Letni horoskop Dvojčka 2018

By | 25/10/2017

letni horoskop dvojčka

Letni horoskop Dvojčka 2018 SPLOŠNO

Vaš razdvojen karakter vam bo v tem letu pomagal. Predvsem, ker se boste lahko družili z dvema vrstama ljudmi. In na obeh straneh boste zaželeni. Imeli boste odlično priložnost izbire partnerja. Veliko dvojčkov se bo v tem letu povezalo z tehtnicami in ovni. Dobili boste skupne poti in bili nerazdružljivi. Tiste veze, ki so bile na meji se bodo v tem letu zaključile. Predvsem, vam svetujem, da ne obžalujete kajti v primeru, da bi vztrajali bi samo trpeli. Lepo se vidi začetek novih vez in poznanstev. Vezani boste brzdali svoj karakter in se boste odločili, da se boste spremenili. Da do partnerja ne boste več tako zahtevni in da boste bolj popustljivi. V dar, mu boste večkrat namenili bombonjero ali rože. V primeru, da boste videli nezadovoljstvo nad izbranim, vam svetujem strpnost. Raje ponovno vprašajte kaj ima rad, kajti po toliko letih se vam zdi kot da bi imel rad vse. Ampak določene zadeve še vedno spadajo med številka ena.

Meseci za ljubezen za Dvojčka v letu 2018: januar, februar, april, maj, november.

Za vedeževanje, za vpogled v vašo prihodnost, mi pošljite sms ali me pokličite. Kliknite semle

Letni horoskop Dvojčka 2018 OTROCI

Do izraza bo prišel njihov karakter, ko imajo dva obraza. Predvsem se bodo velikokrat znašli v fazi, ko se bosta ta dva obraza med seboj tepla. Mlajši otroci bodo ravno zaradi tega zelo naporni za starše. Ampak, opozarjam vas, da se s tem samo oblikujejo in da imejte potrpljenje. Razvili se bodo v zelo inteligentne otoke. Domišljija jim bo zelo bujno delovala.

Letni horoskop Dvojčka 2018 POČUTJE

Predvsem boste izpostavljena grelni predel in predel tretjega očesa. Dogajalo se vam bo, da ne boste izražali svoje resnice. Ali pa da ne boste povedali pravega mnenja, ki ga boste imeli. In ravno zaradi tega se vam znajo pojavljati bolečine v predelu grla. Da bi se temu izognili, vam svetujem, da spremenite način komunikacije in izražanja. Kajti zavedati se morate, da ni rečeno, da če je nekdo bolj izobražen od vas, da ima tudi prav. Ignorirali boste svoj duhovni razvoj in notranji klic v začetku leta. Da bi se izognili nevšečnostim glave in predvsem močnemu zobobolu. Prisluhnite kaj vam vaše oko svetuje in kaj od vas pričakuje. Kajti vedno, ko človek posluša sebe, naredi pravi korak v nov dan. In posledično se izogne telesnemu slabemu počutju. V letu 2018 vam svetujem veliko tekočine in črnega grozdja. Prvo da se izognete dehidraciji in da dobite lepšo kožo. Črno grozdje, ki meji na vijolično barvo ima največ flavonoidov, ki grozdju dajo  antioksidacijsko in zdravju koristni pečat.

Kristal za Dvojčka v letu 2018: opal.

Zdaj je pravi trenutek, da mi pošljete sms ali me pokličete. Za vedeževanje, nasvet, prerokovanje ali toplo besedo kliknite sem. Tukaj sem za vas in pričakujem vaš sms.

Letni horoskop Dvojčka 2018 POSEL in SLUŽBA

Dvojčki boste v tem letu iskali, kaj je vaše poslanstvo. Predvsem se ne boste mogli odločiti ali bi zaključili s starimi zadevami in se lotili novih. Ni važno koliko ste stari in ali imate stalno službo, nekaj vas bo gnalo v spremembe. Predvsem, ker se vam bo zdelo da ste v rutini in naveličani boste stalnih obrazov. Videti je, da se boste spomladi odločili dodatno izobraževati in v to boste vložili veliko financ. Kar pa se vam bo obrestovalo konec leta. In konec leta lahko tudi pričakujete večje prilive in novo usmeritev glede zaposlitve. Vaši bližnji vam bodo stali ob strani.

Srečne številke za Dvojčka v letu 2018: 1, 12, 20, 37.

Letni horoskop Dvojčka 2018 AFIRMACIJA

ODKRIVAM NOVOSTI IN JIH SPREJEMAM.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja