Letni horoskop 2010 za astrološko znamenje Lev

By | 02/07/2010

SPLOŠNO – Letni horoskop Lev

V januarju boste skozi celotni mesec polni pozitivne energije, kar se bo odražalo tudi na drugih področjih. Odnosi bodo umirjeni in čustveno stabilni, tako v partnerstvu kot pri delu. V februarju bo najbolj pomembno, da o nekih načrtih premislite z več vidikov, ker bi obstajal možnost, da bi spregledali kakšno pomembno okoliščino, bi rekli skrito napako. Veliko časa boste v marcu namenili zavestnemu razmišljanju. Lahko bo se odločili za osebno sproščanje ali pa tudi za neko učenje. V aprilu boste začutili v sebi veliko nove energije in obenem boste spregledali, da tako kot doslej ne more več iti v prihodnje. V maju boste bolj varčni, saj se boste zavedali, da bo denar vedno bolj dragocen, kljub vsemu pa boste tudi dovolj radodarni, če bi vas kdo vprašal za pomoč. V juniju bi se odpravili na neko pot, ki bo potrebna za vaše osebno duševno počutje. Tudi v juliju boste še avanturističnega duha.. V naslednjem mesecu boste spet v nekih težavah, bodisi glede dela, materialnih dobrin ali osebnih čustev. V septembru bo spet vse v najlepšem redu. Že oktobra vas čaka velika osebna inventura ali morda nekoliko težji problemi z ljudmi okrog vas. V novembru boste spet nekoliko zbegani, vendar boste nadoknadili decembru z zelo dobro voljo in stvarnimi pričakovanji.

NIHALO: + 50 %

POSEL IN DENAR – Letni horoskop Lev

V januarju se boste le stežka pripravili do izpolnjevanja delovnih obveznostih, očitno boste še nekoliko premišljevali o prazničnih dneh, ki ste jih doživeli. Ti novi koraki bodo videti takole po rakovsko: en korak naprej, dva nazaj. V februarju boste s težavo prekinili neko razmerje, ki bo povezano z vašim poslom ali nekimi finančnimi viri. V marcu boste spet boljše volje, saj boste stkali zelo iskreno prijateljstvo, skoraj verjetno z osebo nasprotnega spola. Zato boste o tem veliko sanjali in premišljevali tudi v aprilu. V maju boste našli neko preprosto rešitev za vaše probleme, navdih pa boste našli tam, kjer boste najmanj pričakovali. Delovne ali finančne obveznosti boste težko prenašali v juniju , zato vas bo vse skupaj z morečo težo pritiskalo k tlom. V juliju boste spet ujeli pravi val, zato boste zadovoljni z delom in financami. V avgustu boste neki osebi dokončno dopovedali, da lahko mislite s svojo glavo in res ne boste poslušali njenih nasvetov. V septembru boste uživali v delu in tudi veliko bolj kot prej boste spoznali, da je okrog vas veliko lepega in nedolžne miline, namenjene vašemu užitku pogleda. Neka pomembna spoznanja v oktobru vam bodo pomagala, da boste v novembru dobili pošteno plačilo za vaše delo in izkušnje. Zato boste z velikimi pričakovanji zaključili staro leto in upali, da se bo ta pot nadaljevala v prihajajočem letu 2011. Pustimo se presenetiti.

NIHALO: + 70 %

POČUTJE IN ZDRAVJE – Letni horoskop Lev

V januarju boste več časa porabili za svoje notranje potovanje, ali spoznavanje svoje duše. Mogoče se vam lahko sicer pojavijo tudi neke zdravstvene težave, ki jim sprva ne boste pripisovali posebnega pomena. Verjetno bodo povezane z dihali ali srčnim ritmom. Predolgo nikar ne odlašajte, da bi ne spregledali kakšnih resnejših vzrokov. V februarju boste sicer lažje zadihali, ko bodo težave minile. V marcu boste več časa namenili ljubezenskim hrepenenjem. Vse težje boste v aprilu prenašali vmešavanje neke osebe v vaše življenje in temu se boste tudi odločno uprli. V maju boste še vedno precej depresivni, pa tudi v juniju boste stresali slabo voljo na druge, namesto, da bi razčistili, kaj vas sploh moti. V juniju se vam bo povrnilo porušeno zaupanje v sebe in ljudi, ki vas obdajajo. V avgustu, torej vašem mesecu boste našli svoj notranji mir in okrepili boste tudi fizično zdravje. V septembru boste kar nekako odmaknjeni od sveta in boste razmišljali, če smete narediti nov korak. Le s težavo in težki koraki se boste podajali kot stara želva proti cilju, ki ga nikakor ne morete doseči. Že v naslednjem mesecu se boste odlično počutili in morda boste našli tisto pravo rešitev, ki ste jo dolgo časa. V decembru boste spet premišljevali o novih načrtih z ljubljeno osebo.

NIHALO: + 60 %

————— VAŠ HOROSKOP ZA LETO 2010 —————
Horoskop, ki sem ga pripravila kot splošno vodilo za posamezna znamenja horoskopa, vam je lahko v dragoceno pomoč pri potovanju skozi leto 2010. Vendar ima vsak človek čisto svojo zgodbo, ki se sicer nekoliko ujema z nasveti iz splošnega horoskopa.

Če želite izvedeti čim več podrobnosti, ki vas čakajo v letu 2010, potem me lahko pokličete na številke, ki so objavljene na spletnih straneh. V razgovoru vam bom razgrnila karte za 12 mesecev prihodnjega leta. Tako kot v letnem horoskopu, bom tudi za vas pripravila nasvete v zvezi z zdravjem, denarjem in kariero, ter splošno vodilo po posameznih mesecih. Kot posebno darilo vam bom predala sporočila angelov. Ko se boste srečali z energijo angelov in si zapomnili njihov nasvet, boste prav gotovo našli najboljše napotke za vaše življenje.

Prav tako bom izračunala kako bo v novem letu 2010 delovala energija glede na vaše osebno število.

Naj vam nasveti čim bolj pomagajo. Vi ste tisti, ki se boste svobodno odločili, ali jih boste resnično sprejeli v svoje življenje.

Želim vam obilo zdravja, ljubezni in seveda tudi čim bolj polno denarnico. Ne pozabite, da je na svetu naša najbolj pomembna naloga ŽIVETI.

Ljubimo sebe, bodimo dobri z vsem stvarstvom. Tako bomo skupaj prinesli v življenje svetlobo, mir in našli varno zavetje na našem planetu.

Vaša Reneja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja