Mesečni horoskop Vodnar – Februar 2011

By | 01/02/2011

SPLOŠNO

Z nekim dogovorom se boste le težko sprijaznili vendar bo kljub temu prinesel občutek, kot bi se na novo prerodili. Tudi drugim boste odločno povedali, da ste se spremenili in naj poslušajo tudi vas. Neki dogodki ob koncu prvega tedna se bodo odvijali hitreje kot v preteklosti. V drugem tednu vas lahko čaka neka prijetna pot, ki bo blagodejno vplivala na vašo dušo in počutje. Spet boste zaplavali v skladu z vašim življenjskim tokom in se mu boste brezskrbno predali. V tretjem tednu boste s partnerjem načrtovali neko doživetje, ki se ga boste veselili od srca. To vas bo navdihovalo ves teden in tudi ob koncu tedna boste občudovali, koliko lepih stvari vas obdaja. V zadnjem tednu boste razdvojeni zaradi neke odločitve ali boste morali izbrati med dvema možnostma. Veseli boste nekega darila, v mislih pa boste še vedno povezani s preteklosti in prijetnimi spomini.

NIHALO: + 80 %

POSEL IN DENAR

Zelo uspešno boste sodelovali na delovnem mestu ali povsod, kjer bi radi urejali finančno situacijo. Veliko energije boste čutili ves teden, boste tudi zelo ambiciozni. Ob koncu tedna vam bo najbolj prijala družba vaše ljubljene osebe ali vaših prijateljev. V naslednjem tednu boste pogosto zasanjani, bodisi zaradi neke simpatije ali vaših sanj na drugih področjih. Raje se zberite in se spet popolnoma predajte delu. Ob koncu drugega tedna boste zelo slabe volje. Krivdo boste seveda valili na druge. Še vedno boste zelo nemirni v tretjem tednu. Potem si boste kakšen dan vzeli za uživanje in praznovanje, ne glede kdaj ste praznovali svoj rojstni dan. Zadnji dnevi v tretjem tednu bodo spet bolj bojeviti, ni pa rečeno, da se boste prepirali z drugimi, mogoče boste bili le notranje boje. Odlašali boste z nekim korakom, dokler ne boste doumeli, da je to pomemben preboj in pravi trenutek za korak naprej. Tudi vaša samota bo prinesla potrebno pomoč za boljše počutje.

NIHALO: + 80 %

POČUTJE IN ZDRAVJE

V začetku februarja boste začutili nov veter in hitro se bodo dogajale spremembe v pozitivno smer. Neki načrti z ljubljeno osebo vam bodo veliko pomenili, kajti ob koncu tedna se boste končno spet znebili nekega dvoma ali razdvojenosti. Pozitivno se vam bo zdelo tudi naslednje obdobje, ko boste veliko bolj jasno razmišljali o svoji prihodnosti. Uspešni boste na vseh področjih. Ob koncu tedna boste radi pohajali po naravi, kjer je vse ta preprosto, kjer življenje teče po večnih zakonih narave. Ustvarjalni boste v tretjem tednu, kar vam bo vrnilo samozavest in optimizem. Neko poglavje boste končno dokončali, s tem pa bo odpadlo tudi veliko breme, ki vas je dolgo pritiskalo s svojim vplivom. V zadnjem tednu boste polni pozitivne energije in nič se ne bo dotaknilo vašega osebnega miru. Proti koncu meseca boste vse težje prenašali bližino drugih ljudi, posebno tistih, ki ne znajo razmišljati s svojo glavo. Ob zaključku februarja boste popolnoma izčrpani.

NIHALO: + 70 %

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja