Moje izkušnje z nihalom

By | 02/07/2010

Pred leti sem imela zelo neprijetne težave z vrtoglavico, srčnim nemirom in na splošno sem se počutila zelo slabo. Ker sem se že prej zanimala za razne alternativne načine zdravljenja, sem vedela, da je lahko nekaj neskladnosti bodisi z minerali ali vitamini, saj so se ti simptomi pojavili nepričakovano.  Običajno se je to dogajalo v Ljubljani, v bližini Gospodarskega razstavišča.  Gospa, ki je delala v bližnji stavbi, mi je povedala, da mi primanjkuje magnezija in da imam drugih snovi dovolj. Nemalo sem bila začudena, ko so po 20 minutah, ko sem spila stekleničko Donata, težave popolnoma minile.  To sem doživela še nekajkrat, zato sem imela vedno pri sebi šumeče tablete – kombinacijo kalcija in magnezija. Kalcij se namreč ne more pravilno asimilirati in delovati, če nima dovolj magnezija.

Odločila sem se, da nabavim čisto malo nihalo in tabele. Začudeno sem ugotovila, da mi povsem pravilno posreduje podatke iz preteklosti. Tako se je začelo tudi moje vedeževanje. Tiste prve napovedi, ki sem jih napovedala bližnjim pred 15 leti so se uresničile zelo natančno.  Na žalost sem ugotovila tudi težko bolezen mojega svaka (rak), kar pa mu nisem povedala. Morda je pomagal tudi kakšen moj nasvet, da so se ljudje zamislili nad svojim načinom življenja in tako vplivali na svojo usodo.

Potem sem kupila močnejše nihalo in nekaj časa tudi opravljala preiskave škodljivih sevanj v stanovanju in postavljala tudi zaščite.

Spominjam se, da smo iskali pogrešane avtomobile.  V enem primeru se je izkazalo, da je bil avto odvzet tako, da so ga odpeljali s ponarejenim ključem, ki ga je izdelal eden od mehanikov.  Iz nekega podjetja so v enem mesecu odpeljali dva mercedesa iz varovanega območja. Ko sem dejala, da naj me pokliče direktor, ker je zadeva na domačem pragu, me niso več poklicali.

Spominjam se, kako sem starejšemu gospodu odgovarjala na vprašanje, kdo mu je ukradel puško. Povedala sem, da je to storil sorodnik, da bi mu ponagajal in da se nahaja 1 km stran v prazni hiši, da bo puško dobil nazal. Vse se je uresničilo.

Doživela sem še nekaj zanimivih izkušenj in seveda veliko dobrih rezultatov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja