Letni horoskop Tehtnica 2018

By | 25/10/2017

letni horoskop tehtnica 2018

Letni horoskop Tehtnica 2018 SPLOŠNO

Tehtnice se boste v tem letu zelo povezale z dvojčki in škorpijoni. Z dvojčki boste veliko skupnega našli v komunikaciji in ugotovili, da imate veliko skupnih interesov. Tehtnice, katere si bodo zaželele avanture, pa se bodo podale v razmerje s škorpijoni. Predvsem ker, se boste v tem letu v intimi najbolje dobili z njim. V nova razmerja se ne boste podali, kajti trdnosti si ne boste želeli. Za avanture pa vam družbe ne bo primanjkovalo. Nekatere tehtnice bodo zamikale vezane osebe. Verjemite, da le ni vse tako kot je videti na prvi pogled, tako da roke daleč proč. Predvsem ženske osebe, če si ne želite imeti nezakonskega naraščaja. Pri vezanih bo vse do sedaj. Boste nekje vmes. Bodo dnevi in meseci, ko vam bo lepo. Prišli pa bodo tudi dnevi, ko se vam bo zdelo, da sta s partnerjem edini osebi pod soncem. Svetujem vam, da le prinesete nekaj svežega vetra v vajino razmerje.

Meseci za ljubezen za Tehtnico v letu 2018: januar, februar, marec, maj, oktober, november.

Za vedeževanje, za vpogled v vašo prihodnost, mi pošljite sms ali me pokličite. Kliknite semle

Letni horoskop Tehtnica 2018 OTROCI

Njihova neodločnost bo v letu 2018 prišla zelo do izraza. Predvsem, bo vedno nekje vmes. In ko se bo za eno zadevo že odločila, ji bo v tem trenutku žal, da se ni odločila za drugo možnost. Predvsem je na vas starših, da jih naučite da stojijo za svojimi odločitvami in ne obžalujejo storjenega.

Letni horoskop Tehtnica 2018 POČUTJE

Poskrbeti boste morali za vse telesne predele. Predvsem pa se energetsko uravnotežiti. Leto 2017 je dalo svoj davek. 2018 je za vas leto ko boste morali poskrbeti za svoje duhovno telo kot svoje fizično. Sedaj konec leta boste že začutili prve spremembe. Bolj konkreten pa bodo od januarja naprej. Zavedati se morate, da ste sami svoj šef življenja. In da lahko se potlačite ali pa dvignete. Svetovala bi vam rital: enkrat na teden greste v naravo in se posvetite meditaciji. Če imate možnost pričnite obiskovati jogo. Ta vam bo zelo koristila. Sok pese vam bo izboljšal kri. Zeleni kašasti sok pa bo poskrbel tako kot za vaše duhovno telo kot fizično. Telo bo ponovno pričelo dobivati takšno obliko in videz kot si želite. Predvsem pa se osredotočite na pozitiven misli. Odstranite iz svojega bivanja ljudi in jih imejte radi na daljavo, te ki vam kradejo energijo.

Kristal za Tehtnico v letu 2018: citrin.

Zdaj je pravi trenutek, da mi pošljete sms ali me pokličete. Za vedeževanje, nasvet, prerokovanje ali toplo besedo kliknite sem. Tukaj sem za vas in pričakujem vaš sms.

Letni horoskop Tehtnica 2018 POSEL in SLUŽBA

Skrivali se boste za svojimi spodobnostmi. Predvsem boste pričakovali, da bodo veliko drugi naredili namesto vas. Glejte skrajni čas je da zlezete v letu 2018 iz cone udobja in se podate na pot kreacije. Že v januarju je videti prve rezultate uspeha. Združili boste moči z osebo nasprotnega spola, ki se ukvarja z enakimi zadevami kot vi in ustvarila bosta uspešen posel. Za delitev dobička se dogovorita žena začetku. Da potem ne bo jeze po nepotrebnem. Poleti si boste po dolgih letih privoščili dopust brez slabe vesti.

Srečne številke za Tehtnico v letu 2018: 1, 7, 13 in 22.

Letni horoskop Tehthica 2018 AFIRMACIJA

V MENI JE MOČ IN POGUM.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja