Obloženi kruhki

By | 03/07/2010

Priporočam vam nekaj osebnih receptov za obložene kruhke:

SLADKI OBLOŽENI KRUHKI

1.       Maslo,  med in rozine

Na tanke rezine kruha namažite maslo, ki ga prej pustite na zraku, da se nekoliko zmehča.  Uporabite tanko plast medu in potresite z rozinami, ki ste jih nasekljali čimbolj na drobno.  Ta zajrtrk vam bo pomagal, da boste dobili vse pomembne snovi za vaše delovne obveznosti in prijetne misli.

2.      Maslo , marmelada in orehi

Na rezine kruha si namažite zmehčano maslo ali kislo smetano. Uporabite marmelado, ki vam najbolj ugaja. Zelo dobro vpliva na nas slivova marmelada, ki je povezana z našo miselno energijo.  Potresite s kosmiči orehov ali mandljev.  S tako pripravljenim zajtrkom boste učinkovito dobili dovolj hranilnih snovi za vaše potrebe po beljakovinah in maščobah ter naravnih sladkorjih, ki nas nasitijo tako, da gredo te snovi neposredno v naš krvni obtok brez posredovanja inzulina.

3.      Kisla smetana in med

Kisla smetana ima prijetno svežino, veliko naravnih beljakovin in je lahko prebavljiva.  Kot hrana bele barve nam nudi vse potrebne energije barv, saj vsebuje spekter mavričnih vibracij.  Nasploh vam priporočam kislo smetano, da jo čim večkrat uporabljate namesto mesa in drugih živalskih beljakovin, ki so težje prebavljive.  Med nam bo dal veliko energije in  ugodno vplival na našo pozitivno umirjenost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja