Letni horoskop 2011 za astrološko znamenje Oven

By | 17/12/2010

SPLOŠNO

Pred vami bo dokaj uspešno leto, ki se bo dobro začelo. Mogoče boste že v mesecu januarju morali podpisati neko listino ali dosegli dogovor, ki vam bo prinesel zadovoljstvo. V februarju boste začutili tudi osebne spremembe, ki jih boste najprej občutili v svoji duši in v svojem notranjem svetu. Zelo pomembno bo dogajanje v mesecu marcu, kjer boste dosegli odlične rezultate zaradi svoje zrelosti in modrosti. V mesecu aprilu bodite čim bolj odprti za nove možnosti izobraževanja. Spoznali boste, da ste tudi sami predolgo ždeli v svoji kletki, ki ste si jo ustvarili z lastnimi mislimi. Veliko pozitivne energije boste občutili v pomladnem, za vas najlepšem mesecu maju. V juniju boste našli rešitev, ki vam bo dokončno pomagala na nekem področju. S tem boste tudi v sebi začutili povsem novo energijo. Poleti bo vaše zdravje in fizična energija na višku, izkoristite pa predvsem julij. Nekoliko bolj utrujajoče počutje bo v avgustu, vendar si boste nabrali že toliko energije, da pritiskov skoraj ne boste čutili. Zelo veliko časa boste v septembru prebili med svojimi prijatelji ali z osebo, ki je energetsko tako prepleten z vami, kot bi bili duši dvojčici. V oktobru boste spet zelo utrujeni ali obremenjeni z nekaterimi materialnimi obveznostmi. Stanje se bo izboljšalo v mesecu novembru, ko vas bo nekaj temeljito pretreslo. Ta pretres vam bo pomagal, da boste uredili neke medsebojne odnose ali opravili čustveno inventuro. Mesec december vam bo vrnil potrebno energijo, tišino zimskega spokoja in notranji mir. Tudi to boste potrebovali.

NIHALO: + 80 %

POSEL IN DENAR

V mesecu januarju boste začutili nov življenjski zagon tudi na delovnem področju. Mogoče se boste veliko bolj kot prej zavedali danosti, ki jih imate. Delo vam ne bo več tako obremenjevalo. Z denarjem boste veliko bolj spretno razpolagali in boste spoštovali tudi druge dobrine. Optimizem se bo krepil tudi v mesecu februarju, vendar vsekakor morate bili bolj previdni, komu boste zaupali in če bodo vaši cilji realni. Namreč v mesecu marcu boste morda dejansko razočarani, ko boste odkrili, kaj se skriva za nekimi okoliščinami ali v duši nekega človeka. Vsekakor boste o denarju tudi v aprilu veliko razmišljali. Tudi če ga bo manj kot bi ga potrebovali, ga boste spoštovali in morda boste celo podarili nekaj prihrankov za dober namen. Če imate možnost napredovati na delovnem mestu, se to vsekakor odpre v mesecu maju. Dejansko boste dokazali vse svoje sposobnosti. Zato bodo prilivi in odlivi v najlepšem redu že ob začetku poletja. V avgustu se boste podali na nek avanturističen oddih, kjer boste morda zapravili več kot ste načrtovali. Zato boste v septembru še vedno nihali v svojem razpoloženju, ko se boste spraševali, če ste si privoščili preveč. Čisto prav se boste odločili, kajti v jesenskem času boste z lahkoto opravljali poslovne obveznosti, V novembru boste storili nekaj dobrega tudi za svoje osebno počutje. Zato boste v zadnjem mesecu leta 2011 ugotovili, da boste zelo uspešno sodelovali tako na poslovnem področju kot tudi v osebnem življenju. Leto, ki se bo zaključilo, vam bo prineslo dovolj sredstev, da boste lahko v miru zaživeli.

NIHALO: + 70 %

POČUTJE IN ZDRAVJE

V začetku leta 2011 boste že takoj po novem letu začutili novo energijo poguma, ki vam bo najprej vrnila potrebno nezaupanje v svoje sposobnosti in zdravje. Po navdihu nekega notranjega vodstva, se boste v februarju odločili za neko pomembno osebno spremembo. Tako boste razkrili tudi svojo vizijo in taktiko, ki si jo boste želeli v življenju. Ta poteza, ki bo odločilna v mesecu marcu, vsekakor ne bo vsem všeč. Mogoče boste v aprilu, vašem mesecu menili, da ste osamljeni, odrinjeni. Toda spoznali boste tudi to, da ste predvsem vi tisti, ki ste se ogradili v svojo navidezno kletko. V maju mesecu boste odličnega zdravja in dejansko boste spoznali, da ste taki zato, ker ste spoznali mir v svojem srcu. Zavedali se boste, da je vse tako lepo v popolni lepoti in nedolžnosti, le vi ste hodili po svetu z zaprtimi očmi. V začetku julija boste polni igrivega veselja in sproščenosti. V mesecu avgustu se boste verjetno odločili za odklop od vseh skrbi in boste verjetno odšli na kakšen umirjen dopust, daleč od civilizacije. Zelo vam bo prijala kreativnost, ki vam bo pomagala, da boste začutili v sebi čisto drugo podobo. Še vedno boste pogosto prisotni na kakšni poti ali sprehodi v jesenskem času. Zato boste povsem drugače občutili energije, ki jih bo nudila jesenska narava. Tudi v decembru vam bo zelo prijala samota in raziskovanje sveta, ki vas bo obdajal. Bolj kot družba ljudi, vam bo ustrezala bližina vode ali gozdov. Občutljivo področje vrat, ramena in hrbtenica.

NIHALO: + 50 %

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja