Letni horoskop Ribi 2018

By | 25/10/2017

letni horoskop ribi 2018

Letni horoskop Ribi 2018 SPLOŠNO

Zdelo se vam bo v tem letu, da plavate v oceanu in da je ves ocean vaš. Predvsem, bi vam svetovala, da se z mislimi ne vračate toliko v preteklost. Kajti večino ribic bo to počelo. Kajti spremeniti za nazaj ne morete nič. Tudi če bi sedaj še tako radi rešili izgubljeni partnerski odnos. Ne morete. Bilo je veliko izrečenega in morda se vajine poti še kdaj srečajo, ampak sedaj boste morali iti naprej. Kajti, le tako boste dobili notranji mir in si izpolnili zadovoljstvo po partnerstvu. Prihaja nova oseba v vaše življenje. Predvsem je leto 2018 za vas. Da bodo odnosi, ki niso za vas odpadli in pričele se bodo pojavljati nove osebe. Seveda če jim boste ribice le to dovolile. Vezani boste reševali konflikte za preteklo leto. V primeru, da ste se odločili na novo pozabite na očitke. Kajti ne bodo vam koristili, damo zadevo bodo poslabšali. Rešitev je v prihodnosti, se pravi v letu 2018.

Meseci za ljubezen za Ribi v letu 2018: marec, april, maj, junij, september, december.

Za vedeževanje, za vpogled v vašo prihodnost, mi pošljite sms ali me pokličite. Kliknite semle

Letni horoskop Ribi 2018 OTROCI

Zelo bodo izmuzljivi ko bo potrebno prevzeti določeno odgovornost. Raje bodo videli, da zadevo opravi kdo drug namesto njim. Tudi pri domačih nalogah jim bo prepisovanje šlo dobro od rok. Lahko bi rekla, da se bodo v letu 2018 zelo dobro znašli.

Letni horoskop Ribi 2018 POČUTJE

To leto je leto duhovnosti za vas. Želeli se boste poglobiti z svojim notranjim jazom. Predvsem pa boste želeli ugotoviti od kje izvira vaše slabo počutje, ki je vezano tudi na utesnjenost. Zavedati se morate, da včasih je resnico težko sprejeti in predvsem si jo priznati, to lahko naredijo le najmočnejši. In vi boste v letu 2018 si priznali bistvo vašega obstoja. Ne boste se ozirali na posledice in okolico ampak boste odšli z dvignjeno glavo naprej. Predvsem vam svetujem da pijete blage zeliščne čaje. Zelo bi vam koristil čaj materine dušice. Ko boste pripravljali kopel uporabljajte eterično olje jasmina. Lahko tudi  svečko, ki vas bi popeljala v svet meditacije. To naj postane vaša tedenska rutina. Počutje se vam bo izboljšalo in predvsem boste lažje sprejeli določena dejstva.

Kristal za Ribi v letu 2018: radonit.

Zdaj je pravi trenutek, da mi pošljete sms ali me pokličete. Za vedeževanje, nasvet, prerokovanje ali toplo besedo kliknite sem. Tukaj sem za vas in pričakujem vaš sms.

Letni horoskop Ribi 2018 POSEL in SLUŽBA

Kar nekako se ne boste mogli spraviti k sebi kar se dela tiče. V začetku leta se boste še vedno predajali spominov praznikov. Predvsem ker, ste se morali posloviti od osebe ki je finančno vam veliko pomagala. Ampak glejte vsak konec pomeni nov začetek. Tako, da ne dovolite, da bi ta žalost trajala preveliko časa. Zavedati se morate, da ste sposobni in da se skrivate za svojo sposobnostjo. Ravno zaradi tega ker, vam je v preteklosti krila hrbet zgoraj navedena oseba. Stopite iz cone udobja in pokažite česa ste zmožni. Finančni uspeh vam je zagotovljen. Ampak pozor, ne iščite bližnjic, kajti zašli boste v slepo ulico. V primeru, da se boste odločili prodajati veliko zadevo, počakajte do marca kajti takrat je za vas ugodno.

Srečne številke za Ribi v letu 2018: 7, 10, 12 in 17.

Letni horoskop Ribi 2018 AFIRMACIJA

ODPRTA SEM ZA NOVE ODNOSE IN JIH SPREJEMAM V SVOJE ŽIVLJENJE.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja