Kje smo danes mi – Otroci Zemlje in Sonca?

By | 30/01/2012

V 21. stoletju smo še vedno kot majhni razposajeni otroci, ki smo se bolj malo naučili.  Vedno večje napake delamo in se obupano sprašujemo, zakaj nam Zemlja vrača udarec.

JAZ in TI , veliki pametni človek, kaj si včeraj storil, da izrečeš zahvalo Soncu, za to svetlobo, ki nam daje življenje? Si se poklonil materi Zemlji, na kateri stojiš, v tem prelepem kraju, v Sloveniji?  Si se zahvalil za kruh, ki je delo pridnih rok, kajti žito je zraslo kot otrok Sonca in Zemlje in se s tem zahvalil tudi svojim staršem?  Ali sploh znaš umirjeno dihati in izdihniti iz sebe vse strupe, pa tudi človeške slabosti?

Kaj bi se zgodilo, če nekega dne Sonce ne bi več vzšlo, mi pa nismo navajeni na polarno temo?  Rože bi spale v nedrjih zemlje,  žito ne bi vzniknilo.  Verjemite mi, da bi umrli , ne le zaradi pomanjkanja hrane, ampak preprosto zato, ker ne bi imeli SVETLOBE, SONCA.  Vsako sekundo umre v človeku 80 bilijonov celic  (to je 8 //16.potenco). Vsako sekundo jih moramo obnoviti, in vedno težje jih obnavljamo, zato je v telesu vedno več odmrlih celic, teme, bolezni.  V našem umu je utrujenost, tema, depresija.

Zato, dragi človek, ozri se v Sonce.  Ko zjutraj Sonce vstaja, je namenjeno nam, da se napojimo z novo energijo za delovni dan. Pravijo, da je najboljši sprehod do 7,00 ure zjutraj.  Če pogledate v sonce, zaprite veke in skozi oči sprejemate tako kar 80% sončne svetlobe, ki jo potrebujete.

Danes smo bolj previdni le takrat, ko ima sonce največji kot z zemljo, ko je visoko na nebu in ima tudi škodljive ultravijolične žarke.  Pravijo, da ko človek omedli, izgubijo njegove celice in organi sončno svetlobo. Tedaj bi ga morali najprej dobro osvetliti, skratka mu dati svetlobo, ne zgolj vode.

Že naš prerok Jakob Lorber je neverjetno natančno, preroško poznal skrivnosti vesolja,  celo zgradbo atomov. Po njegovih navodilih nekateri strokovnjaki za zdravljenje s sončno svetlobo pripravljalo razne tinkture, zelišča in druge pripravke, ki človeku pomagajo, da čim prej sprejme vase energije te čudovite svetlobe, ki jih vsebujejo ti pripravki.

Toda Sonce je na nebu vedno. Če ga prekrijejo oblaki, je še vedno na modrem nebu, ta mogočna luč. Ko sveti na drugi strani zemlje, pravično daje življenje vsem ljudem in  vsemu stvarstvu na zemlji.

SONCE NIČ NE STANE, JE PRAVIČNO, SVETI VSEM ENAKO, BREZ RAZLIK.

Zato ga sprejmimo v svoje življenje. Odprimo okna, da bo v naš dom posijalo Sonce z vsemi  čudovitimi zlatimi laski, kajti skozi naša okna ga dobimo veliko manj.

Naj vam bo Sonce LUČ ŽIVLJENJA: vsak dan ga pozdravite s pogledom, s hvaležnostjo, da nas je obiskalo. Preden zaprete oči, v mislih pozdravite sonce, ki vas je tako ali drugače vodilo  skozi dan, ki je za vami.

SPREJMITE SONCE V VAŠE ŽIVLJENJE.

BODITE  KOT ČUDOVITA ROŽA V SONCU. BODITE SONCE. V SEBI IN TEM ČUDOVITEM ŽIVLJENJU.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja