Letni horoskop Lev 2018

By | 25/10/2017

letno horoskop lev 2018

Letni horoskop Lev 2018 SPLOŠNO

Levom se bo v tem letu veliko dogajalo. Predvsem bo za vas to leto znamenje porok. To pride v poštev za tiste leve, ki ste v vezi, že več kot dve leti. Vezani boste imeli v načrtu nakup nepremičnine ali pa se boste podali v gradnjo. Zelo je pomembno, da med vsem tem planiranjem ne pozabite na partnerja. In si vzameta oddih od vseh zadev ki sta si jih zadala. Veliko vez se konča, pred poroko ali med gradnjo. Do tega pride ravno zaradi pomanjkanja strpnosti. In prevlada v tem kdo ima prav. Najhuje bi bilo da bi se skregala, kašni prtički bodo na poroki ali pa kašne stene bodo dnevnem prostoru. Resnično vam svetujem strpnost. Samski boste odpotovali v tople kraje z namenom, da spoznate svojo sorodno dušo. Naveličani boste samote in to da kuhate samo zase. Dobili jo boste ampak, delajte korak za korakom, da zaradi vaše vneme ne uteče.

Meseci za ljubezen za Leva v letu 2018: januar, april, september, oktober, november.

Za vedeževanje, za vpogled v vašo prihodnost, mi pošljite sms ali me pokličite. Kliknite semle

Letni horoskop Lev 2018 OTROCI

Povsod bodo želeli imeti glavno besedo. Prevladovati bodo želeli nad skupino ljudi. Drugi otroci, jih bodo imeli radi, saj ne bodo vsiljivi in bodo to delali na prikupen način. Manj, jih bodo razumeli starši. Ampak, se morate zavedati, da le razvijajo svojo osebnost.

Letni horoskop Lev 2018 POČUTJE

Vaše počutje bo v letu 2018 nihalo. Velikokrat se boste znašli v stresni situaciji. Vse skupaj bo povezano z dogodki iz preteklosti, ki so vas prizadeli. Predvsem pa ljudje ki so vam blizu. Čas je, da to pozabite in greste naprej. Pojdite enkrat tedensko v gozd ali naravo in se posvetite meditaciji ali pa preberite kakšno dobro knjigo. Ta vam bo razširila obzorja. Predvsem je videti da bo začetek leta za vas kar težak in nekako ne boste dobili moči. Vse skupaj je povezano z predelom okoli trebuha iz katerega morate potegniti to moč. Imate je veliko, ampak boste morali verjeti vanjo. Za podpro temu predelu telesa bi vam svetovala pitje grenivkinega soka. Vsako jutro na tešče. Ta vam bo povrnila energijo in predvsem dala novih moči. Vsake toliko jo lahko zamenjate z limono. In tako boste pripravljeni na nove misli in predvsem na prihodnost in ne preteklost.

Kristal za Leva v letu 2018: jantar.

Zdaj je pravi trenutek, da mi pošljete sms ali me pokličete. Za vedeževanje, nasvet, prerokovanje ali toplo besedo kliknite sem. Tukaj sem za vas in pričakujem vaš sms.

Letni horoskop Lev 2018 POSEL in SLUŽBA

Osebi kateri ste posodili denar vam ga v tem letu ne bo vrnila. Tako, da raje se lotite novih zadev kot, da čakate na vračilo. Pogovor z osebo vam bo koristil predvsem pa vam dal dodatno znanje. Povzpeli se boste. Finančno je za vas zelo ugodno v drugi polovici leta. Ampak se boste morali zavedati, da je to le kreativna energija. Tako, da vas leto 2018 kliče k kreaciji in novi združitvi. Pri nekaterih osebah ne boste vedeli ali jim lahko zaupate. Tukaj bi vam svetovala, da poslušate notranjo intuicijo kajti oseba mlajša od vas vam bo narobe svetovala. Ko bodo vaše misli ponovno odhajale v leto 2017 vas samo spomnim, da imate steber poleg sebe katerega se lahko oprimete.

Srečne številke za Leva v letu 2018: 33, 55, 77 in 89.

Letni horoskop Lev 2018 AFIRMACIJA

SPREJEMAM SVOJO NOTRANJOST.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja