Vedeževanje: Osho Zen Tarot karta Upornik

By | 04/01/2011

Vedeževanje: OPIS KARTE IN KOMENTAR

Na sliki vidimo mogočno osebo, ki je očitno gospodar svoje usode. Na svojih rameni nosi podobo sonca, gospodarja stvarstva, bakla v desnici pa simbolizira težko pridobljeno resnico. Ne glede na to, ali je reven ali bogat, je premagal okove zatiralske omejitve in družbene pogojenosti. Na sebi ima vse barve mavrice, ki izhajajo iz temnih brezobličnih korenin preteklosti in pognal je krila v nebo. Na ramenih mu sedi orel, ki ga povezuje z zemljo in nebom. Upornik živi uporniško, vendar se ne bojuje zoper nobenega drugega. Odkril je svojo lastno naravo in je odločen, da bo živel v skladu z njo. Poziva nas, naj živimo tako, da odgovarjamo za tisto kar smo in da živimo svojo resnico.

Vedeževanje: NAUK

Ljudje se pogosto bojijo tistih,ki poznajo samega sebe. Taki ljudje imajo neko posebno moč,avro, karizmo, ki vleče žive, posebno mlade ljudi, da odidejo iz te tradicionalne ječe vrednot. Človek, ki ve kaj hoče, razsvetljeni človek, mora biti neomejen, ne morete ga ujeti v ječo tujih pričakovanj. Kdor je to spoznal v svoji notranjosti, je pač težje razumljiv in prebavljiv. Množice niso pripravljene sprejeti njegovih namigov in posegov v njihovo nesrečnost. Čeprav so nesrečne, so nato navajene. Kdor ni nesrečen, ker se je uprl takemu življenju, je zanje tujec in neobvladljiv. Ne pripada nikomur, nobeni organizaciji, družbi ali narodu, ki bi ga omejeval.

Vedeževanje: PRAKTIČNI NAMIGI

Če boste naleteli na to karto, premislite, da je res zadnji čas za vašo svobodo. Najprej poglejte globoko v svojo notranjost, svoje korenine. Premislite, kaj vas omejuje, kaj vas veže na ljudi ali odnose. Prav gotovo se že nekaj časa pripravljate na to, da ne boste več dolgo zatajevali svojega upornega značaja. Spoznali ste bistvo, odgovorni boste za svoja dejanja. Imate moč, imate jasnost. Imate vse, čustva, um, praktičnost in vizijo. Razsvetljeno stopate po lastni poti. Ni potrebno, da ste taki kot drugi, če vas drugi ne morejo sprejeti, kaj za to? Kdo bo živel vaše življenje? Izstopite iz začaranega kroga partnerske zveze ali službe, ki vam ne daje ustvarjalnega zanosa in veselja. Poletite kot orel proti sonce,vedno pa se zavedajte svojega zemeljskega poslanstva, da živite tukaj in zdaj. Bodite lučka sami sebi, bodite samo srečni in odgovorni za svoja dejanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja