Vedeževanje: Osho Zen Tarot karta Praz(nič)nost

By | 04/01/2011

Vedeževanje: OPIS KARTE IN KOMENTAR

Že pomen karte nakazuje na prazen prostor in popolno temo. Mogoče ob misli, da se znajdemo v temi, brezizhodnosti, ko ne najdemo nobene otipljive opore, začutimo strah. Nič ne vemo, kam naj gremo, kako naj najdemo rešitev. Ne vemo, kakšne možnosti nas čakajo. Vendar je bilo stanje teme in praznine še preden je nastalo vesolje. Zdaj ni mogoče storiti nič drugega, kot se predati tišini med besedami, da zgolj opazujemo vrzel med vdihom in izdihom. Občutite radost, da se bo rodilo nekaj novega.

Vedeževanje: NAUK

BUDA je za o stanje izbral besedo šunjata. Uporablja jo namesto angleške besede „praznost“ in bi jo rad spremenil v „praz(nič)nost“. V njej se skrivajo vse možnost, je kot absolutni potencial. Prazničnost se še ni razkrila, vendar so v njej vse možnosti. V začetku je bila tema in je bila narava. Vmes si delamo toliko skrbi, čutimo tesnobo, častihlepnost in obupanost. Na koncu je narava. Zakaj toliko skrbi, saj nam vesolje lahko prinese vse kar potrebujemo.

Vedeževanje: PRAKTIČNI NAMIGI

Mogoče ste se znašli  v nekem prelomnem obdobju. Nič, kar bi radi dosegli in uresničili, se ne dogaja tako, kot bi si želeli. Morda ste izgubili delo, partnerja ali zaupanje v lastne vrednote. Vse vidite črno in brez rešitve. Prav zdaj je pravi trenutek, da se predate notranjemu miru, ki ga ne more nič zmotiti. Poiščite sporočilo svojega notranjega glasu in našli boste stik z Bogom, Stvarnikom, z vašim Bistvom. To je čas za nov začetek, za nov pogled na vašo pot. Vse se bo zgodilo najbolje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja