Ugotovitev škodljivih vplivov

By | 02/07/2010

A)     Naravno in tehnično sevanje

B)      Intenziteta škodljivost

C)     Škodljivi vplivi zraka

D)     Druge škodljivosti: elementali in vibracije predmetov, tudi možnost urokov

E)      Morebitni škodljivi vplivi hrane

Povsod okrog nas so škodljiva ali koristna sevanja. Lahko so to naravnega izvora, razne mreže, vodni tokovi, sevanja kamenin in geološka sevanja.  Na nas vplivajo razni učinki tehničnega sevanja: računalniki, telefonija, televizorji, celo sušilci za lase in drugi tehnični aparati. Posamezniki so bolj občutljivi in težje prenašajo te vplive. Tudi tisti, ki jih ne čutijo so ob dolgotrajni izpostavljenosti v nevarnosti, da zbolijo. Te frekvence škodljivo vplivajo na človeško telo in misli.

Vsi poznamo škodljive učinke onesnaženosti in ozonsko luknjo. Ne zavedamo pa se, da tudi zrak v prostoru, kjer delamo ali živimo ni vedno primeren. S pomočjo nihala se ugotavlja razne škodljive snovi v zraku, najugodnejšo temperaturo v bivalnem prostoru, ugotovi morebitno radioaktivnost naravnega sevanja, prisotnost težkih kovin in drugih snovi in ali na vas škodljivo vplivajo električni drogovi in žice daljnovoda, ali bližina železniške proge.

Res je, da se ne moremo pogosto znebiti  teh vplivov, lahko pa se tudi zaščitimo.  Pomislimo na materiale, ki nas obdajajo: barve, pohištvo, okolica stanovanja. Polnimo si energijo v naravi in na druge načine, da bomo čimbolj uravnavali naše energije in auro.

Morda se nepričakovano počutite utrujeni,  se pojavijo glavoboli ali velike psihične spremembe? Čeprav so pogosto vzroki drugje,  zato lahko tudi obiščete zdravnika, pa le obstaja majhna možnosti da gre za škodljiv vpliv vibracij predmetov, elementale ali škodljive uroke.

Vam določena hrana ne ustreza? Je to morebiti alergična reakcija, ali zgolj ne odgovarja našemu organizmu in potrebam?  Je primerno pripravljena in v ravnovesju vseh snovi in energij?  Kako si pripravite hrano, da boste polni energije in si zagotovili vse primerne snovi?

Pri vsem tem vam lahko pomaga uporaba nihala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja