Letni horoskop 2011 za astrološko znamenje Dvojčka

By | 17/12/2010

SPLOŠNO

V januarju se boste zelo dobro počutili, saj bodo vaše energije v popolnem sozvočju v notranjem svetu pa tudi z okolico, v kateri se boste nahajali. Zdelo se vam bo, kot da ste se oprli kot čudovit cvet. Tudi v februarju se boste zavedali preprostosti, kajti velikokrat ste v preteklosti zaradi svojih blokad spregledali marsikatero priložnost. Bodite čim večkrat v naravi, ne glede na vreme, kajti tu boste dobili potrebni navdih. Nekoliko težje se boste prilagajali okoliščinam v marcu. Aprila boste še vedno v vse večjem stresu, ki vam bo jemal moč. V maju se boste odločili, da ne dovolite več takemu razvoju dogodkov. Zbrali boste svoje misli, fizične moči in „udarili po mizi“. Morda odziv ne bo ravno prijeten, ampak vi boste začutili potrebno energijo. Tudi v juniju, vašem mesecu boste veliko med ljudmi, v gibanju, pa tudi v hitrem menjavanju razpoloženja. Nek dokončen korak boste storili v juliju. To bi lahko pomenilo, da se boste bolje razumeli s svojimi bližnjimi, ali pa bi sebi pomagali na najboljši način. Naporen mesec bo avgust, ko boste komaj čakali, da odidete na dopust . V septembru boste občutili harmonijo, ki bo pravi balzam za vaše zdravje. V oktobru bodite še bolj previdni in intuitivni, kajti lahko bi se zmotili pri neki odločitvi. V novembru boste mogoče depresivni ali pa si boste vzeli le čas za popolni odklop in praznino. Obstajali boste samo vi, v svojem temnem kotičku, ki bo pomenil tudi zavetje za ranjeno dušo. Decembra boste spet doživljali polno radost življenja in veselje, da se leto zaključuje.

NIHALO: + 50 %

POSEL IN DENAR

V mesecu januarju boste po vsej verjetnosti zadovoljni s finančnim obiljem ali z veseljem, ki ga boste občutili pri poslu ali delu. V februarju boste pogosto dokazali, da odlično obvladate svoje delo. Morda bi občutili neko notranjo moč, neko vodenje Mojstra, ki vam pri tem čudovito pomaga. Mogoče boste potrebovali pogum, da se boste nekaj odločili v mesecu marcu. Zbirali boste pogum, vendar boste učinkovito ukrepali šele v naslednjih mesecih. Predvsem je pomembno, da se boste v maju o nečem temeljito seznanili ali boste celo vi tisti, ki vas bodo vprašali za nasvet. Z nekim dejanjem boste odlašali in čakali lagodno na pravi trenutek. Morda boste v juliju prejeli nek priliv, ki vam bo veliko pomenil. V avgustu boste zelo ambiciozni in premogli boste ogromno energije. Veliko vlogo bo igral na materialnem področju nek prijatelj, ki vam bo iskreno nudil celovito simbiozo, kar boste najbolj občutili v septembru. V oktobru se boste morali nekaj odločiti, kar vas bo nekoliko zmedlo, morda, ker boste imeli na izbiro dve poti. Uspešni boste tudi v novembru. V decembru bodo energije naporne, ne le zaradi delovnih obveznosti ali materialnih skrbi. Enostavno boste to napetost bolj občutili v vaši bližini in v splošnem počutju ljudi.

NIHALO: + 60 %

POČUTJE IN ZDRAVJE

V januarju boste odličnega zdravja, še posebej radi se boste predajali sončnim žarkom. Verjetno boste veliko časa namenili sprehodom ali smučanju. V februarju se boste le težko poslovili od neke osebe ali določenih okoliščin. To boste občutili tudi v marcu, ko boste razočaranje ali bolečino skrivali v sebi. V aprilu boste spoznali še eno dragoceno izkušnjo, zrelost in odgovornost za svoje življenje. Tudi v maju, ko se boste bolj posvetili sebi, boste spoznali, da se prebujate v čudovit svet pomladi. Junija boste namesto veselja občutili le neko moralno nelagodje. V juliju boste največ korakov storili sami in se boste lahko odpravili tudi neki pomembni avanturi naproti. Tudi v juliju boste občutili v sebi to čudovito preobrazbo. V septembru se boste temeljito sporekli z neko osebo, ki vam je le v veliko breme s svojimi dejanji in nasveti. Potrpežljivost bo pogosto na preizkušnji tudi v oktobru. V novembru se boste zavedali povsem drugače lastnega pogleda na svet, svoje osebno poslanstvo in odločili se boste za to, da boste jasno razkrili svoje občutke in svojo osebnost. December bo v znamenju upočasnitve tempa. Zdelo se vam bo, da ne boste nikoli dosegli svojega cilja. Tudi počasi se daleč pride. Predstavljajte si, da boste kot stara neranljiva želva, ki se trudoma pomika proti morju. Ampak je kljub temu srečna, ker jo čaka novo veselje. Paziti se morate na področju dihal, bronhijev in grla. Nemudoma opustite kajenje ali škodljive razvade.

NIHALO: + 40 %

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja