Nihalo, moj zvesti sopotnik

By | 02/07/2010

Z nihalom sem se spoznala pred 15 leti.  Nekaj sem o tem napisala že v moji zgodbi: BREZA V VETRU.

Delo z nihalom ali radiestezija je zelo razširjena tehnika, ki omogoča različne informacije.

Radiestezijo so poznali že v najstarejših časih.  Današnja nihala izvirajo še iz Egipta, zato jih še vedno imenujemo s prvotnimi izrazi KARNAK, IZIS.  Mnoga stoletja so uporabljali različne bajalice, od zelo preprostih lesenih leskovih rogovil do kovinskih palic. Z njimi so predvsem iskali vodo.  Tudi danes poznamo veliko vrst nihal: predvsem so iz kovine, nekaj nihal je tudi iz kristalov ali drugega materiala. Meni osebno so bila zelo blizu lesena nihala, s katerimi sem delala zelo natančno. Žal sem oba nekam »izgubila«. Pred dnevi sem pozabila na nekem kraju še svoje medeninasto nihalo. Hočeš-nočeš sem se odpravila v trgovino z nihali in tu sem doživela zanimivo izkušnjo. Ko sem šla z roko mimo nihal, so se pričela spontano gibati, ena bolj, druga manj. Na koncu sem imela na izbiro dve nihali iz kristalov. Vzela sem nihalo, pa že čez nekaj trenutkov ugotovila, da se je zlepljeni spoj kristala odlepil. Potem sem se spet vrnila v trgovino in si vzela drugo nihalo, ki mi je bilo namenjeno, kar sem ugotovila tudi z nihalom. Zanimivost tega nihala je, da so na njem kristalne kroglice različnih barv, ki so povezane z našimi čakrami. Tako sem tudi ugotovila, da se  zelo močno občutijo energije v posamezni čakri, če z nihalom pošiljam energijo.

Pred leti sem opravila tudi radiestezijski tečaj, med najboljšimi udeleženci. Tu sem dobila le osnovne informacije, kako pravilno delati z nihalom. Veliko znanja in prakse si pridobimo tudi iz druge literature.

Zakaj je nihalo moj zvesti sopotnik?

Brez nihala si danes sploh ne znam več predstavljati svojega življenjskega potovanja. Ker imam zelo veliko radiestezijsko sposobnost, mi nihalo tudi zvesto služi in dokaj zanesljivo tudi odgovarja. Uporabljam različne tabele, ki opredeljujejo odgovore na miselna vprašanja.

V bistvu je nihalo podaljšana »roka« kozmičnih informacij, ki jih preko mojih misli in rok zariše na teh tabelah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja