Letni horoskop Oven 2018

By | 25/10/2017

Letni horoskop Oven 2018 SPLOŠNO

To je leto sreče in čustvenega prebujenja. V tem letu zadev ne boste pustili čakati, ampak jih boste hoteli razjasnjevati sproti. Samskim se v življenju kaj hitro pojavi oseba, ki bo prebudila nova čustva in občutke. Ki ste jih že nekako pozabili. Veza ne bo dolgo trajala, ko boste pomislili na poroko. Vašemu partnerju se bo zdelo da je to malo prehitro. Vezani boste, želeli obnoviti nekoliko monotono in stalno razmerje. Vaš partner pa vas bo na začetku jemal za malo otročjega, ampak se bo hitro prepustil igri. Rutina se bo z marcem umaknila iz vašega življenja. Ponovno si boste privoščili večerjo v dvoje in obujali spomine na vajina nora leta.

Meseci za ljubezen za Ovna v letu 2018: marec, maj, junij, september.

Za vedeževanje, za vpogled v vašo prihodnost, mi pošljite sms ali me pokličite. Kliknite semle

Letni horoskop Oven 2018 OTROCI

Otroci: to leto bo polno novih preizkušenj in starši, ki imajo otroke rojene v ovnu, bodo velikokrat preizkušeni v meji potrpljenja. Predvsem, ker se bodo ovni pričeli zanimati za določene hobije, ki so staršem neznani. Veliko se jih bo podalo v glasbene vode. Ampak dovolite jim, da počnejo kar jih veseli. Tudi če starši nimate osnov, se bodo ovni sami znašli v teh vodah. Če je otrok, še ne pomeni da mu ne bo šlo. Tudi, če se kot starš niste ukvarjali s tem.

Letni horoskop Oven 2018 POČUTJE

V letu 2018 je potrebno paziti na pleksusni predel. Ta predel je vezan na moč. Ko boste sprejemali odločitve ali pa prevzemali odgovornost je potrebno, da se povežete z notranjo močjo. Kajti le tako, boste zadevo pripeljali do konca. V vas je moč in potegniti jo morate iz sebe. Pojavila se bodo razna neodobravanja, ki vas lahko zaradi skrbi poležejo v posteljo. Verjemite vase, kajti nihče vam nič ne more, če tega ne boste dovolili. Prehrana, ki vam jo priporočam so banane in sveža limonada. To vas bo napolnilo z energijo in vam dalo novih moči.

Kristal za Ovna v letu 2018: hematit.

Zdaj je pravi trenutek, da mi pošljete sms ali me pokličete. Za vedeževanje, nasvet, prerokovanje ali toplo besedo kliknite sem. Tukaj sem za vas in pričakujem vaš sms.

Letni horoskop Oven 2018 POSEL in SLUŽBA

V poslu boste na začetku leta napredovali. Ponudilo se vam bo veliko priložnosti. Mlajšim bodo starejše osebe ponudile pomoč. V primeru, da ste se odločili menjati banko, vam svetujem, da se o tem posvetujete še s kom. Kajti velikih sprememb, ki so vezane na finance vam v tem letu ne priporočam. Kar nekaj se vas bo določilo odpreti svoje lastno podjetje ali pa razširiti posel. Svetujem vam, da se tega projekta lotite v spomladanskem času. Takrat bodo energije za ovne prišle v ravnovesje in vas bodo podprle. Konkurence se ne bojte, kajti lahko vam le koristi. Škoditi vam ne more. Poleti boste ležerni in si nabirali moči za nov posel in partnerstvo.

Srečne številke za Ovna v letu 2018: 4,12,5 in 17.

Letni horoskop Oven 2018 AFIRMACIJA

TO LETO JE MOJE.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja