Letni horoskop 2010 za astrološko znamenje Škorpijon

By | 02/07/2010

SPLOŠNO – Letni horoskop Škorpijon

V januarju se boste skozi vsakdanje dni pomikali počasi in s trudnimi koraki, kot bi bili ena zelo stara utrujena želva. Pokažite malce več življenja, pa se bodo tudi druge stvari odvijale hitreje proti cilju, ki ste si ga zastavili. V februarju se boste zelo dobro počutili, saj boste zdravi in duhovno umirjeni. Zato boste uspešni tudi na drugih področju, posebej pri delu. Tudi v marcu boste lahko zadovoljni z vsem, kar vam bo ponujalo življenje. V aprilu boste radi v družbi prijatelja, vendar bi lahko tudi spoznali, da ni tako iskren in predan, kot ste vi njemu. V maju boste raje ubirali svoje poti in zato boste pogosto odhajali v prebujajočo se pomladno naravo. V juniju boste siti ljudi, ki vas obdajajo, obenem boste tudi čutili, da duhovno niste na isti valovni dolžini. V juliju se boste zato umaknili v svoj svet in zaprli rešetke lastne omejenosti. Zato boste ves avgust pogosto nervozni in obremenjeni z najrazličnejšimi strahovi. V septembru se vam bodo pojavile neke nove možnosti in zato se po povrnilo tudi vaše samozaupanje. V oktobru se boste morali nekaj odločiti, vendar boste zelo razdvojeni kar ves mesec. V novembru, ki je vaše znamenje boste čutili veliko veselje, da živite tukaj n zdaj, predvsem pa boste veliko storili za svojo notranjo rast. V decembru si boste vzeli čas le zase in boste uživali v lagodnosti prihajajočih praznikov.

NIHALO: + 90 %

POSEL IN DENAR – Letni horoskop Škorpijon

V januarju boste delali veliko hitreje in učinkoviteje, zato se bodo pokazale nagle spremembe na poslovnem in finančnem področju, seveda v pravo smer.. V februarju se boste spustili nek tvegan posel, ki bi ga lahko kasneje obžalovali, zato raje počakajte na marec in v miru prisluhnite svojemu notranjemu glasu. Neko prijateljstvo ali poslovno sodelovanje bi se lahko neugodno končalo v aprilu in prav gotovo bo pri temu botroval tudi denar. V maju se bi lahko odločili za neke nove načrte ali poslovne poti, ki bodo bolj preprosti in zato lažje uresničljivi. V juniju se boste spet več pogovarjali in boste navezovali nove stike. Zato boste v juliju zelo ustvarjalni in polni neke nove samozavesti. V avgustu vas bo zaskrbelo, če niste bili preveč zaupljivi. Uspeh bo še posebno v septembru spet bolj optimističen. V oktobru se boste zelo iskreno veselili novih rezultatov. V novembru boste prekinili neko poslovno sodelovanje, ker ne boste več mogli sprejemati njihovih pogojev. V decembru se boste zavedali, da morate bolj odločno pokazati svoje notranje rezerve in talente.

NIHALO+ 100 %

POČUTJE IN ZDRAVJE – Letni horoskop Škorpijon

Čeprav ne boste imeli kakšnih konkretnih vzrokov pa boste v januarju ves čas nervozni in prepirljivi. S tem si boste nakopali samo zdravstvene težave, zato si raje oddahnite na kakšnem samotnem sprehodu v naravo. Tudi v februarju vam bo bolj prijala samota, zato boste oddajali okrog sebe nek svetniški sij, čudovito auro, ki bo svetila kot lučka v temi. To bodo opazili tudi drugi. V marcu boste spet boljšega počutja in polni boste nove energije, le bolj potrpežljivi bi morali biti. V aprilu se boste morali nekaj odločiti in boste ves mesec zelo razdvojeni, še posebej nervozni boste v mesecu maju, ko se vam lahko pridružijo tudi nočne mre. Izboljšanje počutja sledi v juniju in morda se vam bo okrepila tudi vaša samozavest. Dobro bi bilo, če kdaj odidete v hribe. V juliju si boste lahko zatiskali oči pred nekimi težavami, na srečo pa bodo minile brez posebnih terapij. V avgustu boste imeli velik razlog za to, da slavite pomemben uspeh. V septembru se boste uprli in pretrgali neke vezi s sorodniki ali poslovnimi partnerji. Oktobra boste o svojih občutkih in spoznanjih delili mnenje s sorodno dušo. V novembru boste spet zelo ustvarjalni in to bo zelo dobro vplivalo na vaše zdravje. V decembru vas bodo mučile neke ljubezenske sanje ali hrepenenje. Morda boste tudi ljubosumni. Več časa boste morali nameniti področju živčevja in glave, zato se čim prej naučite tehnik sproščanja ali obiščite kakšen ezoterični seminar.

PROCENT: + 50 %

————— VAŠ HOROSKOP ZA LETO 2010 —————
Horoskop, ki sem ga pripravila kot splošno vodilo za posamezna znamenja horoskopa, vam je lahko v dragoceno pomoč pri potovanju skozi leto 2010. Vendar ima vsak človek čisto svojo zgodbo, ki se sicer nekoliko ujema z nasveti iz splošnega horoskopa.

Če želite izvedeti čim več podrobnosti, ki vas čakajo v letu 2010, potem me lahko pokličete na številke, ki so objavljene na spletnih straneh. V razgovoru vam bom razgrnila karte za 12 mesecev prihodnjega leta. Tako kot v letnem horoskopu, bom tudi za vas pripravila nasvete v zvezi z zdravjem, denarjem in kariero, ter splošno vodilo po posameznih mesecih. Kot posebno darilo vam bom predala sporočila angelov. Ko se boste srečali z energijo angelov in si zapomnili njihov nasvet, boste prav gotovo našli najboljše napotke za vaše življenje.

Prav tako bom izračunala kako bo v novem letu 2010 delovala energija glede na vaše osebno število.

Naj vam nasveti čim bolj pomagajo. Vi ste tisti, ki se boste svobodno odločili, ali jih boste resnično sprejeli v svoje življenje.

Želim vam obilo zdravja, ljubezni in seveda tudi čim bolj polno denarnico. Ne pozabite, da je na svetu naša najbolj pomembna naloga ŽIVETI.

Ljubimo sebe, bodimo dobri z vsem stvarstvom. Tako bomo skupaj prinesli v življenje svetlobo, mir in našli varno zavetje na našem planetu.

Vaša Reneja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja