Letni horoskop Škorpijon 2018

By | 25/10/2017

letni horoskop škorpijon 2018

Letni horoskop Škorpijon 2018 SPLOŠNO

Škorpijoni tudi v tem letu ne boste mogli iz svoje kože. Vse v vaših mislih bo podrejeno posteljnim užitkom. Vezanim in samskim. Vezani, če ne boste  dobili doma kar boste potrebovali, se boste podali v svet iskati »žrtev«, ki vam bo pripravljena to nuditi. Svojega partnerja ne boste zato nič manj imeli radi, še bolj mu boste predani v zadevah v katerih se on počuti dobro. Ampak odločili se boste, da še eno leto pomanjkanja v intimi ne boste trpeli. Partner vas bo imel za nenasitne in predvsem malo obsedene. Ampak ga boste z objemom in lepo besedo hitro spravili na svojo stran. Samski boste veliko iskali. Predvsem boste v tem letu v glavi imeli neki ideal, ki ga morate dobiti. Zelo boste kritični. Podali se boste v avanture, ampak če vas oseba ne bo zadovoljila ji boste hitro dali košarico.

Meseci za ljubezen za Škorpijona v letu 2018: vsi meseci razen februar. Pestro bo.

Za vedeževanje, za vpogled v vašo prihodnost, mi pošljite sms ali me pokličite. Kliknite semle

Letni horoskop Škorpijon 2018 OTROCI

Že sedaj se bodo naučili kaj pomeni biti v središču pozornosti. Predvsem, pa da če so prizadeti, da se postavijo zase. Starši jih naučite, da je včasih tudi dobro da se umaknejo in da ni potrebno, da vedno odnesejo kakšno modrico. V letu 2018 se bodo podrobneje soočali z ljubosumjem in tekmovalnostjo. Pestro leto je pred njimi. Ampak v šoli bodo blesteli.

Letni horoskop Škorpijon 2018 POČUTJE

Zavedati se boste morali, da se boste morali v letu 2018 malo ustaviti. Trpel bo vaš korenski predel, ki je vezan na preživetje. Opozarja vas, da ste življenje zajemali do sedaj s polno žlico in da se niste ozirali na svoje telo. In v začetku leta 2018 se bodo pokazali že prvi znaki. Čeprav ste vedno poni energije in bi lahko premikali gore, tudi vi potrebujete počitek. Kajti drugače bo šlo do takšne skrajnosti da boste morali spomladi obiskati urgenco. Za podporo telesu, vam svetujem sok rdeče pese. In uživanje rdečega zelja, lahko je dušeno. Radič naj bo narejen z bučnim oljem. Kombinacija vsega tega, vam bo dala vitamine, da bo vaše telo ponovno normalno pričelo delovati. Ne bo vam škodoval tudi en deciliter terana. Ponavljam spočite si.

Kristal za Škorpijona v letu 2018: hrizokol.

Zdaj je pravi trenutek, da mi pošljete sms ali me pokličete. Za vedeževanje, nasvet, prerokovanje ali toplo besedo kliknite sem. Tukaj sem za vas in pričakujem vaš sms.

Letni horoskop Škorpijon 2018 POSEL in SLUŽBA

Finančno boste v začetku leta prišli do določenega spoznanja, da vas je oseba goljufala. In to ta oseba, ki ste ji zelo zaupali. Ukradla vam bo idejo, ki jo bo prodala naprej. In seveda z njo bo zaslužila veliko količino denarja. Tako, da če se boste v letu 2018 odločili pomagati, se zavedajte da bo vaša pomoč obrodila sadove. Ampak vi ne boste imeli nič od tega. Prej kot boste to spoznali, prej boste pričeli delati na svojem projektu. Svetujem, da pričnete pisati knjigo, katero imate v mislih že nekaj časa. Še prej pa idejo predstavite založbi. Prisluhnila vam bo in idejo bo podprla. Vaše delo bo objavljeno tudi v zelo znanemu časopisu. Prilive pričakujte konec leta. Za knjigo večji honorar.

Srečne številke za Škorpijona v letu 2018: 1, 10, 11 in 22.

Letni horoskop Škorpijon 2018 AFIRMACIJA

LJUBIM IN SEM LJUBLJENA.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja