Vedeževanje: Osho Zen Tarot karta Notranji glas

By | 27/12/2010

Vedeževanje: OPIS KARTE IN KOMENTAR

Karta predstavlja naš notranji glas, ki ne govori z besedami ampak le z govorico srca. Govori samo resnico. Če bi ga lahko upodobili, bi videli obraz, ki je čuječ in buden, sposoben je videti luč in temo. Roki držita kristal, ki je simbol čistosti, prinaša preseganje vseh dvojnosti. Delfini so simbol čistosti in igrivosti, so kot naš notranji glas, ki se poglablja v svoja notranja čustva in spet pridejo na dan tudi naša dejanja. Simbol morja  in lune predstavljata našo povezanost s Kozmosom in Zemljo. Včasih se nam pojavlja nešteto glasov in misli, ki nas razdvajajo in begajo. Iščimo tišino in ozaveščenost v sebi. Le tako bomo lahko slišali resnico.

Vedeževanje: NAUK

Če ste našli resnico, potem v vsem, kar  nas obdaja ne moremo najti nič drugega. Ko si priznamo določena dejstva in se samo prepustimo intuiciji, ko zaslišimo svoj notranji glas, potem vemo, kaj je resnično, kaj je prav, živimo resnično in ne v utvari. Če sledite notranjemu glasu, potem boste delali tisto  kar je resnica, čutili, živeli, kajti vse kar boste doživljali, je le izraz te resnice. Ta notranji glas vas bo vodil tako, da boste  ozdravljeni, da ne boste potrebovali nobene meditacije ali drugih oblik umirjanja. Vaše življenje bo kot molitev, ki ne potrebuje besed. Je lepota, ki ni iz tega sveta, je luč, ki iz onostranstva prihaja v temo našega sveta.

Vedeževanje: PRAKTIČNI NAMIGI

Mnogokrat si v težavah pomagamo tako, da se poizkusimo posvetovati s strokovnjakom, prijateljem ali zgolj tako, da se umirimo. Lahko dobimo različne nasvete, namige, recepte. Mogoče bomo zaradi tega še bolj zmedeni. Umirimo se z eno od oblik meditacije ali preprosto počivajte ali dopustite sanjam, da vam pomagajo. Ko boste spoznali, kaj je vaš pravi odgovor, ker ga boste začutili v sebi, upoštevajte ga. Ne morete se zmotiti. Mogoče ne bo prijeten, mogoče vas bo resnica celo bolela. A to je vaše življenje, vaš angel varuh, vaš pravi recept. Zavedajte se svojega poslanstva in ne boste mogli zgrešiti svoje poti. Od tu naprej vas bo vodilo življenje. Delali boste tisto, kar je za vas dobro, prejeli tisto, kar potrebujete. Izogibali se boste nevarnostim in srečno potovali skozi življenje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja