Letni horoskop 2010 za astrološko znamenje Vodnar

By | 02/07/2010

SPLOŠNO – Letni horoskop Vodnar

V januarju boste zelo uživali, saj boste doživljali neke posebne energije izredno močno. Še posebej radi se boste nahajali v naravi in začutili boste čarobno moč dreves. V februarju boste veliko bolj odločni kot doslej in boste pokazali svoje prave osebne zaklade, ki ste jih prej skrivnostno ogrnili v meglico povprečnosti. Marca vam bo zelo godila samota, zato se boste pogosto zatekali v samoto ali odšli na kakšno samotno potovanje. V aprilu se boste odločili, da ne boste več živeli tako kot bi želeli drugi, ampak boste aktivno zaplavali toku naproti, kar vam bo sicer prineslo tudi nekoliko težav. V maju boste še nekoliko zmedeni, a se boste ob koncu meseca le dobro znašli in prevzeli nadzor nad svojim življenjem in okoljem. Dokončno boste odložili breme, ki ste ga nosili na svojih plečih, povezano pa je bilo z vašo preteklostjo. V juliju se boste velikokrat posvetili sebi in zato boste spoznali tudi kakšno novo tehniko sproščanja. V avgustu boste vključeni v neko sodelovanje, ki bo najverjetneje povezano z željo po duhovnem razvoju. September bo zelo naporen, saj se vam bo nakopičilo veliko težav, ki vas bodo pritiskale k tlom, vi pa jih ne boste mogli nikomur predati, saj jih boste skrivali v sebi. V oktobru boste nekaj uspešno zaključili ali pa boste našli končno neko pravo rešitev. V novembru boste spoznali grenkobo neke prevare ali politike, lahko pa tudi dvoličnost neke osebe. To razočaranje vas bo bolelo še ves december, vendar se boste ob zaključku let le otresli vseh nepotrebnih bremen in čustev.

NIHALO: + 60 %

POSEL IN DENAR – Letni horoskop Vodnar

V januarju bose dokazali, da ste odličen delavec, mojster ali učenec, saj boste z lahkoto izvrševali obveznosti. V februarju bo še posebej prišla do izraza vaša intuicija ali stik z duhovnim vodnikom, kar bo mogoče celo vplivalo na neko usodno spremembo. V marcu se boste znašli v nekem vakuumu, ko se bodo ustavile vse možnosti za delo ali finančni napredek. V aprilu boste končno nadoknadili zamujeno in našli pravo rešitev. Bodite previdni pri sklepanju poslov ali podpisovanju pogodb, posebno v maju, ko bi bili lahko zelo razočarani ali prevarani. Tudi junija bi morali skrbno preveriti vse okoliščine. Zelo ugoden mesec za delo in finance bo julij in takrat boste spet našli pravo ravnovesje. Lahko bi celo nekomu pomagali in mu nudili psihično ali materialno oporo. V septembru boste svoje notranje zamisli in ideje povedali na glas, vendar ne bodo dosegle zaželenega učinka. Zato se boste v oktobru znašli pred zaprtimi vrati, ali celo brez zaposlitve. Nekoliko težko si boste priznali, da ste tudi sami krivi. Tudi v novembru vas bo pestilo mnogo psihičnih težav. V decembru boste doživeli nek uspeh, ki se ga boste le lahko razveselili.

NIHALO: + 40 %

ZDRAVJE IN POČUTJE – Letni horoskop Vodnar

V januarju vas bo nekaj zelo zbegalo, ker bi se morali odločiti med dvojnimi možnostmi. V februarju boste dosegli nek dogovor, ki ne bo prinesel pravega zadovoljstva, vendar boste bolje premislili in se boste spet predali v vsakdanje obveznosti brez velikih pričakovanj. Nekoliko bolj krhkega zdravja boste v aprilu, ko vam bo manjkalo življenjske energije. V maju boste vse težje prenašali ljudi in bremena, ki vas samo omejujejo in se boste počutili tako, kot bi leva zvezali z ovcami. Vi res ne morete meketati tako kot neumne ovce, zato bi se lahko zgodilo, da se boste temu odločno uprli. Da ste se pravilno odločili, se bo izkazalo v juniju, ko bodo vidni pravi rezultati vaše zrelosti. V juliju boste zelo sproščeni, obenem pa tudi zelo spremenljivega značaja. V avgustu se boste pošteno razjezili, le težko boste priznali, da ste tudi sami krivi. V septembru boste vedno v nekem gibanju in veliko vam bo pomenil stik z ljudmi. Prave težave s svojimi čustvi boste spet doživeli v oktobru, kar pa ne boste pokazali drugim. Zelo samozavestni in pogumni boste v novembru in lahko bo prav takrat dozorela odločitev, da boste v decembru odšli na neko samotno pot ali celo zaključili z nekim partnerjem. Bolj boste morali popaziti na svoja dihala.

NIHALO: + 40 %

————— VAŠ HOROSKOP ZA LETO 2010 —————
Horoskop, ki sem ga pripravila kot splošno vodilo za posamezna znamenja horoskopa, vam je lahko v dragoceno pomoč pri potovanju skozi leto 2010. Vendar ima vsak človek čisto svojo zgodbo, ki se sicer nekoliko ujema z nasveti iz splošnega horoskopa.

Če želite izvedeti čim več podrobnosti, ki vas čakajo v letu 2010, potem me lahko pokličete na številke, ki so objavljene na spletnih straneh. V razgovoru vam bom razgrnila karte za 12 mesecev prihodnjega leta. Tako kot v letnem horoskopu, bom tudi za vas pripravila nasvete v zvezi z zdravjem, denarjem in kariero, ter splošno vodilo po posameznih mesecih. Kot posebno darilo vam bom predala sporočila angelov. Ko se boste srečali z energijo angelov in si zapomnili njihov nasvet, boste prav gotovo našli najboljše napotke za vaše življenje.

Prav tako bom izračunala kako bo v novem letu 2010 delovala energija glede na vaše osebno število.

Naj vam nasveti čim bolj pomagajo. Vi ste tisti, ki se boste svobodno odločili, ali jih boste resnično sprejeli v svoje življenje.

Želim vam obilo zdravja, ljubezni in seveda tudi čim bolj polno denarnico. Ne pozabite, da je na svetu naša najbolj pomembna naloga ŽIVETI.

Ljubimo sebe, bodimo dobri z vsem stvarstvom. Tako bomo skupaj prinesli v življenje svetlobo, mir in našli varno zavetje na našem planetu.

Vaša Reneja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja