Letni horoskop Bik 2018

By | 25/10/2017

horoskop bik 2018

Letni horoskop Bik 2018 SPLOŠNO

Samskim se v tem letu ne bo dalo iskati resnega razmerja. Raje se boste družili in letali iz cveta na cvet. Zelo vas bodo mikali vezani in poročeni. Predvsem zaradi tega, ker se boste želeli obvarovati resnega razmerja. Ampak pozor. Tudi vezani in poročeni se lahko zaljubijo. In nekateri Bikci bodo to doživeli. Kar jim bo povzročilo nemalo preglavic. Vezani boste veliko oddaljeni od svojega partnerja, ampak ne da bi si sami tako želeli. Predvsem bodo v tem letu zelo prisotna službena potovanja. In deljeni urniki. Svetujem vam, da si že vnaprej preden se leto 2018 začne določite kateri dan v tednu bo namenjen samo za vaju. Skupna kosila bodo torej redkost ampak kave in večerne pijače pa bodo postale stalnica prihajajočega leta.

Meseci za ljubezen za Bika v letu 2018: januar, maj, junij, avgust, oktober.

Za vedeževanje, za vpogled v vašo prihodnost, mi pošljite sms ali me pokličite. Kliknite semle

Letni horoskop Bik 2018 OTROCI

Zadali si bodo veliko ciljev. In želeli si jih bodo uresničiti. Pa čeprav bo potrebno z glavo skozi zid. Želeli bodo, da jih starši podpirajo in zelo bodo užaljeni, v primeru, da bodo dobili zavrnitev. Pokažite jim, da obstaja tudi lažja pot. Da je daljša ampak, da pridejo na cilj brez odrgnin.

Letni horoskop Bik 2018 POČUTJE

Pazite v tem letu na srčni predel. Ta predel je vezan na ljubezen in predvsem na odnose. V letu 2018 vam svetujem, da poglobite odnos z samim seboj. Zaradi tega ker ste kar nekaj mesecev pozabili prisluhniti sebi. V nasprotnem primeru, boste veliko časa prehlajeni in odpornost vam bo padla. Na pomlad se lahko pojavi nahod na cvetni prah. Da bi se vsemu temu izognili, vam svetujem da pijete zelene kašaste sokove. Zelo je priporočljiva zelena, jabolka, ohrovt in sok limone. To vam bo povrnilo sijaj in ubranilo pred letnimi nevšečnostmi.

Kristal za Bika v letu 2018: roževec.

Zdaj je pravi trenutek, da mi pošljete sms ali me pokličete. Za vedeževanje, nasvet, prerokovanje ali toplo besedo kliknite sem. Tukaj sem za vas in pričakujem vaš sms.

Letni horoskop Bik 2018 POSEL in SLUŽBA

Finančno za vas zelo ugodno leto. Predvsem je za veliko bikov to leto dedovanja in prilivov. Podedovali boste nepremičnino, za katero boste dobili nepovratna sredstva. Predvsem se boste posvetili turizmu. Nekateri boste nepremičnine spremenili v turistične kmetije, nekateri pa v apartmaje. Vsega kar se boste lotili vam bo teklo kot po maslu. Le poleti si vzemite malo oddiha, da si naberete malo moči za naprej. Kajti v nasprotnem primeru boste lahko konec leta trpeli z padcem energije in težko se boste pobrali. Idealni meseci za trgovanje z delnicami je za vas od marca do konec maja. Zavedati se morate, da če boste posodili večjo vsoti denarja je ne boste dobili tako hitro vrnjeno. Določena partnerstva in sodelovanja se bodo končala. Ampak ne zato ker bi oni prekinili stik z vami ampak ker vam ne bo več v interesu z njimi sodelovati.

Srečne številke za Bika v letu 2018: 30, 50, 55 in 90.

Letni horoskop Bik 2018 AFIRMACIJA

ČAS JE ZA SPREMEMBO.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja