Letni horoskop 2011 za astrološko znamenje Vodnar

By | 17/12/2010

SPLOŠNO

V januarju se boste počutili povsem drugačne kot v preteklem letu, predvsem na čustvenem področju boste čutili preobrazbo v duhovno umirjeno bitje, ki izžareva čudovito energijo. V naslednjem mesecu boste verjetno praznovali rojstni dan. Takrat si boste zaželeli, da bi se odločili za kakšno noro dejanje, se nasmejali in občutili radost svobode. Kar privoščite si, saj vas varuje sreča. V naslednjem mesecu se boste znašli v neki izolaciji. Zdelo se vam bo, da nihče ne razume vaših solz, ki kot zlate kaplje polzijo po licih, vi pa se boste počutili kot ledena gora. Tudi take trenutke potrebujete, da spoznate sami sebe. V aprilu boste spet zajahali tigra, premagali težave in na sploh boste zelo uspešni. V maju mesecu boste prekinili odnose z neko osebo, ki vam je predolgo povzročala težave s svojim vmešavanjem. Zato se boste v juniju počutili lahkotni kot bi bili angel, ki potuje v drugo smer, kot ste pričakovali. Intuicija bo zelo močna. Tudi v juliju boste več časa posvetili svojim notranjim občutkom in prisluhnili glasu vašega duhovnega vodstva. Verjetno boste v avgustu odšli na dopust, kjer se boste temeljito spočili. Neko spoznanje v septembru bo za vas odločilno. Zavedali se boste, da ste si sami ustvarili ovire in da bi že zdavnaj poleteli v svobodo. V oktobru boste zato še bolj depresivni in tavali boste v temi, toda to je mesec, ko lahko temeljito razmislite o svojih dejanjih in pričakovanjih. V novembru boste nadaljevali z vašo čustveno krizo, kajti um bo ves čas zelo dejaven. V decembru boste težko sodelovali z drugimi, saj se vam bo zdelo, da nikakor ne sodite v množico, ki ne zna misliti s svojo glavo. Vi pa imate glavo leva, mogočnega vladarja stvarstva. Tudi taki imajo pravico do svoje ponosne drže.

NIHALO: + 40 %

POSEL IN DENAR

V januarju boste zelo dobre volje in boste vsako delo opravili z igrivostjo in optimizmom. Zato se tudi ne boste obremenjevali s finančnimi težavami. V februarju boste veliko bolj lahkomiselni, saj bi si radi privoščili več, kot boste premogli. Je že res, da praznujete rojstni dan, vendar povabite v trgovino vsaj partnerja, če ga imate. V marcu boste zaradi vašega pozitivnega zagona začeli razvijati tudi nekatere talente, na katere ste pozabili. V aprilu boste več časa posvetili sebi, zamisli pa boste kasneje tudi koristno uporabljali pri delu. V maju bi lahko nastopil nek prepir na delovnem mestu ali finančnem področju. Nikakor ne boste priznali svoje krivde. Razmere se tudi v juniju še ne bodo povsem umirile. V juliju se bo materialno stanje in tudi vaše počutje izboljšalo. V avgustu boste pričakovali, da boste uspešnejši na poslovnem področju, vendar se bodo pojavili določeni zastoji in počasnejši tempo prilivov. Pravo radost boste doživeli v septembru. Tudi v oktobru se boste kopali od obilja poslovnih uspehov, seveda pa tudi finančna situacija sledi tem rezultatom. V novembru se bo na finančnem področju ali pri morebitnih skupnih poslih z ljubljeno osebo pokazalo, koliko sta uspešna kot par. V decembru se boste odločili, da prekinete odnose z neko osebo, ki vas je že dolgo bremenila z nasveti, vi pa tega ne morete več dovoliti.

NIHALO: 60 %

POČUTJE IN ZDRAVJE

V januarju boste zmedeni zaradi neke osebe, ki vas je čustveno prevzela. Mogoče je ta oseba vezana, ali pa imate vezo vi. Vsekakor nima smisla razmišljati o sanjah, ki ne vodijo nikamor. V februarju boste občutili nov čustveni zagon in notranjo moč. Odločili se boste, da boste bolj pogumno pokazali svojo notranjo in zunanjo podobo. V marcu sprejemali in izžarevali čudovito energijo, predanost življenju in ravnovesje na vseh področjih. Zato se boste v aprilu počutili kot čudovita češnja, ki zori v soncu. Tudi vi boste imeli sadove svojega dela ali zrelosti, ki jih boste lahko uživali. V maju vas čaka zelo naporno obdobje, ki bo morda povezano z vašimi notranjimi boji. Morda se boste zaradi čustvenih težav ali zamer zaprli vase. V juniju boste zelo ustvarjalni. Lahko se odločite za kakšen tečaj ali obnovite znanje, ki ga že imate. V juliju bi bilo najbolje, da se umaknete nekam v samoto, kjer boste doživeli svojo katarzo. V avgustu boste umsko zelo obremenjeni. Preganjali vas bo najrazličnejši dvomi in strahovi. V septembru se boste odločili za neko pustolovščino, morda kot avanturističen izlet ali morda celo skok čez plot. V oktobru boste vriskali od nekega uspeha. V novembru se spet vrača streznitev in umik v notranjo izolacijo. Najverjetneje boste šele decembra odšli na nek lagoden dopust po vaši želji. Šibka točka: dihala in prsni koš

NIHALO: + 60 %

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja