Letni horoskop 2011 za astrološko znamenje Lev

By | 17/12/2010

SPLOŠNO

Že v začetku leta boste morali nekaj spremeniti ali mogoče kam odpotovati, kar bo seveda povezano tudi z dogajanjem v bližnji bodočnosti. V februarju boste zelo razočarani nad neko situacijo in temu sledi temeljita analiza in iskanje krivca. Mogoče bi morali razčistiti tudi pri sebi, kakšna je bila vaša vloga. Nekoliko bolj depresivno obdobje bo tudi v mesecu marcu, ko si boste želeli le miru in praznine. V aprilu boste morali biti nekje prisotni, kar vam ne bo odgovarjalo, zato bodite zelo taktični, da ne bodo posledice še bolj neprijetne. Nek manjši nesporazum v maju bo povzročil, da se boste počutili zelo osamljene, vendar ne boste pokazali svoje bolečine. Pozitivno obdobje lahko pričakujete v juniju, ko se spet vaša usoda vrti v tisto smer, ki si jo želite. Zaradi neke osebe, ki bo zelo obremenjujoče vplivala na vas, boste v juliju pot pritiskom, vendar tudi jezika ne boste držali za zobmi. Če boste v avgustu načrtovali dopust ali neko dejanje, morate biti zelo stvarni in previdni. Poslušajte svoje notranje občutke, da boste videli stvari brez utvar tudi v prihodnje. Sodelovanje v septembru bo nujno, vendar ne ravno po vašem okusu. V oktobru se vam bodo odprle oči in celovit pogled na neko razmerje ali osebno situacijo. V novembru boste še največkrat našli pravo počutje in odgovore v naravi. Zadnji mesec boste vedno v gibanju, v družbi prijateljev, obenem pa tudi zelo spremenljivega razpoloženja. Smejte se, bodite veseli, kajti zemlja potrebuje prav vašo radost.

NIHALO: + 50 %

POSEL IN DENAR

V januarju se nikakor ne boste mogli spraviti k resnemu delu, saj boste še vedno obujali spomine na novoletne trenutke ali neke druge dogodivščine. Če boste že morali na delo ali v šolo, pravega učinka še ne bo. Mogoče boste vse nadoknadili v februarju, ko boste nekam potovali. Morda se boste dogovorili za novo delo ali zgolj za neko pomembno spremembo. V marcu boste pogosto slabe volje, verjetno, ker vam bo šlo bolj težko od rok delo ali pa se bodo pojavile finančne težave. Zamujeno boste s polno paro nadoknadili v mesecu aprilu. Če se boste morali v maju nekaj odločiti, bodo nastale ovire ali se boste izmikali obveznostim z odlašanjem. Po navdihu notranjega vodstva boste v juniju dejansko dosegli najboljše rešitve. Nakazuje se tudi neka sprememba. Obeta se vam neko zelo dinamično delo, ko boste veliko komunicirali ali se gibali med ljudmi. Zelo uspešno bo vaše sodelovanje tudi v avgustu. V septembru se boste počutili kot v čudoviti preobrazbi. Nove poslovne priložnosti se obetajo tudi v oktobru, ko bi mogoče našli tudi odličen vir za vaše finance. Tudi v novembru bo delo zelo dobro vplivalo na vaše osebno počutje, saj boste zbrani, predvsem pa boste delali z radostjo v srcu. Na koncu leta bi mogoče pričakovali tudi neko povišico, saj se boste izredno izkazali zaradi svojih strokovnih sposobnosti.

NIHALO: + 80 %

POČUTJE IN ZDRAVJE

V januarju boste občutili dobro zdravstveno stanje. Če vam bo že kaj nagajalo počutje, bo to le zaradi nekaterih napak po vstopu v novo leto. V februarju boste veliko bolj kot prej izpostavljeni fizičnim ali psihičnim obremenitvam in problemom, zato bi lahko imeli vsaj bolečine v hrbtu. V marcu bo vaša ustvarjalna žilica povrnila potrebno ravnovesje in se boste spet bolje počutili. Karkoli se bo zgodilo v aprilu, je stvar, ki se je morala razkriti. Morda boste razočarani nad neko osebo ali dogodkom. Ko boste v naslednjem mesecu našli še neke druge pozitivne rešitve, se boste počutili samozavestni in močni. Nekoliko bolj naporno obdobje bo v juniju, ki bo mogoče povezano še z nekimi zaključki, morda šolanjem ali drugimi obveznostmi. V juliju se boste počutili bolj osamljeni, vendar vam bo ta izolacija še nekoliko bolj prijetna kot neprestan vpliv neke osebe, ki vas bo še najbolj bremenila prav v vašem sončnem mesecu. Neko zdravstveno situacijo morate bolj celovito upoštevati, saj bi se lahko kasneje stanje še poslabšalo. No, očitno boste našli tudi najboljši recept, saj se vam v zadnjih treh mesecih kaže najlepše zlitje energij, ki bi si jih želeli. Ne le, da se boste odlično počutili v svoji koži, tudi z drugimi boste zelo dobro sodelovali. Posebej v novembru boste zelo zadovoljni v neki iskreni prijateljski navezi. Dogovor ob koncu leta bo to dobro počutje le še potrdil. Občutljivo področje: hrbtenica in jetra.

NIHALO: + 50 %

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja