Mesečni horoskop Ribi – Januar 2011

By | 04/01/2011

SPLOŠNO

V novo leto boste vstopili v prijetnem vzdušju in boste optimistično načrtovali vaše plane v letošnjem letu. Tudi med tednom vas bo navdihovalo obilje pozitivne energije. Nič ne bo zmotilo vašega prijetnega razpoloženja. Zdravje ob koncu tedna bo odlično, celo tako dobro, da bi lahko s svojimi izkušnjami ali energijo pomagali vi drugim. Preboj energije boste čutili tudi v naslednjem tednu . Vir moči vam bo prinašalo tudi sonce, ki bo vsak dan bolj dolgo na naših dnevnih poteh. Veliko boste premišljevali in si obogatili zavest z novimi znanji. Vse bolj umirjen bo vaš korak, ko boste ugotovili, da ne morete nič prehiteti. Cilj vas bo vedno čakal. Vse nosite s seboj, svoje želje, misli in dejanja. Če se boste zavedali kvalitete življenja, boste doživeli tudi intenzivno razsvetljenje. V vašem bitju boste čutili novo ustvarjalno moč. Neki načrti z ljubljeno osebo se bodo pričeli uresničevati v zadnjem tednu tega meseca. Mogoče bo zaradi tega prizadet kak vaš prijatelj. Ne boste se več obremenjevali, saj se bo vaše življenje umirilo v svojem toku, ki mu boste spontano sledili.

NIHALO: + 60 %

POSEL IN DENAR

V novo leto boste stopili z občutkom velikega pustolovca, ki bo našel dragocene zaklade. Prav gotovo boste tudi vi čutili v sebi ta nemir. Z nekim kompromisom, ki ga boste sklenili v prvem tednu, boste nepremišljeno preložili breme odgovornosti. Ob koncu tedna se vas bo dotaknil ta čustveni pretres, ko spet ne boste vedeli, če ste se prav odločili. Poslovili se boste od neke osebe ali nekega poslovnega partnerja. S tem boste na nek način razdrli tudi prijateljstvo, ki pa itak ni bilo po vašem okusu. Ob koncu tedna boste občutili umirjenost in ubranost. Napolnili si boste novih moči za delo in pojavile se bodo dejansko nepričakovane možnosti za posel ali finančne prilive. Preden se boste dokončno odločili, se posvetujte s strokovnjakom ali se posvetujte tudi z vašim duhovnim vodnikom. V zadnjem tednu boste uresničili zastavljene korake, ki ste jih prej dolgo odlašali. S tem boste omogočili sebi in svojim bližnjim odlične pogoje za izboljšanje vašega bivanja.

NIHALO: + 70 %

POČUTJE IN ZDRAVJE

V začetku meseca boste polni veselega pričakovanja in se vam bo to poznalo tudi na osebnem počutje. Morda se boste poslovili od neke osebe, ki ji boste omogočili, da odide iz vašega življenja. Občutili boste svoj notranji uspeh, da ste zmogli doseči ta korak. V naslednjem tednu boste odločno pokazali, da obvladate svoje življenjske danosti. Vse se bo zlilo v čudovito energijo. Zavedali se boste, da se končuje pomembno življenjsko obdobje. V tretjem tednu se boste spet znašli na realnih tleh. Zaupanje bo počasi kopnelo in prikradli se bodo stari strahovi. Ob koncu tedna boste spet odlično razpoloženi. V zadnjem tednu vas bo nekaj zelo izčrpalo. O neki prihodnji situaciji morate razmišljati veliko bolj stvarno in celoti morate uvideti možne okoliščine. Še vedno se boste oklepali preteklosti. Morda bodo to le prijetni spomini, ali pa se bodo pojavile kronične težave glede zdravja. Šibka točka: kolena

NIHALO: + 70 %

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja