Letni horoskop 2010 za astrološko znamenje Oven

By | 02/07/2010

SPLOŠNO – Letni horoskop Oven

Predstavniki, ki so rojeni v znamenju Ovna, bodo v januarju na splošno doživeli skoraj popolni mesec in vse, česar se bodo lotili jim bo prineslo zaželene rezultate. Že v februarju bodo čutili nek neprijeten vpliv osebe, ki jim skuša vsiliti svoje mnenje, vi pa se ne boste mogli temu dovolj odločno upreti. Že v naslednjem mesecu boste odločno storili presek s prejšnjim življenjem in zato boste bolj sproščeno razmišljali tudi o prihodnosti. Mogoče je najbolj značilno za april, da boste spoznali neko sorodno dušo, s katero boste občutili, kako sta si drug drugemu v oporo. V maju se boste spet bolj zaprli vase in s težkim bremenom korakali naprej. Zdelo se vam bo, da se ne premaknete nikamor. V juniju boste končno lažje in svobodneje zadihali in se otresli dolgoletnih bremen. Če boste v juliju nekoga prosili za denar, boste skoraj gotovo spoznali skopost te osebe, vi pa bi od nje to najmanj pričakovali. V avgustu boste nekoliko z zamudo dokončali neko poglavje ali našli primerno rešitev. V septembru se bodo spet odprle neke nove možnosti, na katere boste gledali veliko bolj neobremenjeno. V oktobru bo zelo pomembno neko spoznanje, ki ga boste začutili v sebi. Tudi v novembru boste zelo senzibilni in se boste pogosto vračali v svoj notranji svet. Tam boste našli najboljše odgovore. Zelo pomembno rešitev boste dosegli z dogovorom, ki ga boste sklenili v decembru in s tem boste v celoti zadovoljni.

NIHALO: + 90 %

POSEL IN DENAR – Letni horoskop Oven

V januarju boste o poslu in denarju veliko razmišljali, posebno o novih načrtih, kako uresničiti svoje zamisli. Tudi v februarju se boste ukvarjali z umskim delom in boste svoje misli tudi pričeli uresničevati. Že v marcu boste storili tudi konkretne korake in pri tem boste izžarevali neko čisto posebno energijo. Čeprav boste raje sami, kot v partnerstvu ali skupnem poslu, boste pri tem notranjem potovanju proti novim ciljem resnično uživali, še posebej v vašem znamenju, v mesecu aprilu. Spoznali boste, da ste res na pravi poti in da se lahko odločite, da spremenite začrtane tokove, Tudi v juliju boste uspešno zaključili s preteklostjo in morda dokončno poravnali tudi vsa finančna bremena. V avgustu bi radi kar prehitevali čas, vendar se morate zavedati, da boste prišli na cilj ravno ob pravem času. Še nekoliko finančnih težav boste imeli v septembru, vendar boste čutili bistveno olajšanje. V oktobru bi lahko podpisali nek pomemben dogovor ali izvršil neko delo, ki vam je vzelo veliko časa. V novembru spet lahko pričakujete nove priložnosti, vendar se boste o okoliščinah in novih spoznanjih ukvarjali tudi v decembru. Ne bi bilo dobro, da bi spregledali kakšno pomembno dejstvo.

NIHALO: . + 80 %

POČUTJE IN ZDRAVJE – Letni horoskop Oven

Če ste imeli v preteklem letu še kakšne zdravstvene težave, ne smete več odlašati in si čim prej poiščite rešitev. Morda bo strah ali kakšen problem prisoten tudi v februarju, pa se boste vendarle odločiti za novo terapijo. Zdravje se vam bo v marcu bistveno izboljšalo in začutili boste veliko nove energije. V aprilu boste še nekoliko nezaupljivi, ni pa nujno, da le zaradi zdravja. Morda se boste bolje počutili v družbi ljubljene osebe ali nekoga, ki vam bo veliko pomagal. Tako boste v juniju občutili neko novo ustvarjalno energijo in samozavest. Odločno boste v poletnih mesecih pokazali, da ste vi tisti, ki boste pokazali svoje notranje spremembe in drugo podobo. Ker vas ne bodo v celoti sprejeli, boste nekoliko bolj neodločni. Še vedno boste v sebi vedeli, da vam lahko veliko pomaga narava in čudovita duhovna spoznanja , ki vam bodo kazala pot. Tudi v oktobru se boste odlično počutili. Nekaj vas bo zmedlo v mesecu novembru, a le za kratek čas. V decembru se boste zavedali, da je okoli vas še vedno veliko nedolžne lepote, ki ste jo prevečkrat spregledali. Nekoliko težav v letu 2010 bi vam povzročala prebava, posebno želodec. Zato poskrbite za primerno prehrano, predvsem pa za mirne živce.

NIHALO: + 80 %

————— VAŠ HOROSKOP ZA LETO 2010 —————
Horoskop, ki sem ga pripravila kot splošno vodilo za posamezna znamenja horoskopa, vam je lahko v dragoceno pomoč pri potovanju skozi leto 2009. Vendar ima vsak človek čisto svojo zgodbo, ki se sicer nekoliko ujema z nasveti iz splošnega horoskopa.

Če želite izvedeti čim več podrobnosti, ki vas čakajo v letu 2010, potem me lahko pokličete na številke, ki so objavljene na spletnih straneh. V razgovoru vam bom razgrnila karte za 12 mesecev prihodnjega leta. Tako kot v letnem horoskopu, bom tudi za vas pripravila nasvete v zvezi z zdravjem, denarjem in kariero, ter splošno vodilo po posameznih mesecih. Kot posebno darilo vam bom predala sporočila angelov. Ko se boste srečali z energijo angelov in si zapomnili njihov nasvet, boste prav gotovo našli najboljše napotke za vaše življenje.

Prav tako bom izračunala kako bo v novem letu 2009 delovala energija glede na vaše osebno število.

Naj vam nasveti čim bolj pomagajo. Vi ste tisti, ki se boste svobodno odločili, ali jih boste resnično sprejeli v svoje življenje.

Želim vam obilo zdravja, ljubezni in seveda tudi čim bolj polno denarnico. Ne pozabite, da je na svetu naša najbolj pomembna naloga ŽIVETI.

Ljubimo sebe, bodimo dobri z vsem stvarstvom. Tako bomo skupaj prinesli v življenje svetlobo, mir in našli varno zavetje na našem planetu.

Vaša Reneja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja