Letni horoskop Strelec 2018

By | 25/10/2017

Letni horoskop Strelec 2018 SPLOŠNO

Za samske strelce je to leto, leto ljubezni na daljavo. Kajti svojega partnerja boste iskali preko spleta. Predvsem zaradi tega, ker se vam bo zdelo, da ste v živo že vse videli in niste dobili kar si želite. Prepričani boste, da nekje skrito čaka oseba na vas. Predvsem pa, da je ravno takšna kakršno imate v vaših mislih. Zaradi veliko časa  preživetega za računalnikom, se lahko hitro zgodi da boste izgubili barvo, ki ste jo dobili v poletnem času. Vseeno vam svetujem, da ne pozabite na sveži zrak. Če vam družba ne ustreza pojdite v naravo. Veliko oseb se bo tudi povezalo preko spleta in se dogovorili za srečanje. Pazite se le, napačnih profilov in  predvsem komu lahko zaupate. Da ne boste razočarani in da se vaše fotografije ne znajdejo pred vsemi na spletu. Vezani boste poglobili svoj odnos. Neprestano bosta s partnerjem v stiku. Tudi v delanem času ne bosta mogla drug brez drugega. Pazite le, da šefu ne boste šli preveč na živce. Sploh če je samski in da vam ne zagrozi z odpovedjo.

Meseci za ljubezen za Strelca v letu 2018: januar, februar, april, avgust, oktober.

Za vedeževanje, za vpogled v vašo prihodnost, mi pošljite sms ali me pokličite. Kliknite semle

Letni horoskop Strelec 2018 OTROCI

Simpatičnost se bo lahko zelo kmalu spremenila v ostrino besed in žaljenja. Predvsem bodo veliko pobrali doma. Starši glejte kako se izražate, ker bodo otroci kot gobe in bodo vse posrkali vase. Tudi, če boste mislili, da vas ne slišijo vam bodo neprestano za petami. Poskušali vas bodo oponašati. Domačih in dnevnih nalog v tem letu, ne bodo radi delali.

Letni horoskop Strelec 2018 POČUTJE

Počutje vam bo v letu 2018 naklonjeno. Lahko, da vam v začetku leta malo ponagaja prehlad ampak ga boste kmalu pozdravili. V pomladnem času vam bo ponagajal cvetni prah, ampak tudi ti nevšečnost boste kmalu odpravili. Duhovno boste zelo uravnovešeni in nič vas ne bo vrglo iz tira. Ugotovili boste, da ste v letu 2017 zelo se povezali z notranjostjo in končno ste pričeli poslušati le sebe. Niste odvisni od nobenih odnosov. In vse to boste prenesli v leti 2018 in dobro krmarili skozi vse leti. Le nasvetov o dobrem počutju ne dajajte če vas zanje nihče ne vpraša. Kajti vsak mora sam priti do tega spoznanja.

Kristal za Strelca v letu 2018: tigrovo oko.

Zdaj je pravi trenutek, da mi pošljete sms ali me pokličete. Za vedeževanje, nasvet, prerokovanje ali toplo besedo kliknite sem. Tukaj sem za vas in pričakujem vaš sms.

Letni horoskop Strelec 2018 POSEL in SLUŽBA

Vsi tisti, ki čakate pokoj ga boste v letu 2018 dočakali. Nekateri boste razočarani z izplačilom ampak boste poskrbeli za dodaten zaslužek. Ročne spretnosti in dar za umetnost vam bo prišla prav. In dobili boste večjo naročilo. S tem pa tudi velik priliv. Zelo boste zadovoljni. Zdelo se vam bo, da ste končno dobili svoj mir. 2018 boste brezposelni ali tisti, ki niste zadovoljni s financami prišli na svoj račun. Končno se vam bodo vrata odprla tam, kjer ste misli da je zid. Oseba, ki vam je v letu 2017 škodovala glede posla se bo v letu 2018 umaknila in lažje boste zadihali. Vse zadeve se bodo uredile.

Srečne številke za Strelca v letu 2018: 1, 2, 4 in 7.

Letni horoskop Strelec 2018 AFIRMACIJA

KREIRAM S SVOJIMI MISLIM IN OBČUTKI.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja