Letni horoskop 2010 za astrološko znamenje Ribi

By | 02/07/2010

SPLOŠNO – Letni horoskop Ribi

V januarju boste spoznali veliko novih stvari, morda se boste o tem tudi posvetovali ali izobraževali. V februarju se vam bodo odprle oči in boste videli ne le s pogledom, ampak tudi s srcem. V marcu se boste zavedali, da ste marsikaj spregledali ali videli le v zunanji podobi, ne pa v bistvu stvari ali ljudi. Zdravje v aprilu bo zelo dobro, zato boste z lahkoto opravljali tudi vsakdanje obveznosti. Mogoče boste zaradi viška energije v maju nekoliko preveč zahtevni ali si boste postavili nerealne cilje. Tudi v juniju bodite bolj previdni in pri stvari, če počnete kaj nevarnega, da se boste izognili tveganjem. V juliju boste zelo intuitivni in morda boste prav s pomočjo duhovnega vodenja spremenili neke stvari čisto v drugo smer. Mogoče to ne bo ravno dobro v prvem trenutku, še posebej v avgustu boste zelo nemirnega duha. Vendar boste že v septembru spoznali, da vam je uspelo nekaj, kar niste pričakovali. Zato boste tudi v oktobru zelo umirjeni in zadovoljni. Lahko bi v novembru s svojim znanjem ali drugače nekomu zelo pomagali. V decembru se boste oddahnili od celoletnih obveznosti in si morda privoščili brezdelje ali prijeten dopust.

NIHALO: + 80

POSEL IN DENAR – Letni horoskop Ribi

V januarju boste nekoliko težje poravnali svoje obveznosti, pa tudi prave energije za delo ne boste imeliž. Več časa boste namenili nekim osebnim spremembam. V februarju se boste morali nekaj odločiti, kar bo trajalo ves mesec. V marcu se bodo le pričele odvijati neke pozitivne spremembe, ki so se kar predolgo zavlekle. V aprilu boste z radovednostjo raziskovali nove priložnosti in pri tem boste zelo uspešni, saj boste izžarevali neko posebno prepričljivost. V maju boste zelo žalostni. Mogoče vas bo čakala v juniju neka pot, ki bi jo raje odložili, vendar boste na koncu le zadovoljni s končnim ciljem. V juliju boste veliko časa preživeli v miru in tišini. V avgustu se vam bodo odprle neke nove poslovne ali finančne priložnosti, pot do cilja pa bo še dolga. V septembru bi se lahko veliko jezili zaradi nekih obveznosti ali finančnih terjatev, ki jih ne boste mogli izterjati. V oktobru vas bo pogosto bolela glava, ker boste veliko časa premišljevali, zato bi bilo bolje, da se o svojih težavah pogovorite. V novembru boste zaključili z nekim preteklim poglavjem, ali poravnali dolgove. Neobremenjeno in veselo boste izpolnjevali vsakdanje obveznosti v decembru.
NIHALO: + 70 %

POČUTJE IN ZDRAVJE – Letni horoskop Ribi

V januarju se boste srečali z nekimi zdravstvenimi težavami. Za prvo pomoč lahko preberete kakšno knjigo z medicinskega področja ali alternativnega zdravljenja. Če ne boste našli prave razlage, se raje posvetujte s svojim zdravnikom. Poleg šibkejšega zdravja boste v februarju doživeli tudi veliko pritiskov in obveznosti, kar vas bo vedno bolj obremenjevalo. Pogosto vas bo bolela glava in ramenski obroč. V marcu se bo izčrpanost nekoliko zmanjšala, saj boste bolj odločno povedali, da tako ne boste več ravnali, ker si boste uničili zdravje. Zaradi vašega odločnega nastopa, bi se lahko celo razdrlo neko razmerje. Junija boste dokončno spregledali, da ste si predolgo zatiskali oči pred resnico. Celo poletje boste preživeli v velikih težavah z mnogo slabe volje in zatekanja v svoj notranji svet. Morda boste v septembru zaprli vrata pred drugimi in preprečili še težje udarce. V oktobru boste odšli na neko pot, ki ne bo prijetna, a vam bo le prinesla določeno olajšanje. V novembru boste zaradi tega seveda krivi vse vi, čeprav boste na nek način tudi sami povzročili te očitke. V decembru se boste odločili, da odidete iz prejšnjega življenja. Pred vami bo nova pot. Največ težav boste imeli z glavo in živčnim sistemom, zaradi nervozne vam bo pogosto nagajala tudi prebava. Ni kaj, težko leto bo, a storiti morate zase nove korake.

NIHALO: – 10 procentov

————— VAŠ HOROSKOP ZA LETO 2010 —————
Horoskop, ki sem ga pripravila kot splošno vodilo za posamezna znamenja horoskopa, vam je lahko v dragoceno pomoč pri potovanju skozi leto 2010. Vendar ima vsak človek čisto svojo zgodbo, ki se sicer nekoliko ujema z nasveti iz splošnega horoskopa.

Če želite izvedeti čim več podrobnosti, ki vas čakajo v letu 2010, potem me lahko pokličete na številke, ki so objavljene na spletnih straneh. V razgovoru vam bom razgrnila karte za 12 mesecev prihodnjega leta. Tako kot v letnem horoskopu, bom tudi za vas pripravila nasvete v zvezi z zdravjem, denarjem in kariero, ter splošno vodilo po posameznih mesecih. Kot posebno darilo vam bom predala sporočila angelov. Ko se boste srečali z energijo angelov in si zapomnili njihov nasvet, boste prav gotovo našli najboljše napotke za vaše življenje.

Prav tako bom izračunala kako bo v novem letu 2010 delovala energija glede na vaše osebno število.

Naj vam nasveti čim bolj pomagajo. Vi ste tisti, ki se boste svobodno odločili, ali jih boste resnično sprejeli v svoje življenje.

Želim vam obilo zdravja, ljubezni in seveda tudi čim bolj polno denarnico. Ne pozabite, da je na svetu naša najbolj pomembna naloga ŽIVETI.

Ljubimo sebe, bodimo dobri z vsem stvarstvom. Tako bomo skupaj prinesli v življenje svetlobo, mir in našli varno zavetje na našem planetu.

Vaša Reneja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja