Mesečni horoskop Oven – Februar 2011

By | 01/02/2011

SPLOŠNO

V začetku februarja vam bo veliko pomenila družba prijateljev, še posebno dobro se boste počutili v družbi vašega najboljšega prijatelja ali prijateljice. V neki zadevi se boste dokončno odločili, saj nima smisla, da bi še naprej odlašali. Proti koncu prvega tedna boste mogoče razočarani, ker boste ugotovili, da vas je hotel nekdo pretentati. V naslednjem tednu bo povečana vaša intuicija in pogosto se vam bo zdelo, da vas neka nevidna sila vleče v ravno pravo smer. V duši in misli bo vladala čudovita ubranost. Vendar vas bo ob koncu tedna veliko bolj kot med ljudi vleklo v samoto, kjer se boste počutili prav sproščene. Tudi v tretjem tednu boste pogosto težko prenašali omejitve. Energija bo prinašala dobro počutje in zdravje. Morda boste spoznali, da bi se že zdavnaj lahko osvobodili vaših navideznih spon. V zadnjem tednu se boste morali spet srečati s preteklostjo. Mogoče boste dokončno presekali s tem obdobjem. Zdelo se vam bo, da se vse prepočasi spreminjajo neke okoliščine. Razdvojeni boste, a se boste na koncu prav odločili.

NIHALO: + 60 %

POSEL IN DENAR

V prvih dneh februarja vam sicer delo ne bo dalo miru, vendar si boste vzeli tudi nekaj časa, da si pogledate v svojo dušo. Morda se boste na delo hrepeneče ozirali za neko osebo,vendar se ne predajajte lažnim upom. Ob koncu tedna izklopite vse telefone in se posvetite občutku, da na svetu ni nič tako pomembnega kot vaš osebni mir. V naslednjem tednu boste morda imeli opravka s preteklostjo, po vsej verjetnosti bi morali dobiti nek denar, ki ga pričakujete iz nekega razmerja. Ker boste to težko dosegli, boste zelo slabe volje. Ob koncu tedna je najbolje, da se umaknete v naravo in morda boste že nabrali prve pomladanske cvetlice. Neki skupni načrti bodo v tretjem tednu prinesli precej nejasno situacijo, zato se bodo tudi težko razvijali v zaželeno smer. Pogosto se boste jezili in krivdo stresali na druge. V zadnjih dneh tretjega tedna se bodo nakopičile na vaša ramena vse težave, od dela do finančnih skrbi. Tudi to bo minilo, saj se v zadnjem tednu vidi uspeh na poslovnem in finančnem področju. Lahko bi nekam potovali ali načrtovali selitev z ljubljeno osebo.

NIHALO: + 50 %

POČUTJE IN ZDRAVJE

V začetku februarja se boste počutili naravnost čudovito. Igrivo razposajeni boste, zato vam bo šlo vse dobro od rok. Zelo boste kreativni, zato se lahko odločite, da ustvarite vašo najljubšo sliko ali se predate ročnim delom. Tudi energija bo zagotavljala popolno ravnovesje zdravja, fizične moči in prijetnih misli. V naslednjem tednu se bo zaradi vaših izkušenj izkazalo, da lahko pomagate drugim na področju zdravja ali pa si pomagate sami. Proti sredini tedna boste sicer nekoliko bolj izčrpani, vendar boste ostali polni optimizma, saj si boste popolnoma zaupali. V tretjem tednu bo imela glavno vlogo vaša ljubljena oseba, lahko pa se boste dobro počutili z vsemi ljudmi, ki jih imate radi. Proti sredini tedna boste nekoliko bolj depresivni in zato vam bo najbolj prijala tišina. Če boste imeli kakšne kronične težave, si boste znali pravočasno pomagati. V zadnjem tednu boste imeli ogromno energije in boste kar hlastali v svoji siloviti želji, da bi spoznali neke skrivnosti ali da bi dosegli svoj cilj. Ker ne boste na realnih tleh, se lahko potem počutite tako odrinjeni od drugih, da se ne boste več mogli prilagajati njihovim pričakovanjem. Pazite na primerno prehrano, ker vam bi lahko ponagajala prebava.

NIHALO: + 80 %

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja