Letni horoskop Lev 2015

By | 12/12/2014

Horoskop Lev

Na začetku leta boste zelo ambiciozni in imeli boste občutek, da lahko dosežete vse cilje z neko silovito energijo in voljo.

Kmalu pa se boste streznili, saj bo že februar pokazal, da boste morali za denar nekoga prositi. Žal boste spoznali, da se pri denarju konča celo najboljše prijateljstvo.

Nič se ne bo dogajalo dovolj hitro za vaše občutke, vendar boste šele v drugi tretjini leta dočakali preboj in priložnost za izboljšanje posla in denarja.

Pogosto pa boste vseeno togotni in jezni na vse okoli sebe. Imeli boste občutek, da vas drugi dresirajo s svojimi pričakovanji in da se morate kot lev poistovetiti kot krdelo ovac.

Poletje vam prinaša nove možnosti in zaupanje v sebe in lastno usodo. Dostikrat boste neodgovorni, vendar boste imeli srečo in s svojimi dejanji ne boste občutili negativnih posledic.

Šele v septembru boste občutili radosti in igrivost tudi pri delu in sproščenost zaradi izboljšanja finančne situacije.

Zadnji del leta boste začutili, da se morate umakniti vase. Če delate v skupini, bi bila boljša samostojna pot.

Še vedno boste kasneje občutili neko izoliranost od drugih, vendar boste prav gotovo spoznali, da bodo solze razočaranja prinesla tudi dobre stvari.

Kar veselo in optimistično boste verjeli v boljše razmere leta 2016, zato boste glede dela bolj optimistični.

Sedaj pa naredite korak naprej in me pokličite. Zagotovo imate kakšno vprašanje, na katerega bom z veseljem odgovorila. Tukaj je številka za vedeževanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja