Sonce

By | 18/01/2012

Ko se dan za dnem srečujemo s soncem, se nam to zdi tako samoumevno, naravno. Tudi takrat, ko nebo prekrivajo oblaki, je na nebu SONCE.

Neskončno dolgo je od takrat, ko je v vesolju zažarelo sonce. Takrat se je v Velikem poku rodilo osončje. Nastali so planeti, ki jih danes poznamo ali pa jih bomo šele odkrili. Najpomembnejše rojstvo predstavlja ZEMLJA.

Ko danes tako nespametno ravnamo s svojo materjo – Zemljo, ki je prav tako kot mi, otrok SONCA, si niti ne moremo zamisliti, koliko časa je preteklo in koliko zapletenih sprememb, dogajanj je bilo potrebno, da se je nekega dne na zemlji začelo ŽIVLJENJE. Ko se je zemlja ohlajala in so nebo neprenehoma razsvetljevale strele so se skozi  zapletene kemične reakcije začele življenjske spremembe v našem ozračju. Nastal je kisik in ozon, ki sta bila najbolj pomembna za dihanje živali in človeka. Toda to se je zgodilo veliko pozneje. Najprej so se razvile prve oblike življenja v vodi, ki je oblivala modri planet.

Kdo je bil VELIKI MOJSTER,  ki je vodil to oblikovanje življenja na našem planetu? Nekdo mu lahko reče BOG, STVARNIK. Jaz mu pravim SONCE –LUČ ŽIVLJENJA.

Radovednost me je pripeljala na izobraževanje o zdravljenju s sončno svetlobo.  Tam sem spoznala mnogo zanimivega, čeprav študija nisem v celoti zaključila. O tem bom nanizala le nekaj podatkov.

Ko se vprašamo, kaj je energija, včasih dobimo nejasen odgovor. To je valovanje, gibanje, skrivnost svetlobe kot največje življenjske sile je v neskončno majhnih delcih – fotonih, ki so manjši od elektronov. Vsaka snov v stvarstvu je sestavljena iz fotonov.  Bistvo življenja na zemlji je v svetlobi in vsaka snov jo vsebuje. Bolj poznamo izraz aura – energijsko telo.

Tudi kamen, čeprav mislimo, da je to mrtva snov je ŽIV, vsak atom in molekula je v stvarstvu vesolja enak. Pravijo, da smo vsi iz iste snovi kot zvezde.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja