Letni horoskop 2011 za astrološko znamenje Bik

By | 17/12/2010

SPLOŠNO

V januarju boste zelo temperamentni in siloviti tako pri delu in v vsakdanjem življenju. Cilji bodo veliko bolj realni kot prej. Veliko vlogo bo imela v vašem življenju neka prijateljska veza, ki se bo še bolj okrepila v mesecu februarju. V nenehnem gibanju in spreminjanju razpoloženja bo potekal vaš tempo življenja v mesecu marcu. To bo ugodno vplivalo tudi na vaše osebne spremembe, kar bo še posebej izrazito v mesecu aprilu. V maju mesecu boste pogosto zelo zmedeni in čemerni. Spraševali se boste, kje ste storili napako, vendar je to povsem nepomembno. Tudi v mesecu juniju še ne boste našli pravega miru, saj boste v nenehnem stresu. Namesto toplega poletja, ko bi lahko uživali v komunikaciji, se boste usmerili v svoj notranji svet, v svet tišine, kjer boste razvili predvsem svoj občutek skladnosti. V mesecu avgustu bi bili radi prisotni povsod in si boste tudi več kot dovolj napolnili svoje energetske rezerve. Septembra boste želeli imeti vse pod nadzorom, kar bi le poslabšalo medsebojne odnose. Oktober bo v znamenju veselja in radosti do življenja. Nekoliko težav se bo pojavilo v zvezi z denarjem v novembru, vendar se boste za rešitev z nekom posvetovali. Tako boste ob koncu leta začutili osebno svobodo in nov polet.

NIHALO: + 30 %

POSEL IN DENAR

V januarju boste velikokrat premišljevali o nekih moralnih dilemah, ki se bodo porajale v zvezi z denarjem ali poslovnimi odločitvami, zato boste velikokrat slabe volje. Počutje se bo izboljšalo v mesecu februarju, ko boste začutili nov vzgon, nov optimizem. Vse težje boste ravnali tako, kot si bodo želeli vaši sodelavci, predpostavljeni ali poslovni partnerji, najbolj naporen mesec bo zaradi tega marec. Z neko nemirno energijo se bo vaš odpor do drugih še poglabljal. Mogoče boste v aprilu prekinili z nekim razmerjem, ki vas je materialno izčrpavalo. Maj bo v znamenju ljubezni. Zato boste spet začutili v sebi radost, ljubezen do sebe, do ljubljene osebe, pa tudi do svojega dela. Z lahkoto boste opravljali svoje obveznosti in se uglasili s pričakovanji drugih tudi v naslednjem mesecu. Že v juliju se boste izkazali zaradi svoje zrelosti in izkušenj. Mogoče bo to prineslo bolj moralno zadoščenje kot materialno korist. V avgustu boste našli kamenček v mozaiku nekega dejanja, kar vam bo vrnilo tudi popolno zadovoljstvo. V septembru boste zelo dejavni zaradi svojih mentalnih sposobnosti. V oktobru boste precej utrujeni. November bo v znamenju tišine, iskanja notranjega miru. December pa bo prinesel zasluženo praznovanje.

NIHALO: + 50 %

POČUTJE IN ZDRAVJE

V mesecu januarju vam bo zelo pomenila narava. Zato se boste morda odpravili na kakšen sprehod ali smučanje in si uravnovesili energije na čustvenem kot tudi na fizičnem področju. V februarju vas bo veliko bolj privlačila duhovnost, zato si boste prebirali kakšno zanimivo knjigo ali se odpravil na tečaj. Odločni in predrzni boste v marcu, ko boste želeli biti prisotni na vseh koncih. Bodite bolj pazljivi, da se ne poškodujete. V aprilu boste hitro menjali razpoloženje. Enkrat boste plavali v občutku navidezne sreče, drugič se boste popolnoma prizemljili v neprijetni realnosti. Zelo pomembno bo, da se boste v maju odkrito pogovorili ali začutili neko okoliščino, sicer vas bo proti koncu meseca čakalo neprijetno presenečenje. Tudi v juniju še ne boste imeli prave volje ali poguma. Neko doživetje v juliju vas bo skoraj pripravilo do joka, vsekakor pa boste vsaj nekoliko nesrečni. Toda v avgustu boste spoznali, da ne morete večno tarnati, saj bi bila to le pomembna šola in preboj na poti v pozitivno smer. Energija, ki si jo boste nabrali v avgustu in septembru bo odločilna za to, da boste v naslednjih mesecih začutili nov uspeh, energijo in vizijo prihodnosti. Morda boste le nekoliko bolj bojeviti ali slabe volje v novembru. Ker si boste zelo okrepili intuicijo, si boste drznili načrtovati tudi načrte, ki bodo temeljili na realnosti in celovitem pogledu. Vaše občutljivo področje bodo v letu 2011 predeli glave, zlasti vid, sinusi ali ušesa. Nekaj boste morali spregledati in slišati tudi s srcem.

NIHALO: + 70 %

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja