Ugotavljanje konkretnih podatkov

By | 02/07/2010

A)     Čas, obdobja,

B)      Odnos partnerjev ali drugih oseb-škodljiv ali pozitiven odnos in jakost čustev

C)     Primernost naših odločitev

D)     Možnosti realizacije  zastavljenih ciljev

E)      Druge informacije

Če želimo ugotoviti, ali je konkretna oseba primerna za nas, kot prijatelj, ljubimec ali sodelavec si pomagamo s tabelo koristnosti ali škodljivosti.  Običajno štejem, da je nekdo dober prijatelj v razponu +10% do + 50% . Ljubezen ali zelo močne vezi kaže nihalo v razponu od + 51 % do 100%. Škodljiva razmerja se kažejo v negativni skali , kot neiskrenost, hinavščina, hujskanje, nezvestoba ali škodljivi uroki.

Lahko ugotavljamo, ali bo odločitev, da zamenjamo službo, prijateljstvo ali sprejmemo druge korake, za nas koristna ali škodljiva. Lahko tudi ugotavljamo, kakšne so možnosti realizacije zastavljenih ciljev.  S skalo časa in obdobij, lahko pregledujemo, kdaj se bodo lahko določeni dogodki uresničili. Tukaj je lahko včasih problem pri natančnem opredeljevanju časa. Če so zadeve »karmične« potem so tako rekoč zapisane v naši natalni karti. Marsikaj lahko spreminjamo s svojim zavestnim delovanjem. Če naprimer razvijate odnos z določeno osebo, je odvisno od obeh partnerjev. Lahko vam svetujemo, kaj lahko storite, da bi se čimprej zbližali. Velja pa reklo: »Jabolko pade od drevesa, ko je zrelo«.  Običajno prve informacije najbolj veljajo. Če se preveč vežemo na določene termine, se nekako blokiramo.  V vesolju ni časa, to je naš izum. Tudi leta na zemlji različno štejemo.   Če imamo velika pričakovanja, se nam zdi čas neznansko dolg.

Lepe stvari se nam zdijo, da hitro minejo.  Naučimo se, da ni pomemben samo čas, ampak cilj, rešitev.

Ste podjetnik, ali uspešen poslovnež? Imate denarne težave in iščete možnosti sofinanciranja? Morda ne veste, če je pogodba za vas koristna, ali bodo partnerji zanesljivi ? Boste prejeli ustrezno plačilo za opravljen posel ali delo? Kdaj boste  predvidoma uresničili projekt? Je vaša poslovna ideja za vas koristna, jo lahko izboljšate ali ne boste doživeli pričakovanih rezultatov? Boste imeli dovolj denarja za svoje kvalitetno življenje?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja