Letni horoskop 2011 za astrološko znamenje Devica

By | 17/12/2010

SPLOŠNO

Že v mesecu januarju boste doživljali vsakdanje obveznosti in situacije s povsem drugačnim žarom kot v preteklosti. V vašem optimizmu bo toliko energije, da jo bodo občutili tudi drugi. Mogoče se boste v februarju odločili, da ne boste več dovolili nekega podcenjevanja. Če ste vi nudili komu v oporo, se boste odločili, da boste skrbeli le še za sebe. Marca boste zelo veliko časa posvetili zavestnemu razmišljanju ali umskemu delu. Izboljšanje materialne situacije, ki prihaja v aprilu, bo posledica vašega kvalitetnega dela in zrelosti. V maju se boste dokončno poslovili od oseb in izkušenj, ki ste jih doživeli v preteklosti. Mogoče si boste že v juniju privoščili nekaj dni dopusta, čeprav se boste zavedali, da vas priganjajo tudi delovne obveznosti. V juliju boste vse zamujeno nadoknadili s svojo izjemno igrivostjo in pozitivno naravnanostjo Tudi v avgustu boste v sebi zaznali neverjeten preboj energije. Takrat se boste zamislili tudi nad dejstvom, da morate nekaj spremeniti, ker pot ne pelje v pravo smer. Zato bi bilo možno, da bi se prekinilo neko razmerje ali izjalovili skupni projekti. Mogoče boste zaradi tega v oktobru malce manj odločni in pogumni. Naj vas potolažimo, da bo v novembru vaše srce hitreje utripalo, tokrat zaradi neke globoke ljubezni. Tako se boste v decembru počutili kot čudovita roža, ki se razcveta iz sebe, čeprav čas vsekakor nakazuje zimsko spanje.

NIHALO: + 90 %

POSEL IN DENAR

V mesecu januarju boste imeli dovolj energije in optimizma, da boste tudi delovne obveznosti opravljali z veseljem in potrebno uspešnostjo. Zato boste vse bolj občutili pomembne poslovne spremembe in osebno preobrazbo, kar vam bo tudi v februarju prineslo pomembne finančne spremembe na bolje. Zdelo se vam bo, da se kot po čudežu nahajate v nekem ubranem ravnovesju tudi v marcu. Vaše zamisli boste uspešno uresničili. Mogoče bi se morali na nekem področju dodatno posvetovati ali izobraževati. Še najbolj primeren mesec bi bil april. Ker boste imeli v maju veliko nove energije, boste le težko prenašali omejitve ali okove, ki vas vežejo na druge ljudi. Možno bi bilo, da se odločite za samostojno pot ali spremembo. Vsekakor bi vas to doletelo v juniju, ko imate odprto neko potovanje. V juliju boste nekoliko bolj neresni in avanturistični, zato se ne lotevajte pomembnejših novosti. Če iščete poti za uresničitev, se spomnite, da je v naravi vse preprosto in take rešitve so tudi najbolj učinkovite. Ne obremenjujte se s komplikacijami, ampak bodite predvsem praktični. Neko težjo utrujenost boste občutili v vašem sončnem mesecu. V oktobru si boste verjetno privoščili neko potezo, ki jo drugi ne bi odobravali. Zato je možno, da se boste znašli v novembru v neki blokadi ali osamitvi. Ko boste o situaciji osamljeno premišljali, boste spoznali, da tudi bremena, ki vam jih vsiljuje s svojimi nasveti neka oseba, niso tako težavna, da bi si zaradi njih privoščili miren zaključek leta.

NIHALO: + 70 %

POČUTJE IN ZDRAVJE

V mesecu januarju boste veliko energije posvetili pričakovanjem in uvidu v novo začeto leto 2011. Seveda boste tudi polni optimizma in načrtov. V februarju se bo ta evforija polagoma razblinila in spet boste pristali na trdnih realnih tleh. Mogoče boste v marcu zagledali in se zavedali, da so neke okoliščine povsem drugačne in veliko bolj jasne kot v preteklosti. Zelo dobro se boste počutili v družbi prijatelja, s katerim vas vežejo zelo globoke ali iskrene vezi. V maju boste dosegli nek kompromis, ki bo pripomogel, da boste pokazali tudi svojo ustvarjalno energijo v mesecu juniju. To vam bo zelo prijalo, kajti šele v juliju se boste zavedali, da se duhovno zelo spreminjate in doživljate pravi prerod. Nekoliko bolj zadržani ali nestrpni boste v avgustu. Septembra morate paziti, da ne bi spregledali nekih simptomov, ki bi se kmalu še poslabšali. Vsekakor boste tudi v oktobru polni neke nove energije, ki vam bo prinesla pravo harmonijo tudi v naslednjih mesecih. V novembru boste zelo uglašeni tako v sebi, kot tudi z bližnjimi. Decembra boste namenili veliko več časa svoji avanturistični žilici, ki vas bo peljala mogoče stran od vaših bližnjih. Življenje je potovanje, je pustolovščina, ki jo doživljamo vsak trenutek. Vaše šibko področje: vrat, ramena in roke.

NIHALO: + 70 %

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja