Vedeževanje: Osho Zen Tarot karta Bivanje

By | 27/12/2010

Vedeževanje: OPIS KARTE IN KOMENTAR

Karta prikazuje lotosov list, na katerem sedi golo žensko bitje, ki strmi v nočno nebo. Opazuje zvezde in deluje umirjeno. Zaveda se, da DOM ni dom v fizičnem svetu, temveč predstavlja notranjo harmonijo in sprejemanje. Vse kar nas obdaja, zvezde, ptice, skale, vode in druga bitja so kot bratje in sestre v plesu našega življenja. Prepričani smo, da se moramo bojevati, da bi dobili tisto kar potrebujemo. Morda je pravi trenutek, da ste „DOMA“ povsod kjer se nahajate. Občutite in vzemite si dovolj časa, da užijete ta dom v polnosti, zaupajte, da se bo še poglobil in ostal samo vaš. Če imate občutek, da drugi hočejo vzeti ta vaš dom, ker bi vas radi izkoristili, potem raje pojdite ven v naravo, ali občutite povezanost z vesoljem, opazujte zvezde.

Vedeževanje: NAUK

Zamislite si, da niste slučajno na tem svetu, v tem bivanju. Prav gotovo bi vas nekdo pogrešal, ali bi nekaj manjkalo v tem trenutku in tem prostoru. Bivanje bi vas pogrešalo, ker bivanje se le vi sami. Vse kar vas obdaja, bo čutilo, da je prazen prostorček, ki ga ne more napolniti nihče drug kot vi sami. Povezani ste s tem obstojem in bivanje skrbi za vas. Vi se samo prepustite in občutite neznansko ljubezen, ki prihaja v vaše bivanje od vsepovsod.

Vedeževanje: PRAKTIČNI NAMIGI

Poiščite kdaj miren kotiček ali poglejte v nočno nebo. Morda boste videli zvezde, oblake ali samo praznino. Ko mislite na to, da morate urediti svoje bivalne pogoje v materialnem smislu, je to le zunanja podoba. Kdaj ste si nazadnje privoščili nekaj, za notranjo lepoto vašega doma? Samo odprite svoje srce in dobili boste prav tisto, kar potrebujete. Če mislite, da nimate dovolj denarja, pomislite, da je minljiva dobrina, s katero kupimo to in ono. Ne moremo plačati svojih ljubečih občutkov, notranjega miru ali naše duhovne lepote. Tudi to je naše bivanje, naš dom in brez našega JAZA, bi bil svet prikrajšan za neko čudovito radost. Gojite svoj notranji blagoslov svojega doma, ki ga nosite v srcu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja