Letno horoskop Rak 2018

By | 25/10/2017

letni horoskop rak 2018

Letni horoskop Rak 2018 SPLOŠNO

Vaša rahločutnost vam bo v tem letu koristila. Predvsem boste velik pomen dali druženju in obnoviti boste želeli stike, ki so se tekom leta prekinili. Zelo vas bodo veselili adrenalinski športi in zmenki za samske bodo v tem letu posvečeni prav temu. Morda se le vprašajte za spremembo če ne bi simpatije povabili le na Bled na kremo rezino, brez da bi se morala mučit od zadihanosti ko bo želela kaj o vas izvedeti. Vezani boste malo bolj umirjeni. Predvsem pa boste veliko časa presedeli na zofi in z svojo ljubljeno osebo srkali penino. Kajti v tem letu sta bila malo skupaj in nadoknaditi bosta želela zamujeno. Pri rakih se za zvestobo v tem letu ni potrebno bati, saj bodo svoje partnerje cenili skozi vse leti. In jih zasipali z pozornostmi. Morda le dovolite partnerju malo zadihati in ne imejte ljubosumnih izpadov. V večini moški, kajti v tem letu se bodo vaše partnerke veliko družile s prijateljicami.

Meseci za ljubezen za Raka v letu 2018: marec, junij, julij, avgust, december.

Za vedeževanje, za vpogled v vašo prihodnost, mi pošljite sms ali me pokličite. Kliknite semle

Letni horoskop Rak 2018 OTROCI

Velikokrat bodo užaljeni in kujavi. Največkrat če ne bo kaj po njihovo ali kot so si vse skupaj zamislili. Starši morate rakcem v tem letu naučiti vztrajnosti in predvsem potrpljenja. Da zamera ni rešitev. Ampak pogovor.

Letni horoskop Rak 2018 POČUTJE

V tem letu boste morali paziti na sakralni predel. Ta predel je vezan na spolnost. Predvsem je videti, kot da bi se je sramovali in da se ne prepustite vsem užitkom, ki jih imate v glavi. Če boste preveliko časa zatirali in predvsem se sramovali užitkov, se vam bo lahko vaše telo maščevalo. Zato vam svetujem, da se povežete z njim in predvsem se predate. Kajti ravno leto 2018 vas poziva k temu. Če so vas v otroštvu učili, da je užitek in spolnost nekaj slabega je sedaj skrajni čas, da to preprečite. Ampak dovolite si najprej dati nežnost sebi. Pri podpori telesa bi vam svetovala da uživate korenje. Surovo korenje in pomaranče. Zjutraj na tešče pa oranžne grenivke. Kajti ti sadeži vsebujejo vitamine, ki jih v tem letu potrebujete. Dovolite, da se energetsko dvignete in da na in v vašem telesu ne bo večjih obolenj.

Kristal za Raka v letu 2018: aventurin.

Zdaj je pravi trenutek, da mi pošljete sms ali me pokličete. Za vedeževanje, nasvet, prerokovanje ali toplo besedo kliknite sem. Tukaj sem za vas in pričakujem vaš sms.

Letni horoskop Rak 2018 POSEL in SLUŽBA

Rodila se vam bo nova ideja, ki jo boste želeli v kratkem času izpeljati. Želeli se boste dokazati, da ne drži o vas kar se je govorilo pred preteklimi meseci. Zelo pomembno pri vsemu temu je, da se ne dokazujete drugim ampak sebi. Kajti ko boste delali zaradi sebe, vam je uspeh zagotovljen. V letu 2018 se držite reka, delaj v tišini naj odmeva le tvoj uspeh. Kajti v primeru, da bi o svojih načrtih veliko razlagali drugim se bo hitro pojavil nekdo, ki vam bo vse te načrte preprečil. In vi ne boste imeli moči, da bi pričeli na novo. V drugi polovici leta se vam bo zdelo, da ste zvesti in predvsem zanesljivi ampak da ljudje v  vaši bližini tega ne cenijo dovolj. Počutili se boste utrujeni. Svetujem vam, da se boj zagnano lotite tega projekta in ideje, da ne boste imeli časa premišljevati o slabih stvareh. Prilivi se vam obetajo konec leta. Lahko celo da zadenete manjši znesek na igrah na srečo.

Srečne številke za Raka v letu 2018: 33, 37, 50 in 53.

Letni horoskop Rak 2018 AFIRMACIJA

ODPUŠČAM SEBI IN DRUGIM.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja