Letni horoskop 2011 za astrološko znamenje Rak

By | 17/12/2010

SPLOŠNO

V mesecu januarju bo igrala veliko vlogo v vašem življenju ljubezen. Morda boste v dvoje res nesebično želeli trenutke ali pa se boste zbližali v krogu družine. Neko dejstvo iz preteklosti se vas bo dotaknilo v mesecu februarju. Morda boste srečali neko osebo, vaša prava izbira pa bo v tem, da se boste verjetno do kraja razšla. V mesecu marcu se namreč obetajo nove priložnosti, bodisi v splošnem življenjskem dogajanju ali na čustvenem področju. Veliko bolj odločni boste v mesecu aprilu, kot se boste podali na neko novo področje ali kraj. V maju bo še veliko pritiskov in skrbi. V juniju se bodo neki odnosi z osebo nasprotnega spola izkazali za tako težavne kot že dolgo ne. Možnost obstaja, da bi se vaši skupni načrti sesuli v prah. V juliju boste uživali v svojem sončnem znamenju in zato se boste fizično odlično počutili. Nekoliko bolj vam bo prijala tišina in notranji mir v naslednjem mesecu. Zaradi nekaterih okoliščin boste v septembru zelo nesrečni ali depresivni. V oktobru se vam bo pridružila tudi izčrpanost ali materialni problemi. Toda v novembru boste na srečo ugotovili, da ste tudi sami pravi čarovnik ali veliki Mojster, ki zmorete poskrbeti za pravo ravnovesje. Pravega poguma tudi v decembru še ne boste čutili.

NIHALO: + 30 %

POSEL IN DENAR

V prvem mesecu novega leta boste polni zaupanja v prihajajoče obdobje. Lahkotno boste opravljali svoje delo in tudi če ne bo denarja na pretek, boste znali z njim primerno ravnati, pa tudi bremenili se ne boste zaradi obveznosti. V februarju lahko pričakujete nov priliv, nova sredstva. V mesecu marcu boste dokazali, da vam lahko zaupajo neko odgovornejše delo, ker imate dovolj izkušenj in zrelosti. Na poslovnem področju bo zelo ugoden mesec april, pa tudi na materialnem področju se bo stanje popolnoma uredilo. V maju boste slabe volje, nikakor ne boste priznali, da ste sami krivi za neko situacijo. V juniju se bo počutje izboljšalo, s tem pa se bodo sprostile tudi druge blokade. V juliju si boste zaželeli, da si boste privoščili več kot bi bilo koristno. Po vsej verjetnosti boste v avgustu srečali osebo, ki bo poleg poslovnega sodelovanja prinesla tudi čustveno toplino. V septembru boste prekinili sodelovanje z neko osebo, ki vas je v preteklosti prevarala. Tako boste v oktobru spet zakorakali v svet s samotnim korakom božanskega bitja, ki premore vse, kar potrebuje. Ta občutek se bo okrepil tudi v novembru, ko boste zelo ustvarjalni in samozavestni. Dokončno se bodo razblinile neke sanje v zvezi z osebo, ki vam ni bila namenjena.

NIHALO: + 30 %

POČUTJE IN ZDRAVJE

V začetku leta, zlasti v januarju, se kar ne boste mogli pobrati in začeti z normalnim življenjskim tempom. Pogosto se boste znašli v nekakšni praznini, ko ne boste videli nobenega pozitivnega smisla. Izboljšanje boste občutili v februarju, ko boste povsem drugačnega počutja. Občutili boste prebujanje energije v vašem bitju, zato boste drugače doživljali tudi vsakdanje razmere. V marcu boste pogosto razmišljali o krivdi, krivici, vendar ne boste hoteli priznati, da ste tudi sami odgovorni za določene težave. V aprilu boste zaradi nekaterih okoliščin še bolj potrti, kot bi bilo to smiselno. Tudi v maju boste svoje bolečine molče prenašali in v nočnih tihih trenutkih premišljevali, da vas ljudje ne razumejo in so vas izločili iz svoje sredine. Mogoče boste šele junija dojeli, da ste pravzaprav ti tisti, ki ste si ustvarili ta železna vrata, ki jih morate le odpreti in vse bo spet v redu. V juliju bo padla neka dokončna odločitev, mogoče boste našli tudi pravo zdravilo za vaše morebitne zdravstvene težave. V avgustu mesecu bo prišla na dan neka neprijetna resnica ali boste razočarani nad neko osebo, ki ste ji preveč zaupali. V mesecu septembru vas čaka neka sprememba ali pa krajše potovanje. Verjetno vam bo v oktobru zelo prijala samota. Svoje pustolovske želje bodo potešile skrite sanje in otroško radoživost, kajti vsi nosimo v sebi malega radovednega otroka, ki mora kdaj oditi na pustolovski potep. V novembru boste pogosto zelo bojeviti ali se boste zaradi užaljenosti raje umaknili v svoj nepremagljivi oklep. V decembru se boste od srca razveselili leta, ki bo za vas manj prijetno, pa vendarle na koncu leta sreča prinesla spet nasmeh in mir v srcu. Pogosto boste občutili tesnobo, težave z dihanjem ali manjše nepravilnosti pri delovanju srca. Največ vzrokov bo zaradi vašega psihičnega počutja.

NIHALO: + 20 %

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja