Mesečni horoskop Oven – JULIJ 2010

By | 02/07/2010

SPLOŠNO

Že v začetku poletja se boste zavedali, da ste zamudili marsikateri trenutek, ker se niste potrudili, da bi raziskali vse okoliščine. Tudi vi niste vedno dovolj odkriti in prepoznavni. Z lahkoto se boste prilagodili novim obveznostim. Ob koncu tedna boste pokazali tudi svoj pogum in odločnost. V naslednjem tednu boste v sebi čutili veliko nove energije in zato vas gnalo proti novim izzivom in višavam. Veliko bolj kot prej boste občutili prijetne stvari in lepoto narave. Neko prijateljstvo ob koncu tedna vam bo veliko pomenilo. Tudi v naslednjem tednu boste v sebi občutili mir in harmonijo. Proti koncu tedna boste spet občutili nemir in napetosti. Odprle se bodo nove možnosti na čustvenem področju, vi pa se nikakor ne boste mogli odločiti. Bodite korajžni, kajti prihajajoča ljubezen bo koristna ne le za vaše srce ampak tudi pri nekem drugem sodelovanju.

NIHALO: + 70 %

POSEL IN DENAR

Zaradi nekega dogovora v začetku meseca ne boste povsem zadovoljni. Zato se boste odločili, da prisluhnite svojim notranjim vodnikom in mogoče se boste res ravnali po njihovem nasvetu. Umirili se boste in v začetku drugega tedna boste le še kdaj pomislili na neko dejstvo. Zdelo se vam bo, da se je čas kar ustavil in nikakor ne morete priti do zaželenega cilja. Namesto, da se zaklepate v svoj oklep, pojdite raje med ljudi, saj boste mogoče prav tam spoznali nove priložnosti. Veliko bolj odločno se boste spopadli s svojimi čustvi, še posebej, ko se boste obračali v sebe ob kakšni meditaciji ali pred večernim počitkom. Namesto k delu vas bo vleklo v sanjarjenju k neki simpatiji, V zadnjem tednu boste našli primerno energetsko ravnovesje. Prav tako boste zadovoljni s financami, ki jih bo ravno prav. Nekaj vas bo pošteno razjezilo v sredini zadnjega tedna. Ob koncu meseca se boste spet predali občutku, kako lepo se razcveta vaša notranja roža, vaša duša je na novo prebujena.

NIHALO: + 80 %

POČUTJE IN ZDRAVJE

V začetku julija se boste zavedali, da ste morda storili kakšno napako v preteklem tednu.. Mogoče boste imeli želodčne težave ali bolj moralnega mačka. Proti sredini tedna boste zaradi nekega dogodka precej žalostni, vendar boste ob koncu tedna spet popolnoma zdravi. Mogoče boste v naslednjem tednu celo dokončno pozdravili neko kronično težavo. Poizkusite kakšno novo alternativno terapijo. Če boste ob koncu tedna nekoga razveselili z darilom ali pozitivno energijo, se boste počutili zelo srečni. Tudi v naslednjem tednu bo vaše zdravje zelo dobro . Mogoče boste nekoliko nepotrpežljivi, kar bi vam povzročilo notranje napetosti ali celo prebavne težave. V zadnjem tednu se boste počutili v odnosu do drugih preveč omejeni.. Morali bi se obnašati tako, kot želijo drugih, vendar se boste temu uprli. Občutili boste zelo dobro energijo v sebi in iz trenutka v trenutek se bo krepila tudi vaša samozavest. ŠIBKA TOČKA: želodec in jetra

NIHALO: + 80 %

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja