Letni horoskop 2010 za astrološko znamenje Strelec

By | 02/07/2010

SPLOŠNO – Letni horoskop Strelec

V januarju boste ves mesec zelo lahkomiselni, lahko bi temu rekli tudi neodgovorni. Zelo boste uživali v svojem norčavem, svobodnem načinu mišljenja, kar pa mogoče ne bo všeč vašim bližnjim. Zato se boste v februarju večkrat zatekli v svoj notranji svet, kjer se boste predali svojim svobodnim potovanjem v vašem duhu. V marcu boste ubirali nove poti, ki bodo bolj neobremenjene in preproste. Zato ne bi bilo nič čudnega, če bi radi spremenili partnerja ali zamenjali službo. V aprilu se vam namreč že nakazujejo nove možnosti. V maju sicer še vedno ne boste vedeli, kako bi se odločili, kajti na vidiku bosta vsaj dve poti. Tudi v juniju boste zelo nemirni in težko dostopni, saj boste svoje stiske skrivali v sebi. Novo oporo ali sorodno dušo boste našli v juliju, vendar boste spoznali, da bi vas nekdo rad spreminjal ali primerjal, tega pa si najmanj želite. V avgustu boste zelo igrivi in tudi v sebi boste odkrili mnogo vzrokov za veselo praznovanje. Morda bo to ples ali poslušanje glasbe. Neka odločitev v septembru bo za vas zelo pomembna, vendar boste odlašali do zadnjega dne. V oktobru boste zaradi nekega vzroka zelo potrti. Mogoče bo k temu prispevalo krhko razmerje v vašem partnerstvu ali se bodo razblinili vaši načrti. V decembru se boste odločili, da odločno zaplavate proti toku in prinesete v vaše življenje nekaj novega.

NIHALO + 80 %

POSEL IN DENAR – Letni horoskop Strelec

V januarju se boste ves čas predajali nekim sanjam ali načrtom, ki bodo povezani z novim delom ali finančnim pričakovanji. Morda bo to povezano tudi z neko ljubljeno osebo. V februarju bi bilo dobro, če se o neki stvari posvetujete ali se vključite v neko novo izobraževanje. V marcu se boste odpravili na pot, in skušali realizirati svoje zamisli s pozitivno energijo, ki jo boste izžarevali. V aprilu vas bodo pestile neke materialne stiske ali druge dileme, zato boste zelo slabe volje ali nepripravljeni na kompromise. V maju boste ravnali drugače, kot bi bili tega navajeni. Zato se boste v juniju znašli povsem na drugi strani vrat železne kletke, potem pa se boste jezili, zakaj ljudje ne sprejmejo vaših idej. V juliju se bodo finančni prilivi in odlivi uredili, tako, da boste zadovoljni z vsemi rezultati. Že v avgustu pa vas bo čakala nova poslovna ohladitev, na katero bo veliko vplival tudi čas dopustov. V septembru se boste spopadli z delom z posebnim veseljem in odkrivali boste nove poti. Denarja boste imeli v oktobru sicer manj, kot bi si želeli, vendar boste kljub vsemu znali nekaj prihrankov podariti v dober namen. V novembru boste spet nekoliko manj pozorni pri delu. Za december se dobro pripravite, kajti podpisali boste ne dogovor, ki vam morda ne bo čisto všeč, ali pa se bo uresničeval nekoliko bolj počasi, kot bi si zastavili v svojih ciljih.

PROCENT: + 70 /%

POČUTJE IN ZDRAVJE – Letni horoskop Strelec

Ker boste v januarju zelo lahkomiselni in svobodnega duha, bi morali bolj paziti, kaj počnete in kje hodite, saj bi se lahko pripetila kakšna fizična nevšečnost ali vsaj slaba volja v krogu družine. V februarju boste velikokrat razmišljali o novih možnostih glede fizičnega in psihičnega počutja, zato boste v marcu spoznali, da ste se vse predolgo obremenjevali s tem, kaj drugi pričakujejo od vas. Uprli se boste takim odnosom, kar vas bo v aprilu vzpodbudilo, da spremenite svoje delovno ali partnersko življenje. V veliko uteho vam bo neko ustvarjalno delo v maju, v juniju pa boste velikokrat videli v prihodnost s svojim notranjim vpogledom, brez utvar in brez strahu. V maju boste zelo osamljeni in boste pretakali krokodilje solze, zakaj se vam je to zgodilo. Nemirni duh pa vas bo gnal v nove poletne avanture. Septembra boste spet prevzeli vajeti, se umirili in se resno posvetili vsakdanjim obveznostim. Depresivni boste v oktobru, morda vas bo razžalostilo neko dejstvo ali tragična zgodba. Novembra se boste podali na potovanje, ki bo pomenilo veliko osebno spremembo. Nekdo vas bo razočaral v decembru, vi pa se boste s tem hitro sprijaznili, saj ste skoraj pričakovali tak razplet. Bolj boste morali paziti na svoja dihala ali srčno delovanje, vendar bo verjetno vse skupaj najbolj povezano z vašimi čustvi.

NIHALO: + 60 %

————— VAŠ HOROSKOP ZA LETO 2010 —————
Horoskop, ki sem ga pripravila kot splošno vodilo za posamezna znamenja horoskopa, vam je lahko v dragoceno pomoč pri potovanju skozi leto 2010. Vendar ima vsak človek čisto svojo zgodbo, ki se sicer nekoliko ujema z nasveti iz splošnega horoskopa.

Če želite izvedeti čim več podrobnosti, ki vas čakajo v letu 2010, potem me lahko pokličete na številke, ki so objavljene na spletnih straneh. V razgovoru vam bom razgrnila karte za 12 mesecev prihodnjega leta. Tako kot v letnem horoskopu, bom tudi za vas pripravila nasvete v zvezi z zdravjem, denarjem in kariero, ter splošno vodilo po posameznih mesecih. Kot posebno darilo vam bom predala sporočila angelov. Ko se boste srečali z energijo angelov in si zapomnili njihov nasvet, boste prav gotovo našli najboljše napotke za vaše življenje.

Prav tako bom izračunala kako bo v novem letu 2010 delovala energija glede na vaše osebno število.

Naj vam nasveti čim bolj pomagajo. Vi ste tisti, ki se boste svobodno odločili, ali jih boste resnično sprejeli v svoje življenje.

Želim vam obilo zdravja, ljubezni in seveda tudi čim bolj polno denarnico. Ne pozabite, da je na svetu naša najbolj pomembna naloga ŽIVETI.

Ljubimo sebe, bodimo dobri z vsem stvarstvom. Tako bomo skupaj prinesli v življenje svetlobo, mir in našli varno zavetje na našem planetu.

Vaša Reneja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja