Letni horoskop Vodnar 2018

By | 25/10/2017

Letni horoskop Vodnar 2018 SPLOŠNO

Leto, ki je pred vami vam je naklonjeno. Predvsem ni videti, da bi bilo kakšnih večjih zapletov. Tisti, ki si boste želeli biti samski, boste to tudi ostali. Tisti, ki boste želeli iti v vezo boste tudi šli. Samski boste v vezo stopili na prikupen način in za vedno vam bo ostala v spominu. O njej boste govorili, tudi svojim otrokom. Tudi, če je vaša to prva veza, jo boste okronali s poroko. Nekaterim se bo vanjo mudilo že v letu 2018. Vezani boste v nekem varnem pristanu, kjer ne bo večjih razburjenj. S partnerjem se bosta imela lepo. Vsake toliko si bosta vzela prosti vikend in se odpravila na podaljšane izlete. Obujala bosta spomine za nazaj. Predvsem bosta obiskala kraj kjer sta se prvič spoznala. Zdelo se vama bo kot da bi bilo to včeraj.

Meseci za ljubezen za Vodnarja v letu 2018: vsi meseci, brez posebnih vzponov in padcev.

Za vedeževanje, za vpogled v vašo prihodnost, mi pošljite sms ali me pokličite. Kliknite semle

Letni horoskop Vodnar 2018 OTROCI

Zelo bodo čustveni in polni domišljije. Predvsem, ne bodo prenesli krivice ali da je nekdo do njih nesramen. Veliko bodo sami v svoji družbi. Pričeli se bodo ukvarjati z umetnostjo in njihova domišljija bo zelo delovala. Veliko, jih bo napisalo svojo prvo pesem in jo spravilo na varno mesto.

Letni horoskop Vodnar 2018 POČUTJE

Zavedati se morate, da zdravo življenje ni samo prehrana ampak tudi pozitivne  misli in okolica. Če vam bo v odnosih naklonjeno, boste morali zase poskrbeti tudi po duhovni plati. Osredotočite se na svoje misli in predvsem verjemite, da svojo realnost kreirate z svojimi mislimi in občutki. Včasih ni dobro, da vse zadržujete v sebi, lahko poveste ven in s tem ne boste prizadeli nobenega. Kajti z besedami večina vodnarjev ne zna biti nesramna. Da bi se izognili večjim prehladom in glavobolom vam svetujem da pijete veliko tekočine. Kajti lahko da boste pozabili piti in vas bo posledično pripeljalo do dehidracije in slabega počutja. V letu 2018 uravnotežite prehrano in misli. In tako boste mirno pluli skozi vse mesece.

Kristal za Vodnarja v letu 2018: lapis lazuli.

Zdaj je pravi trenutek, da mi pošljete sms ali me pokličete. Za vedeževanje, nasvet, prerokovanje ali toplo besedo kliknite sem. Tukaj sem za vas in pričakujem vaš sms.

Letni horoskop Vodnar 2018 POSEL in SLUŽBA

Finančno si boste želeli varnosti zato boste iskali zaposlitev, ki vam bom omogočala da ostanete v njej več časa. Tisti, ki že ste v delovnem razmerju boste v letu 2018 podpisali pogodbo za nedoločne čas. Tudi če vam ne bo delo najbolj všeč, vam bo več pomnila stabilnost in redni mesečni prilivi. V začetku leta lahko pričakujete pismo, ki vam bo vse skupaj postavila nekako na glavo ampak na pozitiven način. Nepričakovano boste šli v tujino, kjer boste dedovali. In hkrati vse skupaj zaključili z počitnicami. V primeru, da imate doma sef se lahko zgodi da ga boste večkrat v pomladnih dneh pustili odprtega. Tako da previdno s tem. Predvsem, če imate v njem večje količine denarja.

Srečne številke za Vodnarja v letu 2018: 1, 3, 8 in 22.

Letni horoskop Vodnar 2018 AFIRMACIJA

DOVOLJUJEM, DA SE V MENI PREBUDI NOTRANJE HREPENENJE.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja