Letni horoskop Devica 2018

By | 25/10/2017

letno horoskop devica 2018

Letni horoskop Devica 2018 SPLOŠNO

Samski boste v tem letu uživali. Predvsem tisti, ki ste v prejšnjem letu prekinili razmerje se boste malo oddahnili. Saj so bili vaši razhodi, dokaj boleči in predvsem zelo stresni. Kar nekaj oseb nasprotnega spola bo vstopilo v vaše življenje. Ampak vi boste že vnaprej povedali kako zadeve pri vas stojijo. Ne boste nesramni kajti avanture si pa le boste želeli z njimi. Vezani boste na začetku leta, zelo razdvojeni in počutili se boste izdane. Ravno zaradi tega, ker boste občutili prevaro, boste govorili eno, delali drugo in mislili pa tretje. Obujali boste spomine za nazaj, predvsem pa se boste čustveno oddaljili od partnerke. Svetujem vam, da prej kot naredite to potezo, da poslušate njeno plat zgodbe. In prišli boste do dejstva da vaše misli in sklepanja le niso pravilna. Delajte na komunikaciji in pogovoru.

Meseci za ljubezen za Devico v letu 2018: januar, marec, maj, julij, september, december.

Za vedeževanje, za vpogled v vašo prihodnost, mi pošljite sms ali me pokličite. Kliknite semle

Letni horoskop Devica 2018 OTROCI

Zelo se jim bo dogajalo v tem letu. Dokazati se bodo želeli na več področjih. Deklice predvsem v plesu. Zelo bodo radodarni in starše bo pričelo skrbeti, da kam izginjajo male stvari iz doma. Predvsem bi vam rada povedala, da je razlog za to, da jih v šoli učijo, da je potrebno stvari deliti. Oni bodo to vzeli zelo resno.

Letni horoskop Devica 2018 POČUTJE

V letu 2018 morate paziti predvsem na predel srca, ki je vezan na ljubezen. Več časa boste tajili večja bo bolečina. Zavedati se morate da vse čustva, ki jih imate v sebi boste morali dati na plano. Kajti vezano je tudi na osebe, ki ste jih v preteklosti prizadeli in sedaj v tem letu boste morali to urediti. Kajti odpustiti si boste morali. V nasprotnem primeru se bodo telesne bolezni vrstile od januarja pa vse tja do konca maja. Izčrpani boste. Za podporo tega predela bi vam svetovala uživanje brokolija. In ja ni vam najboljši vsebuje, veliko vitaminov, ki ste jih tekom časa izgubili v sebi. Najlažja možnost je, da naredite kremno juh in dodate za izboljšan okus žličko kisle smetane. Zelena jabolka pa vam bodo dvignila energijo v telesu. In poskrbela, da si boste odpustili. Počutje se vam bo vsak mesec proti koncu leta 2018 izboljševalo.

Kristal za Devico v letu 2018: žad.

Zdaj je pravi trenutek, da mi pošljete sms ali me pokličete. Za vedeževanje, nasvet, prerokovanje ali toplo besedo kliknite sem. Tukaj sem za vas in pričakujem vaš sms.

Letni horoskop Devica 2018 POSEL in SLUŽBA

V letu 2018 boste zelo radodarni. Najbolj v prvih mesecih. Če boste videli, da bodo vaši bližnji čutili pomanjkanje jim boste pomagali. Kajti za spremembo od 2017 se vam bo razvil občutek za človeka. In posledično, ker boste dobri vam bo življenje vrnilo, kot bumerang in ustvarili boste dobiček na področju posla s katerim se ukvarjate. Morda bi vam svetovala, da malo bolj verjamete sebi in svojim občutkom. Kajti v letu 2018 ste resnično na pravi poti. Še nekaj misli, ki so vam ostale v notranjosti jih realizirajte. Uspeh vam je zagotovljen.

Srečne številke za Devico v letu 2018: 2, 6, 7 in 88.

Letni horoskop Devica 2018 AFIRMACIJA

PRIPRAVLJENA SEM NA SPREMEMBO.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja