili novemu znanju, ki vam bo koristilo pri vsakdanjem življenju ali še najbolj na področju zdravja. Zato se boste v februarju počutili zelo zdravi in umirjeni. V marcu vas bo nekaj vodilo v višave, morda v gore ali pa zgolj k novim optimističnim ciljem. V aprilu se boste potem znašli v neki neprijetni zagati ali osamljenosti, kjer si boste v samoti celili rane. Zdravje se bo sicer nekoliko skrhalo v maju, vendar boste spet znali najti tisto energijo, ki jo potrebujete za vsakdanje življenje. V poletnih mesecih boste veliko časa namenili svojim mislim, v avgustu. V septembru se boste spet le s težavo vživeli v delovno okolje. Tudi v oktobru boste vse stike ohranjali zgolj zaradi nekega zunanjega vpliva. Najraje pa bi se umaknili iz tega začaranega kroga. V novembru boste deležni nekih dobrin, zato se bo vaše zdravje zelo okrepilo. Trdnega zdravja boste tudi v decembru. Še najbolj bodite pozorni za svoje noge, posebno če boste radi zahajali v hribe.

NIHALO: + 80 %

————— VAŠ HOROSKOP ZA LETO 2010 —————
Horoskop, ki sem ga pripravila kot splošno vodilo za posamezna znamenja horoskopa, vam je lahko v dragoceno pomoč pri potovanju skozi leto 2010. Vendar ima vsak človek čisto svojo zgodbo, ki se sicer nekoliko ujema z nasveti iz splošnega horoskopa.

Če želite izvedeti čim več podrobnosti, ki vas čakajo v letu 2010, potem me lahko pokličete na številke, ki so objavljene na spletnih straneh. V razgovoru vam bom razgrnila karte za 12 mesecev prihodnjega leta. Tako kot v letnem horoskopu, bom tudi za vas pripravila nasvete v zvezi z zdravjem, denarjem in kariero, ter splošno vodilo po posameznih mesecih. Kot posebno darilo vam bom predala sporočila angelov. Ko se boste srečali z energijo angelov in si zapomnili njihov nasvet, boste prav gotovo našli najboljše napotke za vaše življenje.

Prav tako bom izračunala kako bo v novem letu 2010 delovala energija glede na vaše osebno število.

Naj vam nasveti čim bolj pomagajo. Vi ste tisti, ki se boste svobodno odločili, ali jih boste resnično sprejeli v svoje življenje.

Želim vam obilo zdravja, ljubezni in seveda tudi čim bolj polno denarnico. Ne pozabite, da je na svetu naša najbolj pomembna naloga ŽIVETI.

Ljubimo sebe, bodimo dobri z vsem stvarstvom. Tako bomo skupaj prinesli v življenje svetlobo, mir in našli varno zavetje na našem planetu.

Vaša Reneja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja