Letni horoskop 2010 za astrološko znamenje Tehtnica

By | 02/07/2010

SPLOŠNO – Letni horoskop Tehtnica

V začetku leta se boste počutili zelo dobro in skozi ves mesec boste spretno krmarili tako na delovnem področju, kot tudi pri vsakdanjih obveznostih. Še bolj se boste umirili in pripravili se boste na pestro leto, ki ga bo prineslo novo kitajsko znamenje – tiger, ki bo prav gotovo poskrbel za mnoge spremembe. V februarju se boste še vedno pogosto zatekali v svoj notranji svet, čeprav boste bolj družabni kot nekoliko dni prej. V marcu boste začutili v sebi neko vročico, temperamentno energijo, ki vas bo napolnila z željo po spremembi odnosov. Vse težje boste namreč prenašali razne omejitve in prilagajanje. V aprilu lahko pričakujete neke nove načrte za prihodnost, ki pa bodo težje uresničljivi kot bi si želeli. V maju boste uživali v naravi, še posebno v gozdovih ali na travnikih, in se boste še bolj zavedali, da ste v bistvu otrok narave. V juniju bi vas popadla neka nenavadna želja, da bi storili korak, ki se bo mnogim zdel tvegan, vam pa bi prinesel občutek svobode. V juliju boste z lahkoto navezovali nove stike, pri tem boste tudi zadovoljni v svoji duši. V avgustu boste prav gotovo veliko v stiku z vodo ali z notranjim glasom. V oktobru boste veliko raje v svoji tišini in premišljevanju.. V novembru boste zelo dobre volje in boste našli veliko vzrokov za praznovanje. V decembru boste s svojo ljubljeno osebo že razmišljali o novih načrtih.

NIHALO: + 80 %

POSEL IN DENAR – Letni horoskop Tehtnica

V januarju boste veliko časa v neki osebni stiski, razmišljanju o novih finančnih težavah ali drugih obremenitvah. Očitno tega ne boste izrazili, vas bo pa kar skrbelo. V februarju boste storili sami neke korake za izboljšanje finančne situacije in ob tem boste izžarevali neko posebno energijo. Blokade se bodo sprostile v marcu, najverjetneje bo delo povezani z naravo ali zdravim načinom življenja. Poslovne in finančne razmere se bodo v aprilu še izboljšale, čeprav bodo prihajale počasneje kot bi si želeli. V maju bo dozorela neka odločitev, ker se boste zavedali, da po stari poti ne morete več hoditi. Najprej boste to spremembo gojili v sebi. V juniju boste vse težje sodelovali z drugimi sodelavci Že v juliju boste odločno izrazili svoje mnenje in boste skoraj verjetno prekinili tudi te odnose. V poletnem času bi lahko spet našli veliko navdihov v naravi. Zelo vas bo razveseljevalo ustvarjalno delo v jesenskem času. V oktobru boste veliko premišljevali o pravilnosti svojih odločitev. Mogoče je primeren mesec za strokovno izpopolnjevanje ali posvet v novembru. V decembru boste posvetili več časa osebnim načrtom ali ljubezenskim hrepenenjem.

NIHALO: + 60 %

POČUTJE IN ZDRAVJE – Letni horoskop Tehtnica

V januarju boste zelo umirjeni in zato boste doživljali vsakdanje življenje z neko posebno energijo in še posebej radi boste zahajali v naravo. V februarju boste spoznali, da ste v svojem ravnanju pogosto preveč zapletali razmere, morda tudi svoje strahove. Čas bi bil, da preprosto odidete v naravo in se tam soočite z njeno dušo. Tu so poti preproste, vsaka roža ali ptica prejema ravno tisto, kar potrebuje. S tem razmišljanjem boste tudi spoznali, da ste pogosto ravnali tako kot hočejo drugi, zato je čas za spremembe. V aprilu boste ugotovili, da imate veliko nove energije in da vse sprejemate gladko, brez strahu ali prevelikih pričakovanj. V maju bi mogoče prejeli nek denar, ki ga boste koristno uporabili , bodisi za svoje potrebe ali za neko dobrodelno dejanje. V juniju boste spet spregledali določene okoliščine in ob tem boste jasno pokazali, iz kakšnega testa ste. V poletnih mesecih boste optimistično razmišljali o novih načrtih. V avgustu boste zadovoljni v družbi sorodnih duš, bodisi prijateljev ali v kakšnem klubu. V septembru bost raje v svojem notranjem miru in tišini. V oktobru se boste poslovili od nekega dejstva, morda tudi premagali nek osebni zadržek ali strah. Zato boste spoznali lahkotnost bivanja ali odločitve, ki vam bo polepšala prihodnje dni. V novembru boste pogosto sledili klicem svojega angela ali Velikega mojstra. V decembru boste radi v družbi prijateljev, še posebno prijatelja,s katerim sta bila dolgo povezana. Mogoče boste spoznali, da vendarle ni tako primeren za vas in da vas morda celo izkorišča. Zdravje bo odlično in nič posebej ni potrebno menjati.

NIHALO: + 100 %

————— VAŠ HOROSKOP ZA LETO 2010 —————
Horoskop, ki sem ga pripravila kot splošno vodilo za posamezna znamenja horoskopa, vam je lahko v dragoceno pomoč pri potovanju skozi leto 2010. Vendar ima vsak človek čisto svojo zgodbo, ki se sicer nekoliko ujema z nasveti iz splošnega horoskopa.

Če želite izvedeti čim več podrobnosti, ki vas čakajo v letu 2010, potem me lahko pokličete na številke, ki so objavljene na spletnih straneh. V razgovoru vam bom razgrnila karte za 12 mesecev prihodnjega leta. Tako kot v letnem horoskopu, bom tudi za vas pripravila nasvete v zvezi z zdravjem, denarjem in kariero, ter splošno vodilo po posameznih mesecih. Kot posebno darilo vam bom predala sporočila angelov. Ko se boste srečali z energijo angelov in si zapomnili njihov nasvet, boste prav gotovo našli najboljše napotke za vaše življenje.

Prav tako bom izračunala kako bo v novem letu 2010 delovala energija glede na vaše osebno število.

Naj vam nasveti čim bolj pomagajo. Vi ste tisti, ki se boste svobodno odločili, ali jih boste resnično sprejeli v svoje življenje.

Želim vam obilo zdravja, ljubezni in seveda tudi čim bolj polno denarnico. Ne pozabite, da je na svetu naša najbolj pomembna naloga ŽIVETI.

Ljubimo sebe, bodimo dobri z vsem stvarstvom. Tako bomo skupaj prinesli v življenje svetlobo, mir in našli varno zavetje na našem planetu.

Vaša Reneja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja